Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Τα νεύρα μου κρόσια..
Ξέρετε, σάν εκείνα, που είχαν βγει στη μόδα πριν χρόνια, που κρέμονταν άπό μπουφάν, μπότες........
Αν όταν διαβάζω κάτι μετά βγάζω καί τα άντίστοιχα συμπτώματα, τώρα πού διαβάζω τό
θρέντ .... μήπως άρχίσω νά πιστεύω πώς είμαι φθόγγος ????

ΌΛΟΙ πάσχετε άπό  κοινωνική φοβία , καί έγω άπό άγχώδη διαταραχή..............
Υπομονή! Ο υδράργυρος ανεβαίνει...  :S

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Έχω ιστορίιιιιιες από Σκαραβαίο ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σας λέω....

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λίγος σχετικά κόσμος χτες βράδυ. Μια κοπέλα πού κερασα μου είπε ότι οι καλοί πελάτες πήγαν διακοπές.
Κατά τις 12 σκάει μύτη ένα σχετικά ηλικιωμένο ζευγάρι. Τι γυρεύουν αυτοί εδώ; αναρωτηθηκαμε, ώσπου είδαμε τα αφεντικα με τα ντοσιέ με τα τιμολόγια να τρέχουν! Έφοδος Εφοριακών!
Τεσπα, κοπέλες αρκετές, ξεχώριζαν κάτι Ρουμανες με εμφάνιση φωτομοντελου πού τις είχαν διπλαρωσει κάτι παρέες ματσο 55άρηδων

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα θυμαστε μηπως ενα ψιλο μουνι πολωνεζα βαρβαρα πριν περιπου 5 μηνες μελαχρινη με  :boobies:μεγαλα ?
το ειχε παρει κανεις ξερει που βρισκετε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες με αλλους δυο συναδελφους κατα τις 20.00 κ πρωτη φορα λογο παρεας καθισαμε μεχρι τις 01.30 ροστερ αν κ κυριακη αυγουστου σχεδον πληρες , κοσμο αν κ γεματο το μαγαζι(κ στις δυο πλευρες του δρομου) οι κοπελες μιλαγαν για νεκρα ,δεν εχω αποψη γιατι πρωτη φορα εκατσα για βραδυ , οι δυο ξανθιες μουναρες κ δυο μελαχρινες μουναρες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει...καλα ειδικα η μια με το ασπρο κολαν δεν εχει τιποτα αλλο να φορεσει ,ας βρεθεικαποιος χορηγος για την κοπελα.....κατα τις 22.00 εσκασε κ ενα ενδιαφερον νεγρακι που εμοιαζε με την ριαννα.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
επισκεψη παλι χθες με τον δασκαλο κ παλιο εκλεκτο μελος , πρωτη φορα το βλεπω τοσο αδειο....κοσμο ειχε αλλα δεν γινοταν ο κακος χαμος , ροστερ απογευματινο κ βραδυνο με παρα πολλες ελλειψεις....δεν με νοιαζει οι δυο ξανθιες μουναρες ηταν εκει...αυτο εφτανε.....σιγα σιγα αρχιζουν κ μας μαθαινουν.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σιγα σιγα αρχιζουν κ μας μαθαινουν.....
  ναι και μετα να κολλανε σαν βδελλεs.    πρεπει  καμμια φορα να κερασουμε ομωs κατι. :2funny:         μερικα ποτακια , φαγητο κλπ.    οπωs κανουν οι αλλοι.    και να καθονται οι λεγαμενεs με το καρδιναλιο υφοs ,  λεγονταs   χαρη σου κανω και καθομαι,   και να τρωνε, να πινουν ( και να λενε φωναχτα  υγεια .  και απο μεσα τουs ρε τον μαλακα.).  εσυ πρεπει να ταισειs την κλαουντια ( φαι που ριχνει η ραμουνα.  στο μουνι τηs ολα.  πρωτη στο ποτο και στην μασα.  με ενα θρασοs που τρωει.    θα σου βαζει και τιs ποδαρεs τηs  πανω σου και θα λεs  ρε πουστη μου ποιοs ειμαι?  θα σου παιζει και τα βλεφαρα τηs    .   :2funny:  :2funny: ;)  ξυλο που θελουν.   βρισκουν και τα κανουν εδω.  ειδεs την αλλη την ραμουνα  που δεν ειχε κανει μεχρι εκεινη την ωρα κανενα ποτο, πωs εκανε?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
  ναι και μετα να κολλανε σαν βδελλεs.    πρεπει  καμμια φορα να κερασουμε ομωs κατι. :2funny:        μερικα ποτακια , φαγητο κλπ.    οπωs κανουν οι αλλοι.    και να καθονται οι λεγαμενεs με το καρδιναλιο υφοs ,  λεγονταs  χαρη σου κανω και καθομαι,  και να τρωνε, να πινουν ( και να λενε φωναχτα  υγεια .  και απο μεσα τουs ρε τον μαλακα.).  εσυ πρεπει να ταισειs την κλαουντια ( φαι που ριχνει η ραμουνα.  στο μουνι τηs ολα.  πρωτη στο ποτο και στην μασα.  με ενα θρασοs που τρωει.    θα σου βαζει και τιs ποδαρεs τηs  πανω σου και θα λεs  ρε πουστη μου ποιοs ειμαι?  θα σου παιζει και τα βλεφαρα τηs    .  :2funny:  :2funny: ;)  ξυλο που θελουν.  βρισκουν και τα κανουν εδω.  ειδεs την αλλη την ραμουνα  που δεν ειχε κανει μεχρι εκεινη την ωρα κανενα ποτο, πωs εκανε?

Εγώ ήξερα ότι κονσομανσιον σημαίνει να κερνάς ποτό. Στο συγκεκριμένο μαγαζί αυτο το concept έχει επεκταθεί και στο φαγητό;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ ήξερα ότι κονσομανσιον σημαίνει να κερνάς ποτό. Στο συγκεκριμένο μαγαζί αυτο το concept έχει επεκταθεί και στο φαγητό;
  μωρε και πινουν και  τρωνε  τσαμπα οι πρωην ΛΙΓΟΥΡΕΣ  ( με ενα τουπε και αυτοκρατορικο υφοs )  παιρνουν και το μεροκαματο τουs και τα ποσοστα τουs.    ενταξει ειπαμε πολυ ομορφεs κοπελλεs και πανεμορφα σωματα.        παντωs εχει και γαμω τα φαγητα.  και νοστιμα και μεγαλεs μεριδεs και φθηνα.  και ποικιλια μεγαλη.  οτι θεs βρισκειs.    και ετοιμα ,  και  πολλα  ψαρια,  κρεατικα , σαλατεs,  ορεκτικα , μεχρι και μοσχαρακι βραστο.  παρα πολλα.  και ποσεs περιμενουν στην ουρα  για να μπορεσουν να δουλεψουν στον σκαραβαιο.     

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
 και ποσεs περιμενουν στην ουρα  για να μπορεσουν να δουλεψουν στον σκαραβαιο.     

Αυτό το άκουσα κι εγώ, ότι δηλαδή δεν είναι εύκολο να πιάσει στασίδι γυναίκα στο Σκαραβαίο...
Ο οποίος έχει επεκτατικές τάσεις (το απέναντι μαγαζί είναι δικό του)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
  ναι και μετα να κολλανε σαν βδελλεs.    πρεπει  καμμια φορα να κερασουμε ομωs κατι. :2funny:         μερικα ποτακια , φαγητο κλπ.    οπωs κανουν οι αλλοι.    και να καθονται οι λεγαμενεs με το καρδιναλιο υφοs ,  λεγονταs   χαρη σου κανω και καθομαι,   και να τρωνε, να πινουν ( και να λενε φωναχτα  υγεια .  και απο μεσα τουs ρε τον μαλακα.).  εσυ πρεπει να ταισειs την κλαουντια ( φαι που ριχνει η ραμουνα.  στο μουνι τηs ολα.  πρωτη στο ποτο και στην μασα.  με ενα θρασοs που τρωει.    θα σου βαζει και τιs ποδαρεs τηs  πανω σου και θα λεs  ρε πουστη μου ποιοs ειμαι?  θα σου παιζει και τα βλεφαρα τηs    .   :2funny:  :2funny: ;)  ξυλο που θελουν.   βρισκουν και τα κανουν εδω.  ειδεs την αλλη την ραμουνα  που δεν ειχε κανει μεχρι εκεινη την ωρα κανενα ποτο, πωs εκανε?
την κλαουντια....θα την κερναγα ειναι πολυ καυλα,ειδικα το κωλαρακι της...αν κ στη φατσα δεν λεει ,ασε που μιλαει πως να το πω σαν αντρας βαρια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
  μωρε και πινουν και  τρωνε  τσαμπα οι πρωην ΛΙΓΟΥΡΕΣ  ( με ενα τουπε και αυτοκρατορικο υφοs )  παιρνουν και το μεροκαματο τουs και τα ποσοστα τουs.    ενταξει ειπαμε πολυ ομορφεs κοπελλεs και πανεμορφα σωματα.        παντωs εχει και γαμω τα φαγητα.  και νοστιμα και μεγαλεs μεριδεs και φθηνα.   και ποικιλια μεγαλη.   οτι θεs βρισκειs.     και ετοιμα ,   και  πολλα  ψαρια,  κρεατικα , σαλατεs,  ορεκτικα , μεχρι και μοσχαρακι βραστο.   παρα πολλα.   και ποσεs περιμενουν στην ουρα  για να μπορεσουν να δουλεψουν στον σκαραβαιο.     
ρε συ μου ανοιξες την ορεξη :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom