Πήγαμε απόψε γύρω στις 4:00 παρέα τρεις άντρες και δύο γυναίκες στο "Σκαραβαίο", της πουτάνας το κάγκελο κυριολεκτικά... Πολύς κόσμος, αποκριάτικα ακούσματα, χοροί και ξεσαλώματα γενικώς... Το επίπεδο των γυναικών εμφανισιακά μου φάνηκε αρκετά πεσμένο σε σχέση με άλλες φορές. Τιμές 4 η μπύρα για τον πελάτη (δεν πήραμε ποτό), 10 το απλό γυναικείο (νεράκι) και 20 το κανονικό γυναικείο. Αφού κατάλαβαν ότι δεν έπαιζε κάτι με τις γυναίκες της παρέας, άρχισαν να μας έρχονται και να στρογγυλοκάθονται στα τραπέζια. Εμένα μου ήρθε μια μελαχρινή νόστιμη πιτσιρίκα ονόματι Ρία με ωραία πόδια και πολύ διαχυτική και εξωστρεφής όπου και την κέρασα ένα απλό ποτό. Στη συνέχεια μου ήρθε μια κακοστεκούμενη milf Θεσσαλονικιά όπως δήλωσε (τρέχα γύρευε τί ήταν) ξανθιά με μακριά κατσαρά μαλλιά, αδιάφορη, την έδιωξα ευγενικά και δε θυμάμαι και το όνομά της τώρα. Λίγο πριν φύγουμε μου ήρθε ένα άτι του πολέμου ονόματι Λίλια αν θυμάμαι καλά, πανύψηλη (1.83 χωρίς τα τακούνια όπως μου είπε), ξανθιά, με έκφυλο πρόσωπο, κορμάρα και ποδάρες. Είχε λίγο την ψυχράδα που έχουν οι Ρωσίδες, προσοχή μην της κάνετε καμιά μαλακία γιατί είναι τσαμπουκαλού κι επίσης από κάποια πράγματα που μου είπε την έκοψα αδίστακτη με πελάτες και "ζημιάρα", προσφέρεται μόνο για σκληρούς παίχτες με παχύ πορτοφόλι.