Νέα

Σκέφτομαι να πάω σε studio μετα από κατάθλιψη και χωρισμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elafromialos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

Tα studio που έχω στο μυαλό μου

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
593
Πόντοι
301
Πάρε το αμάξι ένα σαββατοκύριακο, πάνε μέχρι την Λαμία, κάνε βόλτες κάνα δίωρο μέσα στην πόλη οδηγώντας και όταν επιστρέψεις σπίτι αν έχεις όλα σου τα μέλη στην θέση τους, τα ζωτικά σου όργανα σε λειτουργία και το αυτοκίνητο να δουλεύει ακόμα θα καταλάβεις ότι το να πας σε στούντιο είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό από όσο νομίζεις.

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
267
Πόντοι
20
Να πας φίλε μου ενοειται ότι πρέπει να πας και πολύ άργησες. Μεταξύ σοβαρού και αστείου όντος άργησες πηγενε σήμερα κιόλας. Και οσων αφορά aids και τέτοια δεν κολλάει ούτε μια στο εκατομμύριο με προφύλαξη. 20 χρόνια εμπειρίας εδώ στον χώρο δεν έχω κολλήσει τίποτα απολύτως ούτε καν μολυσματική τερμινθο (=σπυράκια). Τώρα σε ποιο από αυτά που ανέφερες δεν ξέρω δεν έχω πάει σε κάποιο από αυτά αλλά δεν έχει σημασία. Μπορείς να κοιτάξεις και σε massage. Κόστος ξεκινάνε από 50€ σε studio και 20 σε μπουρδελο.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.248
Πόντοι
1.446
Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.
Aν αγχωθείς θα χάσεις 50 ή 100 ευρώ, δε θα χρεοκοπήσεις. Αν πας safe με καπότα οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι είναι practically zero.
Οι χώροι είναι ΟΚ, μην περιμένεις δωμάτιο σε πεντάστερο και καλά αφρόλουτρα, αλλά για να ρίξεις ένα πούτσο για 20 λεπτά δεν είναι βρώμικα.
Αν θέλεις πολυτέλεια βάλε ένα κατοστάρι ακόμα και πάρε ένα CG στο σπίτι σου ή σε hotel.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.028
Πόντοι
3.796
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.
Στη Demi να πας του Studio12

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
31.668
Πόντοι
4.656
Τα στούντιο είναι πεντακάθαρα στις περιοχές που περιγράφεις,μη πας ποτέ σε αυτά στη Βουλιαγμένης που είναι μεταξύ Αγίου Ιωάννη -δαφνης - Αγίου Δημητρίου, θα κλαις τα λεφτά και το χρόνο που ξόδεψες.
Επίσης κοίτα αν θες και στα στούντιο στη Βριλησσού πάντα πέρασα όμορφα όποτε πήγα εκεί.
Τέλος μην πας ποτέ σε ντελα στο Μεταξουργείο δεν αξίζει και τόσο, αρκετή σαπιλα, επίσης μην ανησυχείς για σμν,22 χρόνια πάω σε ντελα (κυρίως φυλής) και και 8 χρόνια σε στούντιο και ποτέ δεν έπαθα κάτι (κόλλησα μολυσματική τερμινθο πριν από κάποια χρόνια από παντρεμένη και μέχρι να γίνω καλά δεινοπάθησα)

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.001
Πόντοι
366
Τα στούντιο είναι πεντακάθαρα στις περιοχές που περιγράφεις,μη πας ποτέ σε αυτά στη Βουλιαγμένης που είναι μεταξύ Αγίου Ιωάννη -δαφνης - Αγίου Δημητρίου, θα κλαις τα λεφτά και το χρόνο που ξόδεψες.
Επίσης κοίτα αν θες και στα στούντιο στη Βριλησσού πάντα πέρασα όμορφα όποτε πήγα εκεί.
Τέλος μην πας ποτέ σε ντελα στο Μεταξουργείο δεν αξίζει και τόσο, αρκετή σαπιλα, επίσης μην ανησυχείς για σμν,22 χρόνια πάω σε ντελα (κυρίως φυλής) και και 8 χρόνια σε στούντιο και ποτέ δεν έπαθα κάτι (κόλλησα μολυσματική τερμινθο πριν από κάποια χρόνια από παντρεμένη και μέχρι να γίνω καλά δεινοπάθησα)

πιο πιθανο να κολλησεις κατι απο "κανονικη" παρα απο εκδιδομενη....

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.001
Πόντοι
366

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.001
Πόντοι
366
Sad Season 2 GIF by Friends

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.375
Πόντοι
2.596
Τι :think:
Δεν θα κάτσω να γράφω (ξαναγράφω) την ιστορία της ζωής μου, αλλά τι έπρεπε να κάνω όταν έμεινα στα 42 μου χρόνια εντελώς στον Άσσο (τότε που έκλεισε και τις Τράπεζες ο Αλ6) και ξεκίνησα από το απόλυτο μηδέν με δανεικά από φίλους, γιατί κάπου υπάρχει και η λέξη ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ => δεν Єπιβαρύνω οικογένεια. Αυτά...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.724
Πόντοι
3.786
Τι :think:
Δεν θα κάτσω να γράφω (ξαναγράφω) την ιστορία της ζωής μου, αλλά τι έπρεπε να κάνω όταν έμεινα στα 42 μου χρόνια εντελώς στον Άσσο (τότε που έκλεισε και τις Τράπεζες ο Αλ6) και ξεκίνησα από το απόλυτο μηδέν με δανεικά από φίλους, γιατί κάπου υπάρχει και η λέξη ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ => δεν Єπιβαρύνω οικογένεια. Αυτά...
Φίλε κατάθλιψη δεν έχω περάσει,αλλά ήμουν κοντά.Μην είσαι απόλυτος.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις από το να μείνεις στον άσσο.Το να χάσεις τον καλύτερο σου φίλο,γυναίκα σου,παιδί σου είναι πολύ χειρότερα.Γνωρίζω άτομα που τα έχουν υποστεί αυτά.Δεν ξέρεις τι ιστορία κουβαλάει ο καθένας.Και επιπλέον ορισμένα πράγματα στην ψυχοσύνθεση μας δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε στον απόλυτο βαθμό.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.001
Πόντοι
366
Αυτο που λες πως περνας χαλια και νιωθεις πως εχεις καταθλιψη και ο αλλος σου περιγραφει κατι χειροτερο που περασε σε αυτον και σε κοροιδευει...οτι χειροτερο.

Εσεις που θελετε να "νικατε" στη καταθλιψη να σας μαζεψουμε σε ενα δωματιο να τα λετε μεταξυ σας

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.773
Πόντοι
2.836
Αυτο που λες πως περνας χαλια και νιωθεις πως εχεις καταθλιψη και ο αλλος σου περιγραφει κατι χειροτερο που περασε σε αυτον και σε κοροιδευει...οτι χειροτερο.

Εσεις που θελετε να "νικατε" στη καταθλιψη να σας μαζεψουμε σε ενα δωματιο να τα λετε μεταξυ σας
Φίλε εύχομαι ό,τι σε απασχολεί να περάσει γρήγορα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.375
Πόντοι
2.596
Φίλε κατάθλιψη δεν έχω περάσει,αλλά ήμουν κοντά.Μην είσαι απόλυτος.
Εκτός από τον Άσσο - είχα φάει και γείωση από την κοπελιά - που δεν θέλησε να με βοηθήσει. Μπορούσε να με φιλοξενήσει να έβρισκα μια δουλειά του ποδαριού, πόσο θα της κόστιζα, ένα πιάτο φαγητό παραπάνω, αλλά δεν...
Τα πρώτα 2 χρόνια ζορίστηκα αρκЄτά, στην 3τία άρχισα κάπως να στέκομαι στα πόδια μου, γονείς δεν υπάρχουν εδώ και 15+ χρόνια...
Δεν σου (σας) είπα ότι είχα κέφια, αλλά σκεφτόμουν ρε τούτοι κωλοαλβανοί ήρθαν ξυπόλητοι πριν χρόνια κι ούτε σώβρακο δεν φορούσαν, πιάσε αξίνα και δούλεψε όπου βρεις μεροκάμματο...
Τι νομίζεις/ετε ότι ήρθα στο χωριό και καθόμουν να καυλώνω στο Ίντερνετ και να παίζω στοιχήματα;
Ναι έριξα τη μούρη μου και παρακαλούσα να με πάρουν για μερεμέτια στα χωράφια και πήγαινα με λιγότερα.

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
318
Πόντοι
0

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

...τύπε αν αντέχει η τσέπη...κλείσε την Mavie για μία ωρίτσα...είναι αλμυρή...αλλά εκτός του ότι θα σε ανανεώσει στο ερωτικό κομμάτι...θα σου αρχίσει την πάρλα...και θα σου "ξεπλύνει" και τον εγκεφαλο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom