Γεια σας..
Αληθευει οτι ξανανοιγει το παλιο γνωστο Κλεοπατρα της Νικαιας στις 25/9 ?
Πολυ διαβάζεις αρχηγέ....;) ;)
που αλου θα θαμαζες το Κατελακο!!!!!!!!!!!!!Kαι οχι μονο.. ;)
Παντως εκανα μερικες σκεψεις..Τα ιδια ρωταγαμε και οταν μαθαμε οτι θα ξανανοιξει το 4..
Ειμασταν μεσα στην καλη χαρα, οτι θα ξαναζησουμε στιγμες του παρελθοντος, αλλα "ανθρακας ο θησαυρος"..
Kαι οχι μονο.. ;)
Παντως εκανα μερικες σκεψεις..Τα ιδια ρωταγαμε και οταν μαθαμε οτι θα ξανανοιξει το 4..
Ειμασταν μεσα στην καλη χαρα, οτι θα ξαναζησουμε στιγμες του παρελθοντος, αλλα "ανθρακας ο θησαυρος"..
Για ομορφιά των κοριτσιών...τι να πούμε...Μία,Μισέλ,Ειρήνη,Κατερίνα κ πολλές...πολλές ακόμη...που ξεχνάω...μας κρατούσαν απίστευτη παρέα...κ ατελείωτα GFE.... :-* :-* :-*
Πολυ γρηγορα μου ξεχασες την Πατριτσια.. ;) ;), καθως και Αντζελικα, Αναστασια κλπ κλπ..
εγο ειχα πει αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!Πατρίτσια...τι κορίτσι κ αυτό....μια ζωή με τα φεγγάρια του ήταν....
Μια γκόμενα (γυναικάρα λεμεεεε) με "σνομπάριζε"...κ με προσπερνούσε ΠΑΝΤΑ...ήταν μόνο ποτοθεραπεύτρια...κ σόου γούμαν...(με καλύτερο αυτό που έκανε κ είχε θέμα το ναυτικό)....αλλά ποτέ δεν είπαμε κάτι περισσότερο απο ένα γειά....
excuse me ?εγο ειχα πει αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!
πολρτογαλικο???excuse me ?
παρλεβου φρανσε ?πολρτογαλικο???
2 λεξις αντε γεια
τι μου ρχισες τα μαγκικα,ξερης οτι εγο δε ημε μαγκας αλα δαγκασπαρλεβου φρανσε ?
δαγκα....το νου σου....μην ξαναδιαβάσω για αποχωρήσεις κ μαλακιες....τι μου ρχισες τα μαγκικα,ξερης οτι εγο δε ημε μαγκας αλα δαγκασ
άντε βρε παιδια,ανοιξτε το ρημαδι!αφου ανοιξε μαγαζι καινουριο...
Περιμέναμε εσένα...
ντροπη ρε συ αυτο εινε για μορφομενουςΠεριμέναμε εσένα...