Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Καλώς τον και ας άργησε πάρε από την αρχή το θρεντ διάβασε και θα καταλάβεις τι γίνεται. "Μελετάτε τας γραφας " κατά τον κύριο λαγαρο
Καλώς τον και ας άργησε πάρε από την αρχή το θρεντ διάβασε και θα καταλάβεις τι γίνεται. "Μελετάτε τας γραφας " κατά τον κύριο λαγαρο
τελικα γαμας εκει περα η πρεπει να σταξεις μια περιουσια?
Εκτός αν....Στο τέλος, βρίσκεις το στόχο, αλλά με παράπλευρες απώλειες στο πορτοφόλι σου.
Εκτός αν....
Στο τέλος, βρίσκεις το στόχο, αλλά με παράπλευρες απώλειες στο πορτοφόλι σου.
Και εγώ με τον τρόπο μου εχω μαζέψει, 47,83 ευράκια.
Μόλις κάνω το κατιτίς μου 71,40 θα πάρω τον κουμπαρά, θα μπώ στο τρόλεϋ να με πάει στο πορνομέγαρω να τον σπάσω στις τανίτσες....
Το τρόλεϋ που το πάς?71,40 ?
Το τρόλεϋ που το πάς?
Ποδαράτα θα πάω 10 χλμ?
Θα μου φύγει το σεξαπήλ!!!
Κατέβα μέ τό ποδήλατο.... κατωφέρεια είναι !!!!!1
Και στην επιστροφή? Θα είναι και καταπονημένος από την κλινοπάλη! ;)
επισκεψη σαββατο απογευμα με τον jerry5 για να μου γνωρισει το μερος μιας κ δεν ειχα ξαναπαει,συνοπτικα εντυπωσεις
ωραιος χωρος κ απο τις δυο πλευρες
πινεις το ποτακι σου η τρως σε καλες τιμες
δεν σε ενοχλουν ,αν και η σερβιτορα η ξανθια ηταν αρκετα ξινη....
εχει απιστευτα μουνια καποιες ειναι πραγματικα μουναροι....
αν καθοντουσαν χωρις να πρεπει να ξοδεψω μια περιουσια θα σταματουσα κ τα μπουρδελα κ τα μασατζηδικα....
πρεπει να εχουν φαγωθει πολλες συνταξεις εκει μεσα....αν κρινω απο τους μισους σχεδον θαμωνες που ειχε την ωρα που πηγαμε....
ασχετο ...τι κολωρα ειχε μια με κολαν κ ολος ο στριγκος μεσα...κ δεν ξερω ουτε το ονομα της....
αυτα
ξανθια οχι πολυ ψηλη γυρω στο 1.73 τα μαλια ξανθια λιγο μακρυτερα απο καρε πολυ αθλητικο κορμι κ οχι μεγαλο στηθος,ειχε κ μια αλλη μουναρα ξανθια με φορεματακι με τα μαλλια μαζεμεναΔεν θες μια περιουσία τρόπο θες
Η κωλάρα ψηλή ψανθιά με μαλλιά μαζεμένα επάνω ?
πρεπει να εχουν φαγωθει πολλες συνταξεις εκει μεσα....
αυτην εννοουσε.Κλαούντια ?
αυτην εννοουσε.
[quote author=pouranger link=topic=121675.msg2884841#msg2884841 date=130730545
Πρώην μοντέλο καλλιστείων
παντος εκει μεσα περνει τον τιτλο(σωματος)ανετα.....