Νέα

«Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές» νέα τσόντα Sirina!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
το παραδέχτηκες με αστερίσκους και υπονοούμενα...κάτι σαν τον απολογισμό του ΓΑΠ! :2funny: :2funny: :2funny:

Οι αστερίσκοι προήλθαν από την δική σου παράθεση από την βίκι όπου ανεφέρετο πως "στην gay κοινότητα ήταν πολύ δημοφιλής"!
Δεν σου φαίνεται λίγο για σπόντα αυτό εσένα διότι, επαναλαμβάνω, που τον έβρισκαν οι αδερφές για να γίνει ίνδαλμά τους; Υποθέτω φωτογραφιζόταν για περιοδικά τους.

Πιθανότατα αυτό να είχα διαβάσει και μπέρδεψα το είδος της "τσόντας". Αλλά είναι όντως διαφορετικό να ποζάρω στο φακό και ας το βλέπει όποιος γουστάρει, από το να πηδάω αντρικούς κώλους. Σ' αυτό είπα πως έκανα λάθος... 

Επισκέπτης
Οι αστερίσκοι προήλθαν από την δική σου παράθεση από την βίκι όπου ανεφέρετο πως "στην gay κοινότητα ήταν πολύ δημοφιλής"!
Δεν σου φαίνεται λίγο για σπόντα αυτό εσένα διότι, επαναλαμβάνω, που τον έβρισκαν οι αδερφές για να γίνει ίνδαλμά τους; Υποθέτω φωτογραφιζόταν για περιοδικά τους.

Πιθανότατα αυτό να είχα διαβάσει και μπέρδεψα το είδος της "τσόντας". Αλλά είναι όντως διαφορετικό να ποζάρω στο φακό και ας το βλέπει όποιος γουστάρει, από το να πηδάω αντρικούς κώλους. Σ' αυτό είπα πως έκανα λάθος... 

ίσως να ισχύει...πάντως σίγουρα φωτογραφήθηκε για γυναικείο περιοδικό :sunglasses:

Συνημμένα

• RoccoPlaygirl[1].jpg
    RoccoPlaygirl[1].jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 60

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166

Καλοδεχουμενος.. Αυτα που λεγαμε..

καλα τι στο διαολο!!! ποσο αρχιλιγουρηδες εισαστε?
δεν προλαβε να βγει η ταινια στα περιπτερα ακομα κι εσεις θελετε και λινκ...
δεν το πιστευω ρε πουστη μου....
μεχρι να βγει το πραγματικο λινκ δε... θα ποσταρετε καμια 10ρια φορες ο καθενας ζητωντας ξανα και ξανα...
κανα λινκ για τις φυλακες παιζει ρε παιδια? στειλτε κανα πμ ειναι μεγαλη αναγκη... θελω να δω πρωτος την μαιρουλα να τον παιρνει...
δεν μπορω να περιμενω κανα διημερο ή να παω εγω στο περιπτερο και να το αγορασω και να το ανεβασω εγω στο δικτυο....
αρεεεε ζητουλες...

Χα χα +1  :cheesy:

θέλει τσόντα ο έλληνας τύπε να τραβήξει μια παχιά :jerking: με τσόντα που είναι για τον μπούτσον καβάλα :jerking: και εννοείται την ημέρα ακριβώς που κυκλοφορεί στα περίπτερα να την έχει ριπάρει κάποιο θύμα :grin: και να του στείλει ΑΜΕΣΑ το link με PM στο μπουρδέλο κομ. :2funny:

Ελλάς :boobies: :rockon: :jerking: :2funny:

Ο Ελληνας θελει την τσοντα του. Κοιτα να δεις που θα κανουν σε λιγο καιρο εγγραφες-spam, και μελη με 1 post θα κανουν αιτηματα για τις τσοντες που μολις βγηκαν στα περιπτερα..  :jerking:

:rockon: :rockon:

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το τσοντιδι σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο και σιγουρα ανωτερο απο το ΚΤΕΛ.Πρωτη σκηνη Ρουσακη,εχει αερα στο φακο το ξεκωλι,γαμιεται καλα,αυτη τη φορα δεν ειχαμε κωλο ομως..ισως ο "αραπης"! Συνεχεια με Ινα και Κελλυ,με την δευτερη να ειναι βεβαια πιο καυλα και με καλυτερο κορμι.Συνεχεια με τη γνωστη μας Μαιρουλα-Ελενα,που εμενα προσωπικα με εξεπληξε,οχι βεβαια με τον αερα της,αλλα 1ον με την εμφανιση του κορμιου της,τρελος κωλος και ποδαρες και 2ον με το ξεσκισμα στον κωλο που της κανει ο Ζαφειρης! Για ντεμπουτο κωλοτρυπιδας νομιζω τα πηγε πολυ καλα..Συνεχεια με Σαβινα,καλο κορμι,απλα με ξενερωνει λιγο η προφορα σε ελληνικη παραγωγη.Τελος,οπως ειπε και αλλος συμφορουμιτης πριν,Τσοπεη εντελως αδιαφορη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μωρή glίτσα για στείλε κανένα link!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
όποιος μπορεί ας στείλει σας παρακαλώ ένα link....

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
κανενας καλο χριστιανος να μου στειλει τα λινκς να παρω και λιγο ματι.....  :cheesy: :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όποιος μπορεί ας στείλει σας παρακαλώ ένα link....
κανενας καλο χριστιανος να μου στειλει τα λινκς να παρω και λιγο ματι.....  :cheesy: :cheesy:
Στην ουρά,έχω προτεραιότητα. :birdman: :birdman: :birdman:

Υ.Γ.glίτσα τί λέει ρε δεν βρήκες τίποτα ακόμα;;;; :birdman:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
gl αν δε δωσεις γρηγορα λινκ να την κατευασουμε θα ξεσπασει κανενα σκανδαλο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

michael owen

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0

:kissass: ααααααχ τί κάνουμε για ένα llllink...  :kissass2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όποιος βρει μην κάνει την μαλακία κ το ανεβάσει εδώ έτσι :idiot: :uglystupid: θα εξαφανιστεί αμέσως.

Με pm η δουλειά κ πρώτα σε εμένα..... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom