Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Με το καλο να γινει το παρτυ παιδες και ευχομαι να περασετε υπεροχα. :hi:
Μπραβο στον φιλο ζαντ και στο αλλο παλικαρι για την πρωτοβουλια αυτη.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Με το καλο να γινει το παρτυ παιδες και ευχομαι να περασετε υπεροχα. :hi:
Μπραβο στον φιλο ζαντ και στο αλλο παλικαρι για την πρωτοβουλια αυτη.
εσενα θα σε δω εκει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

ΥΓ Βαλε το παλιο αβαταρ....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αν δεν ερθει ο Piker να κοψει την "πιτα" εγω δεν ερχομαι :grin:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ας εχουμε την υγεια μας ρε και ολα οκ.Φροντισε να εχει γυναικες μην παιζουμε κονταρομαχιες μεσα  :grin:
Εχει βρεθει το μερος η ακομα ειστε υπο συζητηση?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
σε σουιτα φιλε να κλειστεις εσυ με την παρεα σου...εμεις εδω παμε για κατι αλλο. Και ποιος σου ειπε οτι το παρτυ γινεται για να γαμησεις?

Δεν εχει τετοιο σκοπο το παρτυ αυτο, αλλωστε

το γαμησι ειναι μια ορεξη που καταστρεφετασι την ωρα της ικανοποιησης και εγω δεν θελω να συμβει το ιδιο εκει μεσα....ζηταω κατι πιο original, κατι πιο διαχρονικο!

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ! απλα κι ωραια,-κι οποιος καταλαβε, καταλαβε!

Με τεραστιο ενδιαφερον διαβαζω σχετικα με το gentlemen's party που οργανώνετε!
Πιστευω πως εάν πετυχει, βασει αυτων που λετε, θα είναι καινοτομο, και θα ανοιξει καποιες 'πορτες' από κοινωνικης πλευρας κιολας!

Η ιδεα από μονη της, αντικρούεται με πολλες συμπεριφορες και αντιληψεις που παιζουν τριγυρω, και γι αυτό πιστευω, πως θα είναι και μια δοκιμασια, κατά καποιον τροπο!
Αφενως, γιατι ένα ποσοστο ανθρωπων που θα σπευσουν να δηλωσουν συμμετοχη 'στα τυφλα' ισως να μην σκοπευει καν να παρευρεθεί, φοβούμενοι την Σκυλλα και την Χαρυβδη που φανταζονται!
Αυτοι και θα είναι οι πρωτοι που θα θελουν να παθουν τι εγινε υστερα, και για μηνες θα γεμιζουν σελιδες στο φορουμ αναλυοντας ότι μπορουν!
Το 'να πουλι στο χερι, τ'αλλο στο πληκτρολογιο, κλασσικα!

Όπως και να το λεμε, σιγουρα πρόκειται για εμπειρια ζωης, ειδικα για καποιον που δεν εχει ξαναπαρεβρεθει σε κατι αντιστοιχο (στο εξωτερικο και μη), αλλα θα ξερει πως να το χειριστεί και για παρτη του, αλλα και για την ιδια την φαση!

Θα αλλαξει μυαλα, πως το λεμε!

Ευχομαι καλη επιτυχια από ολες τις αποψεις, και μπραβο σας, που αναλαμβανετε τετοιο πρωτοβουλια με ο,τι ευθύνες και απειρη δουλεια συνεπάγονται με αυτό!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
....Αυτος ο  καλοντυμενος ροδομαγουλος γαμιολης θα σου την κανει..
Ξεχνα το ζουμερο μοσχαρισιο μπιφτεκι που σου ειχες ζωγραφισει..
Ο σεφ μαγκωσε & σε σερβιρουν μια οικτρης υφης-γευσης-εμφανισης βεγκαν κουραδα σογιας ..
Για μιουζικαλ το ξεκινησες???
Μπερδευτηκε ο κουριερ με τις μπομπινες & θα δεις χιτσκοκικο θριλερ μπονιουελικης παρανοιας-αρρωστημενης ταραντινοσχιζοφρενειας που ειχε το λαθος κουτι..
....

τυπε εχει σκεφτει μηπως εγραφες με το πληκτρολογιο του giasou να μας δυσκολεψεις κι άλλο?  :think:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ! απλα κι ωραια,-κι οποιος καταλαβε, καταλαβε!

Με τεραστιο ενδιαφερον διαβαζω σχετικα με το gentlemen's party που οργανώνετε!
Πιστευω πως εάν πετυχει, βασει αυτων που λετε, θα είναι καινοτομο, και θα ανοιξει καποιες 'πορτες' από κοινωνικης πλευρας κιολας!

Η ιδεα από μονη της, αντικρούεται με πολλες συμπεριφορες και αντιληψεις που παιζουν τριγυρω, και γι αυτό πιστευω, πως θα είναι και μια δοκιμασια, κατά καποιον τροπο!
Αφενως, γιατι ένα ποσοστο ανθρωπων που θα σπευσουν να δηλωσουν συμμετοχη 'στα τυφλα' ισως να μην σκοπευει καν να παρευρεθεί, φοβούμενοι την Σκυλλα και την Χαρυβδη που φανταζονται!
Αυτοι και θα είναι οι πρωτοι που θα θελουν να παθουν τι εγινε υστερα, και για μηνες θα γεμιζουν σελιδες στο φορουμ αναλυοντας ότι μπορουν!
Το 'να πουλι στο χερι, τ'αλλο στο πληκτρολογιο, κλασσικα!

Όπως και να το λεμε, σιγουρα πρόκειται για εμπειρια ζωης, ειδικα για καποιον που δεν εχει ξαναπαρεβρεθει σε κατι αντιστοιχο (στο εξωτερικο και μη), αλλα θα ξερει πως να το χειριστεί και για παρτη του, αλλα και για την ιδια την φαση!

Θα αλλαξει μυαλα, πως το λεμε!

Ευχομαι καλη επιτυχια από ολες τις αποψεις, και μπραβο σας, που αναλαμβανετε τετοιο πρωτοβουλια με ο,τι ευθύνες και απειρη δουλεια συνεπάγονται με αυτό!

Έτσι όπως τα λες Ανανία... ευχαριστούμε!  :hi:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
σε σουιτα φιλε να κλειστεις εσυ με την παρεα σου...εμεις εδω παμε για κατι αλλο. Και ποιος σου ειπε οτι το παρτυ γινεται για να γαμησεις?

Δεν εχει τετοιο σκοπο το παρτυ αυτο, αλλωστε

το γαμησι ειναι μια ορεξη που καταστρεφετασι την ωρα της ικανοποιησης και εγω δεν θελω να συμβει το ιδιο εκει μεσα....ζηταω κατι πιο original, κατι πιο διαχρονικο!
γεια σας παιδες και απο εμενα.συναδελφε συμφωνω και επαυξανω με οσα λες πιο πανω.η ουσια του πραγματος και ο σκοπος του εγχειρηματος ειναι το αληθηνο και το διαχρονικο.και βεβαια οχι ενα εφημερο γαμησι,το οποιο δεν χρειαζεται ενα βιπ-πριβε παρτι για να επιτευχθει.μαζι σας ειμαι ,καλη επιτυχια ,καλη δυναμη και εφοσον με θελετε,θα ειμαι παρων.τολμη ρε μαγγες.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Καλή επιτυχία συναγωνιστή σε αυτό που θες να κάνεις ειλικρινά. Το διοργανώνεις λες τους ορούς συμμετοχής και απλά όσοι συμμετέχουν τους αποδέχονται . Έχω και εγώ γνωρίσει πολλά άτομα από εδώ και αξιολογά  δεν έτυχε να σε γνωρίσω φυσικά . μου ακούστηκε πολύ καλό και μπήκα να γράψω χωρίς αντιπαράθεσή γιατί δεν χρειάζεται…. Johnnie Walker
γεια σου φιλε κρις.ακριβως οπως τα λες.αλλωστε,εγω πιστευω πως μονο σοβαρα,αξιολογα,γνησια και αληθεινα ατομα θα τολμησουν και τελικα θα ερθουν.ανδρες με ολη την σημασια της λεξης.καλη επιτυχια στους συναγωνιστες.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Μόνο εγώ βρίσκω άριστη την ιδέα να γνωρίσουμε κάποιες κοπέλες μπας και γλίτωσουμε αυτό το τρελό άγχος πριν ανοίξει η πόρτα?και θέλω να παρευρεθω γιατί μου έχει καταστραφεί ραντεβού λόγο αυτής της ανυποφορης ανυπομονησίας.καλη επιτυχία!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Μη σου πω, μπορεί να μειώσει και την ανεργία.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μπας και γλίτωσουμε αυτό το τρελό άγχος πριν ανοίξει η πόρτα?

Αυτή ήταν η μαγεία στις βίζιτες παλιά.
Που παραγγέλναμε από γραφεία , χωρίς καταχωρήσεις στο ίντερνετ
με "φωτογραφίες" που η 1,52 γίνεται 1,77
και από 46 ετών γίνεται 29.

Τώρα δεν υπάρχει άγχος. Υπάρχουν μόνο μπάζα, πουρά και πινέζες
με χρεώσεις 5πλάσιες από το μέγιστο που αξίζουν.
Και αγαπούληδες παπαγαλάκια , που έμαθαν τη δουλειά την εποχή του χρηματιστηρίου και την προσάρμοσαν στις πουτάνες τώρα, αντί για ... μετοχές!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχεις δει κάπου να αναφέρω την λέξη "Πουτάνες"? Θα προτιμούσα να με ακολουθήσεις στα λεγόμενα μου και να σεβαστείς την λέξη
"Συνοδοί" που χρησιμοποιώ.

What John, what Johnny.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τουλαχιστον ο ampelales ειχε τα αρχιδια να πει οτι το κανει γαι την πλακα του και μετα οτι δεν τραβαει.οι αλλοι θελουν να βγαλουν φραγκα και να κανουν και face control :headbang: ε ρε Πικερ που σας χρειαζεται :S :S :S

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τουλαχιστον ο ampelales ειχε τα αρχιδια να πει οτι το κανει γαι την πλακα του και μετα οτι δεν τραβαει.οι αλλοι θελουν να βγαλουν φραγκα και να κανουν και face control :headbang: ε ρε Πικερ που σας χρειαζεται :S :S :S
Αστο φιλε...Μην ερχεσαι καλυτερα. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376

Νομίζω ότι ο κ.  Zadren απάντησε αποτελεσματικά με το παραπάνω σύνδεσμο.  :hi:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Αστο φιλε...Μην ερχεσαι καλυτερα. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...

Δεν θα την έλεγα δημοκρατική την αντίδραση σας, κύριε ζαρντέν!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom