You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκαλωμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos222
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι νόημα έχει το θέμα που άνοιξες? Απάντησες μόνος σου. Αυτό συμβαίνει συχνά, αν δεν βγεις αμέσως μετά την εκσπερμάτιση και προλάβει να μαλακώσει ο ριρής. Οπότε ή τρολάρεις ή είσαι υποχόνδριος και πρέπει να αποφεύγεις αυτούς τους χώρους γενικά.
Γαμησετα πρεπει να χω ψυχολογικα , παντα υπερβαλλω τα πραγματα μεσα στο μυαλο μου.
Απλα το μπουρδελο ηταν σαν studio εκει και οι κοπελες πρεπει να ελεγχονται και ακομα και αν εχουν HIV και περνουν τα φαρμακα τους τουλαχιστον 3 μηνες δεν μπορουν να μας κολλησουν.
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι νόημα έχει το θέμα που άνοιξες? Απάντησες μόνος σου. Αυτό συμβαίνει συχνά, αν δεν βγεις αμέσως μετά την εκσπερμάτιση και προλάβει να μαλακώσει ο ριρής. Οπότε ή τρολάρεις ή είσαι υποχόνδριος και πρέπει να αποφεύγεις αυτούς τους χώρους γενικά.
Σορρυ που σε ξανακανω quote αλλα δεν ηξερα τι ειναι ο υποχονδριος το ψαχνω και ειμαι 100% υποχονδριος εδω και πολλα χρονια.
Ειλικρινα διαβαζα τα συμπωματα και ειχα σκασει στα γελια γιατι τα εκανα ολα οσα ελεγε.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα , πριν κανα μηνα με ειχε πιασει πονοκεφαλος και με ποναγε στο κεντρο του κεφαλιου μου μερικες φορες την ημερα για αρκετες μερες . Ειχα πειστει πως εχω ογκο στον εγκεφαλο και με ειχε πιασει τρελη καταθλιψη και κριση πανικου για αρκετες μερες. Εχω αμετρητα τετοια παραδειγματα αλλα μου ξεκινησε απο τα 15 περιπου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι μου ανοιξες τα ματια και με ανακουφισες λιγο γιατι με ειχε πιασει τρελο αγχος.
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Σορρυ που σε ξανακανω quote αλλα δεν ηξερα τι ειναι ο υποχονδριος το ψαχνω και ειμαι 100% υποχονδριος εδω και πολλα χρονια.
Ειλικρινα διαβαζα τα συμπωματα και ειχα σκασει στα γελια γιατι τα εκανα ολα οσα ελεγε.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα , πριν κανα μηνα με ειχε πιασει πονοκεφαλος και με ποναγε στο κεντρο του κεφαλιου μου μερικες φορες την ημερα για αρκετες μερες . Ειχα πειστει πως εχω ογκο στον εγκεφαλο και με ειχε πιασει τρελη καταθλιψη και κριση πανικου για αρκετες μερες. Εχω αμετρητα τετοια παραδειγματα αλλα μου ξεκινησε απο τα 15 περιπου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι μου ανοιξες τα ματια και με ανακουφισες λιγο γιατι με ειχε πιασει τρελο αγχος.
Φιλε μου, θα σου πω κατι, που οι περισσοτεροι θα σαρκασουν και εσυ θα το παρεις κοροιδευτικο αλλα βαλτο καλα στο μυαλο σου
Ολα αυτα, οι φοβιες, οι κρισεις πανικου, η καταθλιψη, τα συμπτωματα, αντιμετωπιζονται απο ψυχιατρο ή ψυχολογο
Ριξε καποια φραγκα εκει για να καθαρισει το κεφαλι σου, γιατι αλλιως μια ζωη με φοβιες για δοαφορετικη αρρωστια θα την περνας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα τον κατευθυνουν προς το σπιτι του, με μερικα φάσκελα για συνοδεια, αν παει και τους πει "χθες γαμησα, μπορειτε να μου πειτε σημερα αν εχω hiv?"Πηγαινε στο Συγγρος ή σε αλλη αφροδιοσιολογικη κλινικη και θα σε κατευθυνουν αναλογως.
Αν πας Στο συγγρος πηγαινε αρκετα πρωι γιατι χτες που πηγα εγω στις 9 και κατι γινοταν πανικος...
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου, θα σου πω κατι, που οι περισσοτεροι θα σαρκασουν και εσυ θα το παρεις κοροιδευτικο αλλα βαλτο καλα στο μυαλο σου
Ολα αυτα, οι φοβιες, οι κρισεις πανικου, η καταθλιψη, τα συμπτωματα, αντιμετωπιζονται απο ψυχιατρο ή ψυχολογο
Ριξε καποια φραγκα εκει για να καθαρισει το κεφαλι σου, γιατι αλλιως μια ζωη με φοβιες για δοαφορετικη αρρωστια θα την περνας
Γαμησετα , Ουτε να γαμησω δεν μπορω χωρις να με πιανουν τετοιες κρισεις γαμω την τυχη μου γαμω.
Δεν ξερεις ποσες υποθεσεις εχω κανει στο μυαλο μου απο χθες...Επρεπε να συμβει σε μενα αυτο ρε φιλε ελεος..
Mastoras30
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!!
Προς ενημέρωση σας !!
Αν θυμάστε πριν από χρόνια είχε γίνει θέμα στην τηλεόραση σχετικά με κάτι παιδιά που είχαν πάει με κάτι πουτάνες που ήταν και χρήστες ναρκωτικών και είχαν ζητήσει ΑΚΑΠΟΤΟ . Και η οποίες προφανώς ήταν και φορείς HIV .
Σε περίπτωση που πάτε ακαποτοι είτε αν σπάσει το προφυλακτικό και η κοπέλα είναι φορέας HIV στα σίγουρα ή ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΎΣΗ ΑΝ ΔΡΆΣΕΤΕ ΆΜΕΣΑ εντός δυο ημερών πάτε σε νοσοκομείο τους το λέτε και σας δίνουν φαρμακευτική αγωγή η οποία σας προστατεύει να μην κολλήσετε !!!! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εκτός από ότι δεν το γνώριζα είχα εντυπωσιαστεί από το ότι υπάρχει χάπι που προλαμβάνει το aids η μάλλον για την ακρίβεια "σκοτώνει" το aids πριν εκδηλωθεί.
Πρέπει να είναι η μόνη φορά που οι ειδήσεις μου φάνηκαν πραγματικά χρήσιμες
Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Προς ενημέρωση σας !!
Αν θυμάστε πριν από χρόνια είχε γίνει θέμα στην τηλεόραση σχετικά με κάτι παιδιά που είχαν πάει με κάτι πουτάνες που ήταν και χρήστες ναρκωτικών και είχαν ζητήσει ΑΚΑΠΟΤΟ . Και η οποίες προφανώς ήταν και φορείς HIV .
Σε περίπτωση που πάτε ακαποτοι είτε αν σπάσει το προφυλακτικό και η κοπέλα είναι φορέας HIV στα σίγουρα ή ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΎΣΗ ΑΝ ΔΡΆΣΕΤΕ ΆΜΕΣΑ εντός δυο ημερών πάτε σε νοσοκομείο τους το λέτε και σας δίνουν φαρμακευτική αγωγή η οποία σας προστατεύει να μην κολλήσετε !!!! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εκτός από ότι δεν το γνώριζα είχα εντυπωσιαστεί από το ότι υπάρχει χάπι που προλαμβάνει το aids η μάλλον για την ακρίβεια "σκοτώνει" το aids πριν εκδηλωθεί.
Πρέπει να είναι η μόνη φορά που οι ειδήσεις μου φάνηκαν πραγματικά χρήσιμες
Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Γαμησετα , Ουτε να γαμησω δεν μπορω χωρις να με πιανουν τετοιες κρισεις γαμω την τυχη μου γαμω.
Δεν ξερεις ποσες υποθεσεις εχω κανει στο μυαλο μου απο χθες...Επρεπε να συμβει σε μενα αυτο ρε φιλε ελεος..
Φιλε δεν συμβαινει σε ΕΣΕΝΑ, συμβαινει σε πολλους.
Και αν δεν συνεβαινε ΑΥΤΟ, θα συνεβαινε κατι αλλο, παλι κριση πανικου θα παθαινες.
Ξεκολλα το μυαλο σου και δες οτι το προβλημα δεν ειναι το τωρινο περιστατικο, αλλα ολα τα υπολοιπαπου επισης εχουν προηγηθει.
Τι θα γινει δηλαδη; Θα ζεις σε μια γυαλα;
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φιλε δεν συμβαινει σε ΕΣΕΝΑ, συμβαινει σε πολλους.
Και αν δεν συνεβαινε ΑΥΤΟ, θα συνεβαινε κατι αλλο, παλι κριση πανικου θα παθαινες.
Ξεκολλα το μυαλο σου και δες οτι το προβλημα δεν ειναι το τωρινο περιστατικο, αλλα ολα τα υπολοιπαπου επισης εχουν προηγηθει.
Τι θα γινει δηλαδη; Θα ζεις σε μια γυαλα;
Ναι ξερω , οτι και αν εχω παντα ο εγκεφαλος μου με κανει ετοιμοθανατο.
Στην συγκεκρικενη περιπτωση εκανα εικασιες πως ειχα βγει απο το προφυλακτικο και την γαμαγα διπλα απο αυτο δηλαδη πως εμπαινα ακαποτα στο μουνι της οσο τοπροφυλακτικο ηταν μεσα της. Πραγμα δυσκολο αμα το σκεφτεις ... Επισης πως η κοπελα εχει aids στα σιγουρα και δεν περνει χαπια που το κανουν ετσι ωστε ναμην μπορει να το μεταδωσει κτλπ ... Παρα πολλες τετοιες σκεψεις..
Επισης μην δω στην TV πως καποιος πεθανε απο πχ καρκινο εχω αυτοματα και εγω το ιδιο σε τελικο σταδιο...χαχαχαχ ερε φιλε τρελααα
kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
φιλε εισαι νεος; σου αρεσει αυτη η κατασταση; σκεφτεσαι να το αλλαξεις;Ναι ξερω , οτι και αν εχω παντα ο εγκεφαλος μου με κανει ετοιμοθανατο.
Στην συγκεκρικενη περιπτωση εκανα εικασιες πως ειχα βγει απο το προφυλακτικο και την γαμαγα διπλα απο αυτο δηλαδη πως εμπαινα ακαποτα στο μουνι της οσο τοπροφυλακτικο ηταν μεσα της. Πραγμα δυσκολο αμα το σκεφτεις ... Επισης πως η κοπελα εχει aids στα σιγουρα και δεν περνει χαπια που το κανουν ετσι ωστε ναμην μπορει να το μεταδωσει κτλπ ... Παρα πολλες τετοιες σκεψεις..
Επισης μην δω στην TV πως καποιος πεθανε απο πχ καρκινο εχω αυτοματα και εγω το ιδιο σε τελικο σταδιο...χαχαχαχ ερε φιλε τρελααα
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
φιλε εισαι νεος; σου αρεσει αυτη η κατασταση; σκεφτεσαι να το αλλαξεις;
Τι εννοεις?
kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
θελω να πω ποσο καιρο σκεφτεσαι οτι ολα πανε ασχημα για σεναΤι εννοεις?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
νταξει δεν εισαι και υποχονδριος..Σορρυ που σε ξανακανω quote αλλα δεν ηξερα τι ειναι ο υποχονδριος το ψαχνω και ειμαι 100% υποχονδριος εδω και πολλα χρονια.
αν σου φυγει το λαστιχο και γαμας ακαποτα την τανα
λογικο ειναι να φλασαρεις
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
νταξει δεν εισαι και υποχονδριος..
αν σου φυγει το λαστιχο και γαμας ακαποτα την τανα
λογικο ειναι να φλασαρεις
Μα αυτο ειναι το θεμα δεν ξερω αν εφυγε.. Δεν νομιζω να εφυγε οσο την γαμαγα παρα μονο οταν σηκωθηκε απο πανω μου.
Την γνωριζεις την συγκεκριμενη τανα?
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
θελω να πω ποσο καιρο σκεφτεσαι οτι ολα πανε ασχημα για σενα
Πολλα χρονια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτό καταλαβες εσυ?Δηλαδη τον αποτρεπεις υπ ευθυνη σου απο το να λαβει προληπτικη αντιρετροικη αγωγη η οποια ειναι αποτελεσματικη αν χορηγηθει εντος 24 ωρων;
τον ειρωνευεται που θελει απαντηση για κατι που κανεις δεν μπορει να οτυ δωσει απαντηση.
το αν θα παρει αντιρετροικη αγωγη προληπτικα είναι θεμα γιατρου, δεν είναι τζαμπα για να δινουν αβερτα στον καθενα.
Επισκέπτης
Δηλαδη τον αποτρεπεις υπ ευθυνη σου απο το να λαβει προληπτικη αντιρετροικη αγωγη η οποια ειναι αποτελεσματικη αν χορηγηθει εντος 24 ωρων;Θα τον κατευθυνουν προς το σπιτι του, με μερικα φάσκελα για συνοδεια, αν παει και τους πει "χθες γαμησα, μπορειτε να μου πειτε σημερα αν εχω hiv?"
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Η Αννα ηταν απο το Ιωαννινων 3 , δεν ξερω αν ξερει κανεις την κατασταση της υγειας της..
το καλυτερο κοριτσι ειναι η αννουλα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα
Επισκέπτης
Μη χαζομαριζεις σε σοβαρα θεματα μπιγκ νικ.αυτό καταλαβες εσυ?
τον ειρωνευεται που θελει απαντηση για κατι που κανεις δεν μπορει να οτυ δωσει απαντηση.
το αν θα παρει αντιρετροικη αγωγη προληπτικα είναι θεμα γιατρου, δεν είναι τζαμπα για να δινουν αβερτα στον καθενα.
Aggelos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το καλυτερο κοριτσι ειναι η αννουλα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα
Συμφωνω απολυτα , ευγενικη και με χιουμορ. Δυσκολα βρισκεις τετοιες εργαζομενες.
Αλλα πως παει απο υγεια δεν το ξερω , ελπιζω εσυ να ξερεις κατι παραπανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 11