Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Trust no one.Δεν σε καταλαβα συναγωνιστη
Κυριε sin city γιατι ρε φιλαρακι δεν ασχολησε με την δουλεια σου και μονο και αρχιζεις και υμνεις τον εαυτο σου; Εισαι τοσο ναρκισσος τελικα σε λιγο θα φτιαξεις κομμα να κατεβεις στη βουλη!!! Σταματα να λες μπουρδολογιες και κοιτα την δουλιτσα σου και θα εισαι μια χαρα!Λοιπόν να τελειώσει το αστείο με τις παρακολουθήσεις και τις συλλήψεις και τα σχόλια απο ανεκδιήγητους... Που δεν εχουν ιδέα περί του θέματος... Συλλαμβάνουν αυτούς που δε πληρώνουν αυτούς που δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς αυτούς που δίνουν την εξουσία στα κοριτςια οχι για να σώσουν την κοινωνία απο εναν " νταβατζή" αλλα για να βγαλουν απο τη μέση καποιον που προσπαθεί να βελτιώσει το χωρο ώστε να επιστρέψει στη. Εποχή του μεσαίωνα. Οσα εχω κανει εγω στο χωρο αυτο δεν εχει κανει κανενας άλλος και το ξέρετε. Όσο σεβασμό εχω δειξει εγω στο πελατη δεν εχει δειξει κανενας άλλος... Πιστέψτε με δεν θα υπάρξει ποτε καποιος άλλος σαν εμενα... Και άν με καταστεψουν οι ανταγωνιστές και τα συμφέροντα θα ειναι ενα δείγμα πως τελικα εξουσιάζει η σαπίλα...
Συλλαμβανουν αυτους που βγαζουν χρημματα απ τις κοπελες,οταν κανει η αστυνομια την δουλεια της την βριζουμε, οταν δεν την κανει παλι βρίσημο, Διαλεχτε ρεεεεεεεεεΛοιπόν να τελειώσει το αστείο με τις παρακολουθήσεις και τις συλλήψεις και τα σχόλια απο ανεκδιήγητους... Που δεν εχουν ιδέα περί του θέματος... Συλλαμβάνουν αυτούς που δε πληρώνουν αυτούς που δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς αυτούς που δίνουν την εξουσία στα κοριτςια οχι για να σώσουν την κοινωνία απο εναν " νταβατζή" αλλα για να βγαλουν απο τη μέση καποιον που προσπαθεί να βελτιώσει το χωρο ώστε να επιστρέψει στη. Εποχή του μεσαίωνα. Οσα εχω κανει εγω στο χωρο αυτο δεν εχει κανει κανενας άλλος και το ξέρετε. Όσο σεβασμό εχω δειξει εγω στο πελατη δεν εχει δειξει κανενας άλλος... Πιστέψτε με δεν θα υπάρξει ποτε καποιος άλλος σαν εμενα... Και άν με καταστεψουν οι ανταγωνιστές και τα συμφέροντα θα ειναι ενα δείγμα πως τελικα εξουσιάζει η σαπίλα...