Είστε για γέλια εσείς και κακώς αναφέρεται το όνομα ενός κοριτσιού που προφανώς εσείς την οδηγήσατε να γράφει αυτά που γράφει όπως γινετε και εδω... Όταν ανακαλύπτεις τι σαπίλα επικρατεί δε μπορεις να μη το πεις και τότε όλοι προσπαθούν να σου κλείσουν το στόμα η να σου σπάσουν τα χέρια... Οι μάγκες δε μαζεύονται αγαπητέ οι μάγκες πάνε μόνοι τους... Προφανώς σε καθε ανεξάρτητο κοριτσι ακολουθούν την ίδια τακτική εκβιασμό εκφοβισμό λασπολογία φίμωση και μετά την βγάζουν τρελή και έτσι επικρατούν τα σκατα... Το ίδιο κάνουν και εδω... Ρε δε γ........ Δεν είστε άξιοι για τίποτα... Ξέρετε ποσά κοριτςια ανεξάρτητα εχω γνωρίσει που κάποιοι τις πλησίασαν και τις εκβίασαν να δουλέψουν για αυτούς...;;; Και φυσικά τα κοριτςια σταμάτησαν... Όσο επικρατούν οι κουραδες και οι ψεύτο νταβάδες της πουτσας τότε ολο αυτο το σπορ θα χειραγωγείται και θα καθοδηγηται απο ανίκανους... Τωρα αν εμενα θεωρείται γραφικό τόσο μυαλό έχετε...
πρωτον φιλε,δε σε ξερω δε με ξερεις..μαλιστα πριν πολλα χρονια ειχα παρει κ την ευα κ ειχα περασει κ πολυ καλα..απο κει κ περα εστω να δεχτω οτι καποιοι σου κανουν πολεμο..στα αρχιδια μου κιολας δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα σας..
αλλα μη μας το παιζεις κ μυξοπαρθενα κ οτι ολα αυτα τα σεντονια που γραφεις τα γραφεις για το καλο κ την σωστη ενημερωση των απανταχου μελων του σαιτ..τα γραφεις προφανως γιατι χανεις πελατεια κ σε ενοχλει..επιπλεον συνεχιζεις να γραφεις οτι εισαι ενας απο μας που ασχολειται με το "αθλημα" των cg..λαθος..δεν εισαι ενας απο μας..εισαι [size=20pt]
νταβας[/size] κ σεσημασμενος κιολας μαλιστα αν ευσταθουν ολα αυτα που ειχαν γραφτει πριν καιρο για σενα,οτι δηλαδη σου χαν περασει βραχιολακια..
τελος,συνεχιζεις να πιπιλας αυτη την καραμελα περι κλειστου κυκλου κλπ..αν ειχες φιλε τον κλειστο σου κυκλο δε θα ξημερωβραδιαζοσουνα εδω στο σαιτ.θα κανες ησυχα την δουλιτσα σου με το πελατολογιο σου κ θα τους εγραφες ολους στα αρχιδια σου..αλλα κατα βαθος ξερεις κ συ ο ιδιος οτι λες μπαρουφες..αν κρινω απ'τον ευατο μου οσο καλο κ αν ειναι ενα call-girl σπανια θα το παρεις πανω απο 2-3 φορες..καπου βαριεσαι,καπου υπαρχει αυτη η εξαψη που αναζητας κατι καινουργιο..αλλιως πηδαγες κ την κοπελα σου καθημερινα κ σου μενανε κ λεφτα στη τσεπη
οποτε φανταζομαι δυσκολα θα την βγαζεις με τον κλειστο σου κυκλο οπως λες..