Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πήγαμε απόψε γύρω στις 4:00 παρέα τρεις άντρες και δύο γυναίκες στο "Σκαραβαίο", της πουτάνας το κάγκελο κυριολεκτικά... Πολύς κόσμος, αποκριάτικα ακούσματα, χοροί και ξεσαλώματα γενικώς... Το επίπεδο των γυναικών εμφανισιακά μου φάνηκε αρκετά πεσμένο σε σχέση με άλλες φορές. Τιμές 4 η μπύρα για τον πελάτη (δεν πήραμε ποτό), 10 το απλό γυναικείο (νεράκι) και 20 το κανονικό γυναικείο. Αφού κατάλαβαν ότι δεν έπαιζε κάτι με τις γυναίκες της παρέας, άρχισαν να μας έρχονται και να στρογγυλοκάθονται στα τραπέζια. Εμένα μου ήρθε μια μελαχρινή νόστιμη πιτσιρίκα ονόματι Ρία με ωραία πόδια και πολύ διαχυτική και εξωστρεφής όπου και την κέρασα ένα απλό ποτό. Στη συνέχεια μου ήρθε μια κακοστεκούμενη milf Θεσσαλονικιά όπως δήλωσε (τρέχα γύρευε τί ήταν) ξανθιά με μακριά κατσαρά μαλλιά, αδιάφορη, την έδιωξα ευγενικά και δε θυμάμαι και το όνομά της τώρα. Λίγο πριν φύγουμε μου ήρθε ένα άτι του πολέμου ονόματι Λίλια αν θυμάμαι καλά, πανύψηλη (1.83 χωρίς τα τακούνια όπως μου είπε), ξανθιά, με έκφυλο πρόσωπο, κορμάρα και ποδάρες. Είχε λίγο την ψυχράδα που έχουν οι Ρωσίδες, προσοχή μην της κάνετε καμιά μαλακία γιατί είναι τσαμπουκαλού κι επίσης από κάποια πράγματα που μου είπε την έκοψα αδίστακτη με πελάτες και "ζημιάρα", προσφέρεται μόνο για σκληρούς παίχτες με παχύ πορτοφόλι.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Κύριος Γεράσιμος for the win !

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επίσκεψη προχθές γύρω στις 22:00 με pitsilisti και Crazy IVan...

Μπόλικος κόσμος με πολλές τσούρκες αξιόλογες παρουσιαστικά ανάμεσα τους και μια γαζέλα που ήταν φωτιά και λαύρα αλλά καθόταν μόνη της γιατί προφανώς δεν την είχε κανείς ανάγκη.

Την διαφορά από τους πελάτες (θαμώνες) την έκαναν κάτι τζόβενα που αποχωρώντας φόρτωναν κι από ένα μιλφ!

Η καυλάντα έδινε και έπαιρνε μέσα στο μαγαζί...

Εμάς μας προσέγγισε μια ωραία μελαχρινή νεαρή Αλβανιάρα με τρομερό στήθος ωραία κωλάρα... Ζητούσε επίμονα ποτό οπότε και την στείλαμε σε κάτι άλλους πιρφόρους που μόλις είχαν έρθει!

Σε γενικές γραμμές το περιβάλλον καλό με κόσμο όλων των ηλικιών. Την διαφορά φυσικά την έκαναν οι κοπέλες που συνολικά ήταν μουνάρες αλλά τι να το κάνεις...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Το συγκεκριμενο εχει πολλα καλα κομματια και μπορει σε καποιες στιγμες να εχει περισσοτερες γυναικες απο αντρες ... οι αντρες πελατες εναι 40+ ... καμμενα γεροντοπαλικαρα μιας αλλης εποχης ...

Δεν προλαβαινεις να κατσεις το βραδυ και σε πρηζουν να κερασεις ... σε τρολαρουν να πας και για φαγητο την επομενη μερα ... οργανωμενη επιχειρηση οχι μαλακιες χαχα

Απο τα θετικα ειναι οτι θα κανεις γνωριμιες ( με το χειροτερο ειδος πουτανας φυσικα  :grin:) και θα χαμουρεψεις λιγο με 10-30 euro ... 

Υπαρχουν και χειροτερα αν πας σε αντιστοιχα (οχικολομπαρα) μικρα μπαρ της ευρυτερης περιοχης θα καθεσαι σαν βλακας με το ποτο και τα ξηροκαρπια και θα κοιτας τις μοναδικες 2-3 μονες τους γυναικες που ομως ειναι παρεα του dj και δεν ψαχνονται και ειναι εκει με τζαμπα ποτα για να τραβανε κοσμο ...

Οι υπολοιπες θα ειναι σε παρεα με 5-6 μαλακες η ζευγαρια απο λεσβιες να κοιτιουντε στα ματια ολο το βραδυ ....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Να δύο πολύ καλά κομμάτια από Σκαραβαίο ... Αυτή με τα γυαλιά πρέπει να κάνει μόνο υποδοχή αν δεν κάνω λάθος ... Δεν παίζει μέσα στο μαγαζί ... Η δεύτερη μέσα στο μαγαζί είναι πολύ καλό μωρό ρωσίδα ...

Συνημμένα

• 529320_443920055702355_1783691124_n.jpg
    529320_443920055702355_1783691124_n.jpg
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 59210_443920275702333_1647764316_n.jpg
    59210_443920275702333_1647764316_n.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 60

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Επίσκεψη προχθές γύρω στις 22:00 με pitsilisti και Crazy IVan...

Μπόλικος κόσμος με πολλές τσούρκες αξιόλογες παρουσιαστικά ανάμεσα τους και μια γαζέλα που ήταν φωτιά και λαύρα αλλά καθόταν μόνη της γιατί προφανώς δεν την είχε κανείς ανάγκη.

Την διαφορά από τους πελάτες (θαμώνες) την έκαναν κάτι τζόβενα που αποχωρώντας φόρτωναν κι από ένα μιλφ!

Η καυλάντα έδινε και έπαιρνε μέσα στο μαγαζί...

Εμάς μας προσέγγισε μια ωραία μελαχρινή νεαρή Αλβανιάρα με τρομερό στήθος ωραία κωλάρα... Ζητούσε επίμονα ποτό οπότε και την στείλαμε σε κάτι άλλους πιρφόρους που μόλις είχαν έρθει!

Σε γενικές γραμμές το περιβάλλον καλό με κόσμο όλων των ηλικιών. Την διαφορά φυσικά την έκαναν οι κοπέλες που συνολικά ήταν μουνάρες αλλά τι να το κάνεις...
τι κάνει ο Πιτσιλιστης ; Που εχει εξαφανιστεί ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες γνωρίζει κανείς κάτι για μια Μαριάννα από Μολδαβία που δουλεύει αυτόν τον καιρό στο "Σκαραβαίο"; Την πέτυχα το προπερασμένο σαββατόβραδο εκεί και τυφλώθηκα, μελαχρινή, πανύψηλη, με τεράστια βυζιά σε πλήρη αντίθεση με το σώμα - λαμπάδα που έχει, πιθανότατα σιλικόνη. Ήθελα να την κεράσω αλλά είχε live εκείνο το βράδυ και δεν υπήρχε διαθέσιμο ούτε σκαμπό. Επιπλέον τη φοβήθηκα και λίγο γιατί είχε το κλασσικό ύφος της Μολδαβής η οποία αδίστακτα θα σου μασήσει όχι μόνο το περιεχόμενο του προτοφολιού αλλά και το πετσί μαζί. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που όση ώρα παρέμεινα εκεί και μετά από κανα δυο ώρες που ξαναπήγα καθόταν μόνη της και δεν την είχε κεράσει κανείς, μου έκανε εντύπωση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μύηση στην κωλομπαρική ηδονή !

τίγκα το μαγαζί παρασκευή βράδυ , πολλοί ηδονιστές αλλά και πιρφόροι
μέσα και φυσικά αρκετά θηλυκά αρπακτικά έτοιμα να απομυζήσουν την
δεύτερη κατηγορία , και όλα αυτά σ'ένα προσεγμένο χώρο που μπορείς
να φάς και να πιείς το ποτό σου.
ήταν καλή προθέρμανση... ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
...και πουτανάρα η συντάκτρια του άρθρου! ΔΕΝ την ξέρω αλλά αν διαβάσεις το άρθρο... ;)

Την έχει και φωτογραφία, μια τσόντα είναι :fuck2: :fuck2: :fuck2: Ό,τι πρέπει για να συμπληρώνει μεροκάματο στο "Σκαραβαίο"...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πρωινος καφές με τον πατερα μου στον σκαραβαίο οπου παρατήρησα νεο αίμα !!!! :wanker:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πρωινος καφές με τον πατερα μου στον σκαραβαίο οπου παρατήρησα νεο αίμα !!!! :wanker:

Κι ο πατέρας σου το παρατήρησε βέβαια :2funny: Πραγματικά αυτήν την περίοδο ο Σκαραβαίος έχει απίστευτα μουνιά, ίσως τα καλύτερα που έχω δει τους τελευταίους μήνες για να μην πω χρόνια, πού πάει και τις βρίσκει ο πούστης την ίδια στιγμή που στα υπόλοιπα κωλόμπαρα έχουν μείνει όλα τα σαπάκια! Αλλά να μου πεις κάθε μέρα και ειδικά τα βράδια τίγκα είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom