gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
τι έγινε σε τσίμπησε το ΣΔΟΕ και έχεις νευράκια?
Αφού παρεδέχτηκα το λάθος μου τί στο καλό το παιδεύεις;
τι έγινε σε τσίμπησε το ΣΔΟΕ και έχεις νευράκια?
Αφού παρεδέχτηκα το λάθος μου τί στο καλό το παιδεύεις;
το παραδέχτηκες με αστερίσκους και υπονοούμενα...κάτι σαν τον απολογισμό του ΓΑΠ!
Οι αστερίσκοι προήλθαν από την δική σου παράθεση από την βίκι όπου ανεφέρετο πως "στην gay κοινότητα ήταν πολύ δημοφιλής"!
Δεν σου φαίνεται λίγο για σπόντα αυτό εσένα διότι, επαναλαμβάνω, που τον έβρισκαν οι αδερφές για να γίνει ίνδαλμά τους; Υποθέτω φωτογραφιζόταν για περιοδικά τους.
Πιθανότατα αυτό να είχα διαβάσει και μπέρδεψα το είδος της "τσόντας". Αλλά είναι όντως διαφορετικό να ποζάρω στο φακό και ας το βλέπει όποιος γουστάρει, από το να πηδάω αντρικούς κώλους. Σ' αυτό είπα πως έκανα λάθος...
ena link pedes s :think
καλα τι στο διαολο!!! ποσο αρχιλιγουρηδες εισαστε?
δεν προλαβε να βγει η ταινια στα περιπτερα ακομα κι εσεις θελετε και λινκ...
δεν το πιστευω ρε πουστη μου....
μεχρι να βγει το πραγματικο λινκ δε... θα ποσταρετε καμια 10ρια φορες ο καθενας ζητωντας ξανα και ξανα...
κανα λινκ για τις φυλακες παιζει ρε παιδια? στειλτε κανα πμ ειναι μεγαλη αναγκη... θελω να δω πρωτος την μαιρουλα να τον παιρνει...
δεν μπορω να περιμενω κανα διημερο ή να παω εγω στο περιπτερο και να το αγορασω και να το ανεβασω εγω στο δικτυο....
αρεεεε ζητουλες...
Χα χα +1
θέλει τσόντα ο έλληνας τύπε να τραβήξει μια παχιά με τσόντα που είναι για τον μπούτσον καβάλα και εννοείται την ημέρα ακριβώς που κυκλοφορεί στα περίπτερα να την έχει ριπάρει κάποιο θύμα και να του στείλει ΑΜΕΣΑ το link με PM στο μπουρδέλο κομ.
Ελλάς
Ο Ελληνας θελει την τσοντα του. Κοιτα να δεις που θα κανουν σε λιγο καιρο εγγραφες-spam, και μελη με 1 post θα κανουν αιτηματα για τις τσοντες που μολις βγηκαν στα περιπτερα..
κανενα λινκ?
όποιος μπορεί ας στείλει σας παρακαλώ ένα link....
Στην ουρά,έχω προτεραιότητα.κανενας καλο χριστιανος να μου στειλει τα λινκς να παρω και λιγο ματι.....
Δες κανα Αιζενστάιν - πιο πολύ ενδιαφέρον έχει.Μωρή glίτσα για στείλε κανένα link!!!!
Δες κανα Αιζενστάιν - πιο πολύ ενδιαφέρον έχει.
ενας ενας μη σπρωχνεστε ρε..........Στην ουρά,έχω προτεραιότητα.
Υ.Γ.glίτσα τί λέει ρε δεν βρήκες τίποτα ακόμα;;;;