Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε προσωπικά δεδομένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ένας από τους γνωστούς μου έχει γευματίσει, και έτερος πρόκειται.
Και το γεύμα πού παρατίθεται; Εκεί κατά τέρμα Ιπποκράτους μεριά;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Σε σύνολο,πόσων γνωστών??
Γιατί αν "γευματίζει" ένας κάθε 16 άστο να πάει!

Όπως έχει προειπεί και ο γνωστός που έχει γευματίσει, "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο"! :cheesy:

Και το γεύμα πού παρατίθεται; Εκεί κατά τέρμα Ιπποκράτους μεριά;

Σε χυτήριο συνήθως.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ή πρόκειται σύντομα να αρτηθεί...... ;)
πάντως δυνατότητες υπάρχουν... αυτό μετράει...  :grin:
δεν τη βρίσκουν όλοι με το στυλ: πηγαίνω στο δοκιμαστήριο, κοζάρω τα σφάγια, πλερώνω, πηδάω , τέλος.
κάποιοι δε μένουν αδιάφοροι στον αστικό μύθο της αποπλάνησης, της γοητείας και όλων αυτών...

το λοιπόν, μιας και πλερώνουν, μπορούν να επιλέξουν ένα διαφορετικό δρόμο... :grouphug:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Θα σκάσω τους ευραίους
σωρό στους σκαραβαίους
κι αμα δεν πιάσω μπούτι
και  λίγο μπαλαμούτι,

τότε θα γίνω Τούρκος
θα κλάψει και ο μούργος
που τζάμπα με ευραίους
τάϊζα σκαραβαίους !

θα βάλω τα μποτάκια
αυτά με τα σπιρούνια
θα πιω τρία ποτάκια
θα βγάλω τα τακούνια

θα πάρω το βαρύ μου
και θα βγει η φωνή μου
καλέ σε σας μιλάω
σε σας που σας κοιτάω

Ηρθα βαρύς και μάγκας
σαν καβλωμένος άντρας
και μέχρι να γαμίσω
θα,.. το πισογυρίσω !

:grin:

ωραιος ο ποιητης

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είστε  όλοι  οι δάσκαλοί μου

Α 

Το  ανέκδοτο  του  καλοκαιριού  είναι  το " νεα  από την Πολωνία " .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Όπως έχει προειπεί και ο γνωστός που έχει γευματίσει, "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο"! :cheesy:
...

Για κάθε πράγμα υπάρχει μια τιμή, ένα τίμημα.

Με το κατάλληλο χρηματικό ποσόν μπορεί οποιοσδήποτε να προκαλέσει την έκδοση διαφόρων προσώπων.
Αυτά τα διάφορα πρόσωπα στο σύνολό τους αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γυναικείου και ανδρικού.

Π.χ. με κατάλληλη αμοιβή στήνει μουνί η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Κι εγώ ο ίδιος θα εκδιδόμουν με επαρκές αντίτιμο...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για κάθε πράγμα υπάρχει μια τιμή, ένα τίμημα.

Με το κατάλληλο χρηματικό ποσόν μπορεί οποιοσδήποτε να προκαλέσει την έκδοση διαφόρων προσώπων.
Αυτά τα διάφορα πρόσωπα στο σύνολό τους αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γυναικείου και ανδρικού.

Π.χ. με κατάλληλη αμοιβή στήνει μουνί η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Κι εγώ ο ίδιος θα εκδιδόμουν με επαρκές αντίτιμο...

Θα  με  συγχωρήσετε αν σας ειπώ  ότι  εδώ  είσθε  off side ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Νά πάτε άλλόυ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ε  ναι  όσο να  ναι  Νεάπολη  Εξαρχείων  είναι
Είναι  Κωλόμπαρο  Εναλλακτικής  Συνειδητοποίησης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.229
Πόντοι
25.467
Σύντροφοι  μετά λόγου γνώσης σας καλώ πάραυτα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ  ΜΙΣΗ (πλατείες-αγανακτήσεις-πολιτικές αντιπαραθέσεις) ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

Ο καιρός γαρ εγγυς!
Και το 70 που μπλέξαμε με τα μπούνια λάθος ήταν!
Σκαραβαίος-ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ σας περιμένουν με ανοιχτές ……..αγκαλιές!
Προσοχή στην  οβερντοουζ!

Μετά την παραίνεση-προτροπή του αγαπητού συμπολεμιστή κ. Λαγαρού και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατευθύνθηκα εχθές, νωρίς το απόγευμα, είς το Βορειοανατολικό μέτωπο μάχης.

Ήθελον να λάβω το ρόφημά μου  καθήμενος, επί της μικρής βεράντας του καπηλείου, τερπόμενως την συντροφιά δεσποινίδος  υπό το μελωδικό κελάϊδισμα των ωδικών πτηνών, πράγμα που καθιστά την ατ(ι)μόσφαιρα λίαν ρομαντική. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν, ένεκα διαφόρων εργασιών που λάμβαναν χώρα, εκείνη ακριβώς την στιγμή. Έτσι εισήλθον εις στα ενδότερα. Μετά λύπης μου παρατήρησα να επικρατεί  μια διάχυτη κατήφεια εις τας υπαλλήλους  και τούτο, επειδή όπως επληροφορήθην αργότερα, ολίγα λεπτά πρίν την είσοδό μου, είς εκ των  ιδιοκτητών  του καπηλείου, είχε προβεί μεγαλοφώνος εις σφροδράς νουθεσίας  επί του προσωπικού.  Οι πελάτες λιγοστοί και ετερόκλητοι. Δύο ευτραφείς, βραχέως αναστήματος  και με  αρκετά προχωρημένη τριχόπτωση μεσήλικες κύριοι, έπαιζαν τάβλι.   Γέρων,  έχων  αποθέσει το παναμαδάκι του και την μαγκούρα του επί της τράπεζας που βρίσκεται πλησίον της εξώθυρας,  λάμβανε τον καφέ  του και συνομίλει με την Ειρήνη. Νεαρός, αρκετά ισχνός, φέρων ιδιαίτερα μακρά κόμη, καθώς και δερματοστιξίες σε διάφορα ορατά σημεία του σώματός του,  απολάμβανε το πνεύμα του παρουσία μελαχροινής δεσποινίδος αδιάφορης δι εμέ εμφάνισης.  Ένας χειρόνακτας, έπινε μπύρες  καθήμενος επί της μπάρας, πασιφανώς αναστατωμένος από την παρουσία της Μαρίας. Έλαβον την αγαπημένη μου θέση εις την γωνίαν της μπάρας , σιμά είς την πορτούλα που οδηγεί  είς το νιπτήρα και τον απόπατον (εδώ θα πρέπει να ομολογήσω ότι λαμβάνω αυτή τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να μου είναι ορατό όλο το σώμα των δεσποινίδων που εργάζονται εντός του παρασκευαστηρίου και ιδιαίτερα τα γυμνά πόδια της Κατερίνας), και έδωσα την παραγγελία μου. Κατόπιν κατοπτεύσεως, στοχοποίησα την δεσποινίδα  Εύα. Είς μάτην όμως.  Αίφνης ο τρισκατάρατος άρρεν που  μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα είς το πορνομέγαρον εισήρθε βλοσυρότατος είς το κατάστημα. (Παραθέτω μια σύντομη περιγραφή του : Μελαχροινός, τεσσαρακοντούτης περίπου, φέρει μύστακα και υπογένειον,  έχει μέτριο πρός υψηλό ανάστημα και  υπερβάλλον σωματικό βάρος. Πλήν όμως  τυγχάνει μυώδης και διαθέτει αρκετά ρωμαλέο παράστημα).  Η αγαπημένη μου Κατερίνα δείχνοντας  περισσό σεβασμό προς το πρόσωπό του, έσπευσε τάχιστα  να τον χαιρετήσει και να παραλάβει το κράνος που βάσταζε είς το αριστερό του χέρι. Η Εύα, με ένα αμήχανο μειδίαμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, τον οδήγησε σε συγκεκριμένο τραπέζι και κάθισε μαζί του. Εντύπωση δε  μου προκάλεσε το γεγονός,  ότι παρέμενε σιωπηλός και όταν αντιλαμβανόταν πως κάποια από τις  δεσποινίδες τον κοίταγε και έστρεφε το βλέμμα του προς αυτήν, όλες αντιδρούσαν με το ίδιο τρόπο. Φρόντιζαν να κατευθύνουν πάραυτα τους οφθαλμούς τους  είς άλλο μέρος. Δεν πειράζει σκέφθηκα. Προχώρησα σε δεύτερη κατόπτευση του χώρου και στοχοποίησα την Κλάουντια. Είς μάτην και πάλιν. Δεύτερος μυστηριώδης κύριος,  μελαχροινός και αυτός,  λίγο νεώτερος σε ηλικία, με ευγενική και σεβάσμια φυσιογνωμία, αρκετά προσεγμένης εμφάνισης και περισσότερο διαχυτικός  και ομιλητικός από τον άλλον, εισήλθε εις το καπηλείο και κατευθύνθηκε, σέρνοντας  και την Κλάουντια μαζί του, προς το τραπέζι που βρισκόταν ο τρισκατάρατος με την Εύα,  όπου και εκάθησαν όλοι μαζί.    Ο εκνευρισμός μου ήταν τέτοιος που δεν μου επέτρεψε να παραμείνω περισσότερο. Άφησα τον καφέ μου στην μέση και αποχώρησα.  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ο εκνευρισμός μου ήταν τέτοιος που δεν μου επέτρεψε να παραμείνω περισσότερο. Άφησα τον καφέ μου στην μέση και αποχώρησα.

Προσέρχεσθε εις λάθος ώρας κατά τη διάρκεια του 24ώρου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.229
Πόντοι
25.467
Προσέρχεσθε εις λάθος ώρας κατά τη διάρκεια του 24ώρου.

Έχω την εντύπωση πως πράττω αυτό ακριβώς που μου γράφετε.

Μπορώ να σας απευθύνω μια φιλική παράκληση λουλούδι μου;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση πως πράττω αυτό ακριβώς που μου γράφετε.

Μπορώ να σας απευθύνω μια φιλική παράκληση λουλούδι μου;

Τα ώτα μου λειτουργούν στο 100% των δυνατοτήτων τους!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.229
Πόντοι
25.467
Τα ώτα μου λειτουργούν στο 100% των δυνατοτήτων τους!

Μπορώ να σας χρησιμοποιήσω ούτως ώστε να προβαίνετε σε αναγνώριση του χώρου προτού εισέρθω, προκειμένου να αποφεύγω παρόμοιου είδους δυσάρεστες εκπλήξεις;

Εννοείται ότι το καταναλωθέν υπό υμάς πνεύμα θα επιβαρύνει εμέ.  :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπορώ να σας χρησιμοποιήσω ούτως ώστε να προβαίνετε σε αναγνώριση του χώρου προτού εισέρθω, προκειμένου να αποφεύγω παρόμοιου είδους δυσάρεστες εκπλήξεις;

Εννοείται ότι το καταναλωθέν υπό υμάς πνεύμα θα επιβαρύνει εμέ.  :grin:

Να παγαίνω  εγώ  που  είμαι της  παρέας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom