Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
ipιε ό αχριστοσ ένα τονο μπιρα , κε εφαγε ο λιγουρμεσ σνιτσελ,καλαμαρακια τιγανιτα,γεαυρο ξυδατο ,σαλατασκαραβεο, κε διαφορα μπινελικια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
:think: κε κατι αλο δε ενθιμαμε

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
kotobiftekos πάλι ξέφυγες από την προσοχή μας και μπήκες σε άλλα topic. Στο έχω πει χίλιες φορές: Πουθενά αλλού δεν δίνουν τζάμπα φαϊ. Ούτε στα strip  ούτε στα στούντιο. Μόνο εδώ. Μη μας κάνεις λαχτάρες και σε ψάχνουμε εδω κι' εκεί

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
kotobiftekos πάλι ξέφυγες από την προσοχή μας και μπήκες σε άλλα topic. Στο έχω πει χίλιες φορές: Πουθενά αλλού δεν δίνουν τζάμπα φαϊ. Ούτε στα strip  ούτε στα στούντιο. Μόνο εδώ. Μη μας κάνεις λαχτάρες και σε ξάχνουμε εδω κι' εκεί
στουντιο δε κσερο,στριπ θελο να μαθο,αμα κερνασ παμε μαζι να φαο

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Προτιμώ να πάω σε άδειο μαγαζί ,παρά να πάω σε μαγαζί που το 80% των θαμώνων είναι <<γυφτόφατσες>> -ζητώ συγγνώμη από τους γύφτους-!!

taurus1 αν και δεν έχω πάει Σκαραβαίο να δω πως είναι, η άποψη σου ταυτίζεται με τη δική μου.
Και για τους υπόλοιπους, να ξέρετε οτι σε άδειο μαγαζί, ο σωστός παίκτης πάντα κάνει καλύτερο παιχνίδι αφού οι επιλογές είναι περισσότερες και η προσφορά υπηρεσιών μεγαλύτερη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
taurus1 αν και δεν έχω πάει Σκαραβαίο να δω πως είναι, η άποψη σου ταυτίζεται με τη δική μου.
Και για τους υπόλοιπους, να ξέρετε οτι σε άδειο μαγαζί, ο σωστός παίκτης πάντα κάνει καλύτερο παιχνίδι αφού οι επιλογές είναι περισσότερες και η προσφορά υπηρεσιών μεγαλύτερη.

Το θέμα άγαπητέ είναι το ΜΑΡΟΥΛΙ όλα τά άλλα είναι πιφ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom