Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
άντε τώρα θα αγριέψαμε και θα μας τα πάρουνε πάλι ,δε βαριέσαι η πρώτη ή τελευταία θάναι

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
κάπου διάβασα ότι εκεί δουλεύει η Μαρία το κατσαριδακι απο ιασωνος.αν ναι με ποιο όνομα δουλευει

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
πολύ λάδι βλέπω και τηγανίτα τίποτα

θέλει παρουσία η τηγανίτα...!!!θέλει παρουσία,παιχνιδιάρικη διάθεση και κάποια ευρώ για χάλαμα!ούτως ή άλλως αν δεν σπείρεις δεν θερίζεις.γενικός κανόνας. :) :) :) :) :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν η Ιρίνα η παχουλή η Ρουμάνα με τις βυζάρες έφυγε απ' το Σκαραβαίο ή βρίσκεται σε άδεια;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παιδιά κανένα νέο από Ιρίνα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη σήμερα στο Σκαραβαίο γύρω στις 10:30 το βράδυ με φίλο που πήγαινε για πρώτη φορά, οι εντυπώσεις αρνητικές. Η εξυπηρέτηση άψογη, με την υπόδειξη ενός ευγενέστατου σερβιτόρου καθήσαμε σε ένα τραπεζάκι στο πάνω διάζωμα. Επειδή ρώτησα για την Ιρίνα και μου είπαν ότι έχει σταματήσει (προσωρινά όπως έμαθα από μία Ρουμάνα), δε σκόπευα σώνει και καλά να κεράσω κάποια ποτό παρά μόνο αν προέκυπτε κάτι. Όσον αφορά τις τιμές τα ανδρικά πάμφθηνα, τα γυναικεία 10 το απλό (νεράκι) και 20 το κανονικό (όπως τις ήξερα δηλαδή μετά τις "ανατιμήσεις"). Αυτό που άλλαξε στο μαγαζί τώρα τελευταία καθώς είχα αρκετό καιρό να πάω είναι ότι ενώ παλιότερα έπρεπε να φωνάξεις εσύ την κοπέλα για να έρθει να καθήσει μαζί σου και ήταν ελάχιστες αυτές οι οποίες έρχονταν από μόνες τους και σου ζητούσαν να τις κεράσεις ποτό, πλέον το δεύτερο είναι σχεδόν κανόνας. Πρώτη ήρθε και μας μίλησε μια καλλονή απ' την Αιθιοπία της οποίας το όνομα τώρα μου διαφεύγει. Πανύψηλη, νταρντάνα, σωματάρα, βυζάρες, κωλάρα. Το 'χε αρκετά με το μπλα μπλα, δε μας ζήτησε ποτό παρά περίμενε να της το προτείνουμε εμείς κι όταν είδε ότι δεν ήμασταν διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο αποχώρησε ευγενικά. Αμέσως μετά ήρθε και μας μίλησε ζητώντας μετά από λίγα λεπτά να την κεράσουμε ποτό μια Ρουμάνα ονόματι Μανταλίνα. Ξανθιά με τέλειο πρόσωπο με άψογα χαρακτηριστικά, ωραίο σώμα αλλά άβυζη. Όσον αφορά τώρα το μπλα μπλα δεν το είχε καθόλου παρότι μας είπε ότι είναι 4 χρόνια στην Ελλάδα (ξέρω να απαντάω αλλά όχι να ρωτάω είπε χαρακτηριστικά, αρχίδια δηλαδή). Όταν μας πρότεινε να την κεράσουμε ποτό το συζητήσαμε για 1 λεπτό με το φιλαράκι μου και αυτή μη έχοντας υπομονή μας λέει "δεν ξέρει ο ένας, δεν ξέρει ο άλλος, οπότε εγώ φεύγω". Τουτέστιν κάκιστη συμπεριφορά από μεριάς της. Έλα όμως που το φιλαράκι μου σκάλωσε μαζί της και μου είπε να την ξαναφωνάξω για να την κεράσουμε. Της κάνω νόημα λοιπόν και η παμπόνηρη κουβαλάει μαζί και μια φίλη της επίσης Ρουμάνα, αδύνατη, μαύρο κατσαρό μαλλί, άψογα χαρακτηριστικά προσώπου, ικανοποιητικό στήθος για το σώμα της, γενικά εντυπωσιακή παρουσία, το όνομά της Εμμανουέλα αν θυμάμαι καλά. Αφού στρογγυλοκάθησαν λοιπόν οι δυο τους με τη Μανταλίνα να μη μιλάει καθόλου και την Εμμανουέλα διαχυτικότατη, μετά από λίγα λεπτά μας ρωτούν αν μπορούν να πάρουν δυο μπύρες. Ρωτώντας ο φίλος μου πόσο χρεώνονται του απάντησε η Εμμανουέλα "σαν διπλό ποτό δηλαδή 20 ευρώ". Ο φίλος μου αρνήθηκε ευγενικά λέγοντάς τους ότι ήμασταν διατεθειμένοι να κεράσουμε μόνο απλό ποτό των 10 ευρώ για αρχή και βλέπουμε. Και κάπου εκεί αρχίζει η απαράδεκτη συμπεριφορά με την οποία ξενερώσαμε τελείως. Η Εμμανουέλα αρχίζει να πιέζει το φίλο μου να την κεράσει κανονικό ποτό των 20 ευρώ. Όταν εκείνος αρνήθηκε για δεύτερη φορά λέγοντάς της "απλό και βλέπουμε" αυτή άρχισε να ζητάει επιτακτικά να της πάρει κανονικό ποτό φωνάζοντας ωρυόμενη σχεδόν και άρχισε να κοπανάει το τασάκι στο τραπέζι (!!!) ζητώντας σαν κακομαθημένο παιδί να την κεράσει κανονικό ποτό ενώ παράλληλα όταν ο φίλος μου της είπε "απλό ποτό και καλά σου είναι" τον ειρωνεύτηκε λέγοντάς του "ναι πολύ ωραίο το σκέτο νερό τί να σου πω". Παράλληλα του είπε "φταίω εγώ που σε ενημέρωσα για τις τιμές" σαν να του λέει μες τη μούτρα ότι θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που δεν τον κορόιδεψε παραγγέλνοντας διπλό ποτό χωρίς να τον ρωτήσει! Κάπου εκεί καταλάβαμε ότι η κοπέλα είναι πειραγμένη εντελώς και προσωπικά αν ήμουν εγώ ο δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς θα την είχε διώξει με κλωτσιές που λέει ο λόγος. Εγώ όμως είχα δίπλα μου τη Μανταλίνα που έμεινε αμέτοχη στο σκηνικό και η άλλη είχε κατσικωθεί στο φίλο μου που επειδή ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στο μαγαζί δεν ήθελε να κάνει φασαρία. Εν τέλει τις κεράσαμε από ένα απλό ποτό την καθεμία με την Εμμανουέλα εμφανώς ξενερωμένη να απαντάει μονολεκτικά σε ό,τι τη ρωτούσε το φιλαράκι μου. Ενώ καθόντουσαν μαζί μας, μιλούσαν συνεχώς μεταξύ τους ρουμάνικα πράγμα απαράδεκτο. Κάποια στιγμή ο φίλος μου σηκώθηκε να πάει να μιλήσει στο τηλέφωνο ενώ οι Ρουμάνες είχαν καθήσει περίπου ένα δεκάλεπτο με τα κερασμένα ποτά και μόλις απομακρύνθηκε κάτι είπαν μεταξύ τους στα ρουμάνικα και πριν επιστρέψει ο άλλος σηκώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, με χαιρέτησαν και είπαν ότι πρέπει να φύγουν γιατί δεν μπορούσαν να καθήσουν παραπάνω με τα ποτά που τις κεράσαμε. ΜΑΥΡΟ και στις δύο, τα λόγια είναι περιττά. Παρεμπιπτόντως στο δίπλα μας τραπέζι καθόταν η μεγαλύτερη αδερφή της Μανταλίνας (δε θυμάμαι όνομα) η οποία απ' ό,τι φαίνεται το "έχει" πιο καλά το σπορ απ' την αδερφή της (σε εμφάνιση μοιάζουν αλλά η αδερφή της Μανταλίνας έχει και βυζάρες) και ξεφράγκιαζε δυο εξηντάρηδες. Λίγο πριν αποχωρήσουμε απογοητευμένοι απ' το σκηνικό με τις δύο καριόλες απ' το μαγαζί, ήρθε και μας έπιασε την κουβέντα η λουλουδού, μια νταρντάνα μελαχρινή Ρουμάνα μεγάλη σε ηλικία πολύ σπασμένη όμως και με άσχημο πρόσωπο η οποία μας υποσχέθηκε "γλειφιτζούρι", κλασσικά μπας και χτυπήσει κανέναν πελάτη. Αφού την καβλαντίσαμε λίγο αποχωρήσαμε χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να την κεράσουμε κάτι. Πολλά αρνητικά μαζεμένα σε ένα βράδυ με τις κοπέλες που τουλάχιστον συναναστραφήκαμε εμείς να κυνηγούν το ποτό με του τουφέκι που λένε κι όταν αυτό δεν έρχεται τα σκάγια παίρνουν εμάς, στο Σκαραβαίο ήμασταν συνηθισμένοι σε άλλες συμπεριφορές. Διόλου τυχαίο ότι φεύγοντας οι μόνες κοπέλες του μαγαζιού που δεν είχαν πελάτη ήταν η Μανταλίνα και η Εμμανουέλα...

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλημερα στους αγαπητους συναδερφους!

Επιστροφή και διαβασα την φανταστική αναλυση του WOMANAL παραπανω.

Το κακο ειναι οτι το καλοκαιρι τα δυνατα μωρα , αυτο ισχύει στα κωλομπαρα και στα strip ειναι διακοπες.

Εδω μενουν οι αντιπαθητικες και οι τελειωμενες που δεν τις θέλει κανεις για παρέα του στις διακοπες.

Επισης παιζει και κατι άλλο , προσοχη όσες γυριζουν είναι στεγνές απο ρευστό και ορμάνε σας αρπακτικά στους πελάτες.(ειδικα οι Ρουμάνες ).
Οι δικές μου λείπουν ακόμα , οπότε ανταποκριση θα δώσω μάλλον την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε επιστροφές.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το μαγαζί χάλασε. Δυστυχώς. Άλλαξαν διάφορα και δε φταίνε οι διακοπές. Υπάρχουν άλλες καταστάσεις τώρα για άλλα γκρουπ πελατών (60+).

Επισκέπτης
σε μαγαζί με μωρά καλοκαιριάτικα ,που δεν κυκλοφορεί ευρόπουλο πήγατε ,αυτές από την αφραγκία πάλι καλά που δεν βάλανε το χέρι στην τέπη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
σε μαγαζί με μωρά καλοκαιριάτικα ,που δεν κυκλοφορεί ευρόπουλο πήγατε ,αυτές από την αφραγκία πάλι καλά που δεν βάλανε το χέρι στην τέπη

Γενικά κυνηγάνε τα κεράσματα με το τουφέκι, σε τέτοιο βαθμό που σε φέρνουν σε σημείο να θέλεις να τις χαστουκίσεις, ζητιανεύουν το ποτό κυριολεκτικά. Είχα καιρό να πάω σε κωλόμπαρο και η εμπειρία μου από κανα δυο που πήγα στην Αθήνα τον Ιούλιο πριν φύγω για διακοπές, από 2-3 που πήγα στο νησί μου κι απ' το Σκαραβαίο τώρα είναι εντελώς αρνητική, σχεδόν γατζώνονται πάνω σου, όπως έκαναν κάποτε οι μαύρες στη Σωκράτους αν σε πετύχαιναν πεζό :) Εν τω μεταξύ αυτό που με τσαντίζει είναι τα φτηνά κόλπα που χρησιμοποιούν λες και στα μαγαζιά του είδους πάνε μόνο χθεσινοί.

Το μαγαζί χάλασε. Δυστυχώς. Άλλαξαν διάφορα και δε φταίνε οι διακοπές. Υπάρχουν άλλες καταστάσεις τώρα για άλλα γκρουπ πελατών (60+).

:thumbsup:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δεν είναι μόνο στο Σκαραβαίο..παντού τα ίδια..ειδικά οι παλαιότερες που είχαν μάθει διαφορετικά (τότε που λεφτά υπήρχαν) αδυνατούν να προσαρμοστούν..
Και όσες γύρισαν από διακοπές και αυτές νεύρα έχουν. Μου έλεγε χαρακτηριστικά κοπέλα (στριπ) ό,τι φέτος για πρώτη φορά μια εβδομάδα στη Μύκονο δε σταύρωσε πελάτη και αναγκάστηκε να πληρώνει μέχρι και τους καφέδες της..
ας πρόσεχαν..όσο ευκολα βγαίνουν τα λεφτά, τόσο εύκολα ξοδεύονται!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Eυχαριστούμε πολύ φίλε Womanaholic για την σούπερ ενημέρωση!

Εγώ δεν γράφω τίποτα πια στο forum για το Σκαραβαίο γιατί έχω 1 χρόνο να πάω.
Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν πια χρήματα για ποτά,
χωρίς να υπάρχουν πιθανότητες ευτυχούς κατάληξης (σεξ), εκτός αν γίνεις θαμώνας.

Πάντως η πιο καλή ανάμνησή μου από εδώ είναι η Ιρίνα.
Σπάνιο για τέτοιους χώρους να μη θέλει κοπέλα να σε μαδήσει
(προφανώς είχε σωστή ανατροφή από την οικογένειά της και πολύ καλό χαρακτήρα).
Θα ρωτήσω ένα φίλο μου γνώστη, αν θα ξαναέρθει ή αν έφυγε μόνιμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Eυχαριστούμε πολύ φίλε Womanaholic για την σούπερ ενημέρωση!

Εγώ δεν γράφω τίποτα πια στο forum για το Σκαραβαίο γιατί έχω 1 χρόνο να πάω.
Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν πια χρήματα για ποτά,
χωρίς να υπάρχουν πιθανότητες ευτυχούς κατάληξης (σεξ), εκτός αν γίνεις θαμώνας.

Πάντως η πιο καλή ανάμνησή μου από εδώ είναι η Ιρίνα.
Σπάνιο για τέτοιους χώρους να μη θέλει κοπέλα να σε μαδήσει
(προφανώς είχε σωστή ανατροφή από την οικογένειά της και πολύ καλό χαρακτήρα).
Θα ρωτήσω ένα φίλο μου γνώστη, αν θα ξαναέρθει ή αν έφυγε μόνιμα.

Για ρώτα ρε φίλε, ήταν εξαιρετική κοπέλα πραγματικά και φίλη μου, μόνο αυτή κερνούσα όποτε πήγαινα, άλλωστε δεν έχω και πρόβλημα με τις κοπέλες με παραπανίσια κιλά και είμαι και booblover. Της είχα στείλει κι εγώ μήνυμα πριν λίγες βδομάδες στο facebook όπου τη ρωτούσα αν θα συνεχίσει στο Σκαραβαίο ή σταμάτησε αλλά δε μου είχε απαντήσει.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μαύρο στις "σκατόψυχες Ρουμάνες" που θάλεγε και ο Δάσκαλος Nokia!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Τελικά η Ιρίνα έχει άδεια από το μαγαζί.
Δεν αποχώρησε. Θα επιστρέψει ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι οι Ρουμάνες είναι πολύ killer στο θέμα των χρημάτων.
Δεν σε λυπούνται καθόλου (είχα γνωρίσει πέρυσι στο μαγαζί Ρουμάνες,
όπως η Άννα Μαρία και η Ραμόνα, που είχαν την κλασική νοοτροπία, της ''μεγιστοποίησης του κέρδους'').
Αυτή όμως η συγκεκριμένη, η Ιρίνα, περιέργως δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη νοοτροπία
(μου έκανε εντύπωση που στο facebook της, ανάμεσα στις φωτογραφίες της έχει και εικόνες από το Χριστό και την Παναγία).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom