Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πλέον φίλοι αυτοί που ήρθαν κοντά μας.
Πρώτα από όλα τους ευχαριστώ έναν προς έναν, για την παρουσία τους και ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά τους... κι ας κατηγορούν
και ειρωνεύονται κάποιοι ότι στο bourdela.com μόνο Κύριους δεν έχει. Όχι μόνο έχει αλλά χάρηκα που γνώρισα από κοντά πολλά αξιόλογα άτομα.
Να πω δύο λόγια για εμένα. Δεν θα μιλήσω και ούτε θέλω να μιλήσω για τον φίλο μου Zadren που μαζί ανεβήκαμε τον Γολγοθά.
Αλλά για εμένα προσωπικά και για το πως βλέπω τα πράγματα ως άνθρωπος και κατόπιν ως συνδιοργανωτής ενός event 2 φίλων.
Για όσους δεν με ξέρουν αλλά και για όσους με έχουν γνωρίσει αλλά πάλι δεν με ξέρουν....
Σαν άνθρωπος είμαι σχολαστικός. Είμαι τελειομανής και ότι πιάσουν τα "χέρια μου" θα πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο
από το τέλειο. Εάν οι στόχοι μου δεν φτάσουν τις προσδοκίες μου, καλώς ή κακώς... δεν είμαι ικανοποιημένος.
Κάποιοι με λένε απαισιόδοξο, κάποιοι άλλοι με λένε φαντασιόπλητκο, και κάποιοι με λένε λαμόγιο που πάει να κάνει
αρπαχτές. Δεν μπα να λένε ότι θέλουν. Εγώ απλά με λέω ονειροπόλο οραματιστή.
Εχθές, όσοι με γνώρισαν (οι περισσότεροι) μπορούσαν να δουν τι άτομο είμαι. Εάν είμαι "λαμόγιο", εάν είμαι της "αρπαχτής",
εάν είμαι της νύχτας, εάν είμαι μαφιόζος, εάν είμαι νταβατζής, εάν είμαι προμότορας. Αυτοί που με είδαν και μου μίλησαν
είναι μεγάλοι ενήλικες και μπορούν να έχουν άποψη και να εκφράζουν μία μικρή γνώμη, έστω και από αυτό το λίγο που με
γνώρισαν.
Τι φανταζόμουν πριν το πάρτυ? Καλή ερώτηση στον ευατό μου...
Φανταζόμουν ότι θα είχα το καλύτερο τραπέζι στο μαγαζί. Θα είμουν αραγμένος πίσω εκεί μαζί με τον zadren και θα
είχαμε παρέλαση από γυναίκες να μας περιτριγυρίζουν. Θα πίναμε τα ποτά μας και θα χαζεύαμε τον κόσμο να περνάει
και αυτός καλά. Θα είμσασταν χαλαροί και θα νιώθαμε VIP "πασάδες" και στο τέλος θα φεύγαμε και με κανένα μωρό
παρέα.
Τι έγινε στην πραγματικότητα? Έλα ντε... τί έγινε?
Από τις 18:30 μέχρι και τις 13:30 εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ!!!
Έτρεχα πάνω κάτω. Έτρεχα πίσω από τους σερβιτόρους να τους λέω τι να κάνουν. Μίλαγα με τους υπεύθυνους του
κλάμπ, επίσης να τους λέω τι πρέπει να κάνουν ή να δώσουν εντολές στο προσωπικό τους για κάποια συγκεκριμένα
ζητήματα. Προσπαθούσα να είναι όλα στην εν τέλεια για να μην υπάρξει το παραμικρό παράπονο. Κοίταζα να δω εάν
το πρόγραμμα που είχαμε συμφωνήσει ακολουθόταν κατά γράμμα. Και όλα αυτά σε συνδιασμό με το ότι με φώναζαν
κάθε δύο λεπά να πάω στην είσοδο για οποιοδήποτε θέμα ή απορία υπήρχε.
Τις πρώτες 3 1/2 ώρες, όχι δεν ήπια έστω ένα ποτό, αλλά ούτε ένα ποτήρι νερό. Στις 22:00 κατάφερα να πιω ένα
παγωμένο μπουκαλάκι νερό.
Απολογισμός της βραδυάς σε προσωπικό επίπεδο για τις 7+ σερί ώρες που ήμουν εκεί??????
2 μπουκάλια νερό, 1 μπύρα, 3 σαντουιτσάκια και 10 λεπτά μετά βίας καθισμένος σαν άνθρωπος.
Κατά τα άλλα.... θα πήγαινα και θα ήμουν VIP "πασάς".
Στην ερώτηση... ήταν αυτό που ήθελα? Πέτυχε όπως το ήθελα?
Και ναι και όχι. Πολλοί με έπιασαν από το χέρι και μου είπαν ότι περνάνε τέλεια. Άλλοι μας δίνανε συγχαρητήρια
ξανά και ξανά. Σίγουρα εάν με ρώταγες "αν περνάν καλά οι καλεσμένοι" θα σου έλεγα ΝΑΙ περνάνε αλλά πάντα
διστακτικά και με επιφύλαξη.
Σημαντικές οι φιλοφρονήσεις από όλους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα από εμένα προσωπικά να προσφέρω
πολύ περοσότερα στους καλεσμένους μας.
Κάποια πράγματα τα οποία είχαμε σχεδιάσει ώρες ατέλειωτες, είχαμε σηζητήσει ξανά και ξανά... δεν έγιναν καθόλου
ή δεν έγιναν σύμφωνα με το πλάνο μας. Αυτό προσωπικά σαν άνθρωπο με ενόχλησε αφάνταστα ακόμα και σήμερα
που το σκέφτομαι. Πράγματα και λεπτομέρειες απαρατήρητες στους περισσότερους αλλά όχι και σε εμένα.
Σημασία για εμένα ΔΕΝ έχει μόνο να πάρω τυχόν φιλοφρονίσεις αλλά το πως νιώθω εγώ σε προσωπικό επίπεδο.
"Εν τέλει ρε φίλε τι έγινε"? "Σου άρεσε"? "Πέτυχε"? Είπαμε... και ναι και όχι.
Εάν ρωτάτε εμένα προσωπικά θα πω όχι. Γιατί? Γιατί περίμενα από τον ευατό μου παραπάνω πράγματα.
Ήθελα περοσσότερες λεπτομέρειες. Και για εμένα... οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά!!!
Η διαφορά είναι που μας κάνει κάθε έναν ξεχωριστό!!! Και το να ξεχωρίζεις είναι πράγμα... ανεκτίμητο!!!
Όλα τα άλλα μπορείτε να ρωτήσετε τους καλεσμένους. Αν τους άρεσε, αν πέτυχε, κλπ. Έχουν 100% άποψη και γνώμη.
Και στην τελική... η δική τους γνώμη και άποψη είναι αυτή που μετρά και όχι η δική μας.
Είχατε προσέλευση? Ήρθαν οι καλεσμένοι που δήλωσαν συμμετοχή?
Αϋριο το βράδυ θα έχω και τα επίσημα νούμερα στα χέρια μου τα οποία θα μου δωθούν από το κλάμπ.
Όμως από μία πρώτη δική μου εκτίμηση μπορώ να πω τα εξής:
Επίσημα δήλωσαν περί των 142 ατόμων συμμετοχή. Επίσημα θεωρούνται τα άτομα που έδωσαν στοιχεία που
τους ζητήθηκαν.
Ανεπίσημα είχαμε άλλες 30+ συμμετοχές. Ανεπίσημα θεωρούνται τα άτομα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά
δεν επανήλθαν με κάποια στοιχεία που τους ζητήθηκαν.
Στο πάρτυ υπολογίζουμε ότι ήταν πάνω από 170 άτομα στο σύνολο, συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών.
Σίγουρα θα απαντήσω σε τυχόν ερωτήματα για τον ακριβή αριθμό από αύριο το βράδυ.
Έιχατε την προσέλευση από τις κοπέλες που αναμένατε?
Όχι. Δεν τις είχαμε. Το γιατί θα το πω μετά. Απλά να πω το εξής....
Επίσημα είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 κοπέλες. Αυτές οι κοπέλες θα ήταν όλες από έξω και όχι
από το κλάμπ. Θα ήτανε κοπέλες ανεξάρτητες, από κάποια γραφεία, από στούντιο, από μασατζίδικα και
από strip clubs.
Αναμέναμε 25+ ανεξάρτητες κοπέλες. Υπολογίζω ότι ήρθαν οι μισές.
Από γραφεία ήρθαν όλες, εκτός μίας. Από στούντιο ήρθαν 4 από τις 8 αναμενόμενες.
Από μασατζίδικα ήρθαν 2 και από strip clubs καμία.
Πορνοστάρ είχαμε 2. Την Άρτεμης και την Ντούβλη. Ενώ αναμέναμε μόνο την Άρτεμης.
Βέβαια είχαμε και κάποιες "έκτατες" συμμετοχές.
Ήρθε ο Σπύρος Ρέβης με 3 κοπέλες, εκ των οποίων η μία ήταν η Μαριάννα Ντούβλη.
Εδώ να πω το εξής για την Μαριάννα Ντούβλη επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν πριν στο όνομα της.
Κάποιοι είπαν ότι έχει χαλάσει, ότι είναι μπάζο πλέον κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις φίλες του Ρέβη ήρθαν ξεχωριστά μέσα και δεν θέλανε καμία απολύτως
επίσημη ανακοίνωση ότι βρίσκονταν στο χώρο. Που θέλω να καταλήξω...
Όταν μπήκε η πρώτη φίλη του Ρέβη, νόμιζα ότι ήταν η Μαριάννα Ντούβλη. Μόλις την είδα έπαθα
σόκ για το πόσο μπάζο είναι. Μία χοντρή φακλάνα, φουλ στο μπότοξ. Δεν της μίλησα. Τι να κάτσω
να μιλήσω σε αυτή δηλαδή?
Όμως.... λέω όμως κύριοι....
Όταν με φώναξε ο Σπύρος πίσω στο τραπέζι το δικό μας που τους έιχαμε βάλει, με σύστησε στην
Μαριάννα Ντούβλη και στις άλλες δύο κοπέλες. Προς ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ, είδα ότι η φακλάνα
με τα χάλια μπότοξ, (που εννοήτε ότι δεν συγκράτησα και το όνομα της) ΔΕΝ ήταν η Ντούβλη.
Ήταν μία που εκ πρώτης όψεως της έμοιαζε πολύ στην φάτσα, ειδικά μέσα στο σκοτάδι.
Όταν είδα την Μαριάννα Ντούβλη μέσα στην παρέα τους και συστηθήκαμε χέρι με χέρι....
ήθελα να την βγάλω και να την παίξω μπροστά της.
Με λίγα λόγια... κρατιέται καλά μπορώ να πω. Η μαγιά της περνάει ακόμα και άνετα τις έδινα,
όχι μόνο ένα, αλλά και 3-4 μαζεμένα μπαλάκια.
Πήρα τηλέφωνο? Όχι. Έκανα κονέ μαζί της? Και πάλι όχι.
Δυστηχώς ΔΕΝ είχα το μυαλό μου εκεί εκείνη την στιγμή αλλά στο πάρτυ και στου καλεσμένους.
Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα το έκανα πάντως.
Άρα συμπέρασμα... Μαριάννα Ντούβλη = ακόμα γαμεύσιμη με τα χίλια!!! (προσωπική μου γνώμη)
Γιατί δεν είχατε τις αναμενόμενες κοπέλες???
Έλα ντε? Γιατί? Γιατί κάποιοι καλοθελητές εδώ μέσα με ανούσιες σκοπιμότητες και ανούσιες στην κυριολεξία
κοινοποιήσεις, προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να επηρεάσουν αρνητικά όχι απλώς τυχόν κοπέλες
αλλά ακόμα και άτομα μεμονομένα.
Η αλήθεια είναι ότι πολλές κοπέλες "φοβήθηκαν' για το τι θα γίνει εκεί μέσα. Δεν ήξεραν ακριβώς το τι θα δούν
και το τι θα αντιμετωπίσουν. Βασικό ρόλο έπαιξε επίσης το ότι αυτοί οι "καλοθελητές" έδωσαν υπόνειες ότι μέσα
στο πάρτυ θα υπαρχει αστυνομία, θα υπάρχουν νταβατζήδες, υπόκοσμος, άτομα της νύχτας, μπράβοι κλπ. με
αποτέλεσμα να υπάρχουν αμφιβολίες από τις κάποιες κοπέλες για την άρτια διεξαγωγή του πάρτυ αλλά και τον
σκοπό του. Πράγμα βέβαια που το διαψεύασαμε και μπορούν εάν θέλουν βέβαια να βγουν και να μιλήσουν δημόσια
όσες ήρθαν εκεί μαζί μας.
Για παράδειγμα... είχαμε καλεσμένη γνωστή περσόνα που θα έφερνε μαζί της 4 φίλες.
Αυτή ήρθε, οι φίλες της όχι. Τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, το μετάνοιωσαν. Σκεφτόντουσαν όλα τα παραπάνω
καθώς και την ανωνυμότητα τους που για τις περισσότερες είναι το ποιο σημαντικό.
Βέβαια η άρτια εξέλιξη του πάρτυ μας δίνει το προβάδισμα στο ότι όσες ήρθαν, είδαν τι είναι αυτό το πάρτυ,
τι κάναμε, ποιους είχαμε καλεσμένους, εάν πέρασαν καλά ή όχι, εάν τους δημιουργήθηκαν προβλήματα ή όχι και
εάν υπήρξε θέμα για την ανωνυμότητα τους.
Αυτές η ίδιες η κοπέλς.... είμαι 1000% σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν σε τυχόν επερχόμενο πάρτυ και θα διαβεβαιώσουν
σε όσες κοπέλες δεν ήρθαν ότι ο λόγοι για τους οποίους δεν ήρθαν δεν ήταν βάσιμοι αλλά και οι σκέψεις τους λανθασμένες.
Και για να τελειώνουμε εκ πρώτης... να πω για ακόμα μία φορά κάτι για τους ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ.
Εγώ και ο Zadren, ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, όχι 1 ευρώ... αλλά ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ πολλά ευρώ!!!!
Μαλάκες? Ίσως!!!
Χαζοί, ηλίθιοι, αφελείς? Ίσως!!!
Σημασία έχει όμως ένα πράγμα.... ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ!!!!
Θα το ξαναέκανα???
Ειλικρινά, μα πολύ ειλικρινά... σκέφτομαι την λέξη ΟΧΙ.
Πιθανόν δεν θα το ξανακάνω. Και εάν θα το ξανακάνω... θα πρέπει το ρεμάλι o Zadren πρώτα να με παρακαλέσει στα γόνατα και
μετά να μου κάνει πολλές πίπες!!!
Μάγκες, φίλοι, τύποι... για εμένα προσωπικά, το συμπέρασμα είναι ότι το όλο σκηνικό ήτανε και παραμένει ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ!!!
Και εγώ και ο Zadren φάγαμε αμέτρητες ώρες οργάνωσεις, τρεξίματος, ψυχικής αλλά και σωματικής ταλαιπωρίας.
Σήμερα λέω σίγουρα... 'ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. Μου άρεσε αλλά μέχρι εκεί.
Άυριο, μπορεί να νιώθω πάλι καλύτερα ή όντως να μου κάνει πολλές πίπες ο Zadren και να πω πάλι ναι. Ειλικρινά δεν ξέρω!
Και τέλος να πω το εξής...
Δεν μπήκα μέσα σήμερα να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα. Δεν θα έπρεπε καν να ασχολούμε με "διάφορους", αλλά ασώψετε
το ότι σαν συνδιοργανωτής κάποιου event θα πρέπει να κρατώ ένα επίπεδο καλής συμπεριφοράς και να είμαι υπόλογος στις ερωτήσεις
του κάθε ένα. Για αυτό θα απαντήσω και στον φίλτατο Moutro69.
Διάβασε παραπάνω.
Ποιο ήταν το δεύτερο γραφείο ?
www.dritsoulas.gr]http://www.dritsoulas.gr[/url]
Πως ήταν οι κοπέλες των γραφείων ?
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Πως ήταν το σόου της πορν σταρ?
Λες και έβλεπες τσόντα.
Γιατι λέγατε ότι απαγορεύεται το πήδημα ενώ μπορούσες να πηδήξεις ?
Ψύλλου πήδημα.
Οι σπέσιαλ σερβιτόρες ήταν οι κοπέλες του μαγαζιού ?
Ας ήσουν εκεί να τις ρώταγες.
Γιατι αυτή η αυστηρότητα ? ειδικα σε μαγαζί που έχουν πάει τα μισά μέλη ?
Γιατί είμαστε φαλλοκράτες, σεξιστές, εντελώς ανατολίτικης νοοτροπίας που ουσιαστικά αναδεικνύουν την
σεξουαλική μας στέρηση. Κοινώς "λαμόγια" όπως θα μας έλεγες.
Γιατι 40 ευρώ η είσοδος και 3 ποτά υποχρεωτικά ?
Γιατί το σουβλάκι κάνει αλλού € 1 ευρώ, αλλού € 1.80 και αλού €2.20??
που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα εκτός από τσέπες ? (δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά)
Σε ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ να κάνεις το επόμενο πάρτυ εσύ. Έχεις τα κότσια????
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!
Γιατι να μην κρατήσει κάποιος το 40ρι να βάλει +10 και να πάει να πηδήξει την Jeniifer απέναντι στο Lido ?
Γιατί φίλε να πάει απέναντι στο Lido, στην Jenifer Li και να δώσει €50 να την γαμήσι και να μην πάει στην
Φυλής με €20 ευρώ να ρίξει ένα γαμήσι?
Γιατί να πάει στην Φυλής να δώσει €20 ευρώ να γαμήσι και να μην πάει στο
Μεταξουργείο να δώσει €10??
Γιάτί???? Έλα ντε!!!
Φίλε Moutro69 (όνομα και πράγμα)... εσύ μας έλεγες πριν λίγο καιρό ότι θα έρθει η μπατσαρία, ότι πρέπει
να έχουμε αυτοφοράκιδες, ότι θα γίνει η Δευτέρα παρουσία, ότι πρέπει να φτιάξουμε την Κιβωτό του Νώε
για τον επερχόμενο κατακλυσμό, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Πάντως εάν θες μπορώ να το αναλύσω γιατί και γιατί.
Απλά ακόμα πίνω τον πρώτο καφέ μου και από το δεύτερο και μετά εάν επιμένεις το συζητάμε.
Σε όλους που ήρθαν και μας ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσία τους... ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
Για το ρεμάλι το Zadren.... ρε ακόμα κοιμάσε???? Άντε ξύπνα να πούμε καμία μαλακία!!!
Σε ευχαριστώ φίλε για την συμπαράσταση και στήριξη σε αυτό το εγχείρημα. Πείραμα ήταν. Το ξέρουμε και οι δύο μας αυτό.
Αλλά ψυχοθφόρο ρε φίλε. Πολύ ψυχοφθόρο. Ξεκίνα τώρα με καμία πίπα, να δούμε εάν έχεις ελπίδες να
κάνουμε και δεύτερο.
Πάντως είσαι ΦΙΛΟΣ και το ξέρεις.
Την καλησπέρα μου σε όλους!!!!