TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Ε όχι κι έτσι ρε παίχτη αγυμναστες αλβανιδες έχουν όλα τα στριπτιζαδικα.
Την Αννα 110 λέει ο παίχτης ? Γιατί υάρχουν πολλές Άννες....
Ε όχι κι έτσι ρε παίχτη αγυμναστες αλβανιδες έχουν όλα τα στριπτιζαδικα.
Την Αννα 110 λέει ο παίχτης ? Γιατί υάρχουν πολλές Άννες....
Όχι , εκεί του X-BAR κοπέλα. Την ξανθια που έκανε την κληρωση
Δεν ξέρω από που ήταν αλλά όταν έπιασα την κολάρα της ήταν μια χαρά και τα βυζιά 2άρια αλλά όμορφα και τα είχε και όλο το βράδυ έξω να τα χαιρόμαστε.
Το μόνο κακό ήταν ότι ήθελε 140 για μια ωρίτσα στα άνω πατώματα. Too much. Αν είχαν ρίξει τις τιμές για σήμερα θα είχαν χεστεί στο τάλιρο. 140 όμως για μια φορά πάει πολύ. Πάρα πολύ. Ακόμα και τα ποτά τους στα 30 ευρώ τσιμπημένα. Εγώ σαν πελάτης δεν θα ξαναπάω και ας μου μείνει ο καημός για την Αννα.
αν θυμαμαι καλα,μαλλον ρουμουνα μου ειπε οτι ειναι...
φιλε ειχα σκαλωσει με αυτα τα βυζια!!!!το του μπανο,την ειχα και διπλα ολο το βραδυ,
εγω γι αυτο εφυγα,γιατι θα καταστρεφομαστε με δαυτην,απ τα πιο καλα του μαγαζιου,κατ εμε..
για αυτην εδω πρεπει να λετε
Μαζί με Ντούβλι λέει ήταν άλλες 2-3 ?
Εγώ πιστεύω θα τους κραζουμε εμείς για το τι έχασαν......πάω να ετοιμαστω και κατηφοριζω!!! ;)
Χαχαχα εντάξει ρίχνω Τζόκερ σήμερα και αν μου κάτσει θα κάνω όπως αυτόν στην διαφήμιση,θα μου στείλετε ονόματα κοριτσιών για 2ώρα......καλα δε παιρνουμε εσενα για μετρο συγκρισεις!χαχαχαχα!
εσυ εβγαλες κιολας!!!κουφαλα!!!!
ωραιος ρε!αυριο που θα παιξεις τζοκερ,παιξε μου και μενα τα 11-34-9-42-7...
τζοκερ θα εβαζα το 33 αλλα δεν εχει!βαλε οποιο θες!!!
Χαχαχα εντάξει ρίχνω Τζόκερ σήμερα και αν μου κάτσει θα κάνω όπως αυτόν στην διαφήμιση,θα μου στείλετε ονόματα κοριτσιών για 2ώρα......
Ε ναι....στην υγεια των πυρφορωνΑξια προσπαθεια απο καποια μελη για να κονομησουν
Το καλυτερο που εχεις να κανεις.Εγώ σαν πελάτης δεν θα ξαναπάω.