spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
βουλα,βαρκιζα,σουνιο...κτλ,κτλ,κτλ,κτλ....παρακατω που ρε μαστορα?εκαλη?
βουλα,βαρκιζα,σουνιο...κτλ,κτλ,κτλ,κτλ....παρακατω που ρε μαστορα?εκαλη?
σαφως κ θελω προταση αφου λές οτι βρισκεις κατι αναλογο των 150 στα 50 κ επισης με 100 βρισκεις τσεχα φοραδα!το να προτεινεις κατι αξιολογο δε σε κανει νταβατζη σε κανει παικτη δυνατο οπως ο μιστερ γκουρουθες και προταση αγορι; νταβατζης δεν ειμαι ψαξε και θα βρεις
χαχαχααχαχααχαχααχαχααχααχαχαχαχααχαχααχααχαχααχ...εγω ειμαι κεντρο...
με 150 προτιμω να ρχεται απ τον οικο μου και οχι να τρεχω εγω εκει....που και τα 150 πολλα ειναι. Με 100 περνει κανεις ολοκληρη φοραδα απο τσεχια ρωσσια κλπ
νοτιος εισαι...? μπλιαχ!!!αααα βουλα να ερθεις κερναω καφε
αυτο να ξερεις ειναι στανταρ...ολο για τις τιμες γκρινιαζουμε,και τελικα ΟΛΕΣ εχουν δουλεια...
τελικα τις κραζουμε, αλλα μαλον εμεις κραταμε τις τιμες ψηλα, δεν φταινε αυτες.....
ΔΕΝ ειπα οτι ειναι λιγα...ΕΙΠΑ,οτι αν θελεις πας απο κει,και τα δινεις...αν δεν θελεις,ψαχνεις,και σιγουρα,κατι θα βρεις...με 150 προτιμω να ρχεται απ τον οικο μου και οχι να τρεχω εγω εκει....που και τα 150 πολλα ειναι. Με 100 περνει κανεις ολοκληρη φοραδα απο τσεχια ρωσσια κλπ
χαχαχααχαχααχαχααχαχααχααχαχαχαχααχαχααχααχαχααχ...εγω ειμαι κεντρο...
θες και προταση αγορι; νταβατζης δεν ειμαι ψαξε και θα βρειςσυνεχιζω να ειμαι ολος αυτια αλλα δε βλεπω να λες κατι χειροπιαστο
μου ειπαν οτι ετοιμαζουν καινουργιο με τις νεες κοπελες και προφανως και με ευα.ελπιζω τωρα που γυρισε να βρουν παλι τις παλιες δοξες,γιατι ειχε πεσει τρελη κατρακυλα!!!!!Το σάιτ πάντως είναι ανενεργό..
με 150 προτιμω να ρχεται απ τον οικο μου και οχι να τρεχω εγω εκει....που και τα 150 πολλα ειναι. Με 100 περνει κανεις ολοκληρη φοραδα απο τσεχια ρωσσια κλπ
συναγωνιστη, πες μου για Τσεχα φοραδα (με 100 +0+0+0) οπωσδηποτε !!! ειναι το φορτε μου
Με αυτήνα καμία σχέση ή αυτή είναι;νέο κορίτσι... αρτεμις 22 Ελληνο Γερμανίδα...
Καμία σχέση..πήρα τηλ κ ρώτησα το ίδιο..μου είπε ο Μάριος οτι είναι καινούρια!!Με αυτήνα καμία σχέση ή αυτή είναι;
thnx man!!!...Α!!!ξεχασα να σε ρωτησω την εκκλησια για τον γαμο σου,πως θελεις να στην στολισω?...τι χρωμα γουσταρεις?....χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!σαφως κ θελω προταση αφου λές οτι βρισκεις κατι αναλογο των 150 στα 50 κ επισης με 100 βρισκεις τσεχα φοραδα!το να προτεινεις κατι αξιολογο δε σε κανει νταβατζη σε κανει παικτη δυνατο οπως ο μιστερ γκουρου