κριμα τυπε :S.πανω που ετοιμαζομουν να ερθω μου εριξες πορτα.δεν πειραζει,σου στελνω αμα θες και ετσι το ποσοστο απο την προμηθεια που θα παιρνες.ωχ,σορυ,ξεχαστηκα,δεν το κανετε για τα φραγκα αλλα για τη φαση :S :S :S
Προς τι αυτή η ειρωνεία? Δεν μπορώ να καταλάβω...
Εσύ όταν πας με "συνοδούς" θες να πεις ότι δεν το κάνουν για τα φράγκα... αλλά για την φάση.
Και να σου θυμίσω τι γράφεις....
Ηταν 2 πμ,το παρταρισμα με τον κολλητο σε πασιγνωστο club ηταν στο απογειο,μουνια καθε ειδους μας τριγυρναγαν αλλα εμεις ριχναμε τα ακυρα βροχη,ψαχναμε το πιο γαμευσιμο.
Καποια στιγμη με πλησιασε ο μουναρος,αρχισε να μου μιλαει,της λεω κατευθειαν στο ψητο ποσο για short time,μου λεει 2.000 baht.kαλα της λεω,αντε γεια,μου λεει ποσα δινεις,της
λεω 1000 baht για 2 ξεφορτωματα,μου λεει οκ.
Πλήρωσες? ή δεν πλήρωσες?... αλλά είπαμε.... δεν έγινε για τα φράγκα, αλλά για την φάση!
Φίλε.... ας τα πάρουμε από την αρχή και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί οι ειρωνείες δεν νομίζω ότι έχουν θέση μέσα σε αυτό το νήμα.
1) Εμείς... δηλαδή εγώ και ο Zadren κάνουμε ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ και ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πριβέ πάρτυ. Κι αν δεν το κατάλαβες να στο πω και πιο απλά λόγια ... είναι σαν να έχω γενέθλια και καλό όποιον γουστάρω στο πάρτυ μου.
2) ΔΕΝ σε υποχρεώσαμε να έρθεις και βασικά δεν σου είπαμε ότι μπορείς και να έρθεις.
3) Καλώς ή κακώς... για να οργανωθεί το πάρτυ χρειάζονται κάποια χρήματα. Όπως και εσύ... όταν ενηλικιωθείς, θα πρέπει να πληρώνεις μόνο σου την γενέθλεια τούρτα σου και όχι να στην αγοράζουν οι γονείς σου όπως
γίνετε μέχρι τώρα. Επίσης, θα μάθεις ότι όταν καλούν οι γονείς σου τους φίλους στο δικό σου πάρτυ έχουν προνοήσει να έχουν αναψυκτικά, φαγητό, έχουν ήδη πληρώσει προσκλητήρια για να καλέσεις τους φίλους σου, κλπ.
Αυτά είναι έξοδα. Και εννοήτε ότι τα πληρώνουν οι γονείς σου από την τσέπη τους γιατί σε αγαπάνε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, εσύ και ο κάθε εσύ δεν μου βγάζετε αγάπη. Αρά... γιατί εγώ να πληρώσω από την
τσέπη μου ώστε να επωφεληθείς εσύ?
4) Ξέρεις εσύ καμία επιχείρηση που θα σου έδινε τον χώρο της χωρίς οικονομικό όφελως????? Εάν ναι... πρότεινε μας να πάμε εκεί για το πάρτυ.
5) Ξέρεις εσύ καμία κοπέλα συνοδό (εκτός από την Ταιλανδή που σε ερωτεύτηκε και δεν σου πήρε φράγκα) που θα σε συνόδευε χωρίς κάποιο όφελως????
Λοπόν.... για μία τελευταία φορά.... εάν κάποιος θέλει να έρθει στο πάρτυ μας, θα πρέπει να μας στείλει ένα πμ ότι τον ενδιαφέρει να έχει παρουσία εκεί. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι και εμείς θα πρέπει να τον δεχτούμε για πολλούς
και διάφορους λόγους. Εκ τον οποίον ο πιο σημαντικός είναι ότι θέλουμε άτομα παρέα μας να διασκεδάσουμε τα οποία ΔΕΝ θα έχουν σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα, είτε σε εμάς, είτε στο μαγαζί, είτε στις κοπέλες.
Πρέπει να είναι άτομα σοβαρά, Κύριοι, ευγενικοί, χαμογελαστοί και όχι κατσούφιδες, να έχουν ντυθεί ευπρεπώς και όχι με φόρμα αθλητική, να είναι καθαροί και να μην μυρίζουν οι μασχάλες τους, άνθρωποι ήπιον τόνων που
σκοπός τους είναι να περάσουν μία υπέροχα ξεχωριστή βραδυά που για τα Ελληνικά δεδομένα θα είναι πρωτότυπη.
Αυτά....
Οπότε, όποιος ΔΕΝ ενδιαφέρεται να έρθει καλό θα ήταν να μην μπαίνει εδώ μέσα και να καυλαντίζει. Υπάρχουν άλλα νήματα για αυτό.
Όπως και επίσης οι κατηγορίες του τύπου "το κάνουν για την φάση και όχι για τα φράγκα", είναι φράσεις κακόβουλες κατά εμένα που
δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό εκτός από "μιζέρια".