Νέα

Σκάκι - -Chess

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το σκάκι;

• Πωρωση

Ψήφοι: 43 24,3%
  • Ναι παιζω που και που

Ψήφοι: 93 52,5%
  • Καλο αλλα βαρετο

Ψήφοι: 28 15,8%
  • Μαλακια

Ψήφοι: 8 4,5%
  • Δεν εχω παιξει , δεν ξερω

Ψήφοι: 5 2,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
249
Πόντοι
21
Αυτές είναι οι σκάλες που ανεβαίνεις. Πρώτα Candidate Master (CM), μετα FIDE Master (FM), έπειτα International Master (IM) και τέλος Grandmaster (GM). Μπορεις να μην γινεις FIDE Master και να γινεις κατευθείαν International Masrer αλλά GM
για να γινεις θα σου φύγει η σούφρα. Εδώ έπαιζα με έναν σαν εμένα (κάτω από 2000 έλο, δηλαδή απλά καλοί αλλα χωρίς τίτλο) και ειχα κολλήσει. Περασε ένας IM ( όχι GM) και εκανε δεν εκανε 5 δευτερολεπτα για να βγαλει άκρη. Το ληξαμε για να νας πει τι δεν ειδαμε. Και δεν ηταν GM o άρχοντας. Φανταστείτε! :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.221
Πόντοι
6.056
Αυτές είναι οι σκάλες που ανεβαίνεις. Πρώτα Candidate Master (CM), μετα FIDE Master (FM), έπειτα International Master (IM) και τέλος Grandmaster (GM). Μπορεις να μην γινεις FIDE Master και να γινεις κατευθείαν International Masrer αλλά GM
για να γινεις θα σου φύγει η σούφρα. Εδώ έπαιζα με έναν σαν εμένα (κάτω από 2000 έλο, δηλαδή απλά καλοί αλλα χωρίς τίτλο) και ειχα κολλήσει. Περασε ένας IM ( όχι GM) και εκανε δεν εκανε 5 δευτερολεπτα για να βγαλει άκρη. Το ληξαμε για να νας πει τι δεν ειδαμε. Και δεν ηταν GM o άρχοντας. Φανταστείτε! :confused:
To ΝΜ ξεχασες:confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom