Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Xτες εκανα γλυφωμούνι σε μια σε μια καφετέρια, αλλα δεν  :fuck1: φοβοταν μην μας πιάσουν λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε κολοφαρδε , εποιασες γκομενα καφετερια ?!?!??!?! Αρχοντας ρε , ρε συ για πες μας πως γαμιουνται καφετεριες ??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε κολοφαρδε , εποιασες γκομενα καφετερια ?!?!??!?! Αρχοντας ρε , ρε συ για πες μας πως γαμιουνται καφετεριες ??
Βορεια προαστια μερια τυπε, λιγα φραγκα να χεις ευκολες ειναι...  Μιλαμε για μεγαλι πουτανια μεσα τους..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
γιατι με εχεις δει ρε μουροχαβλε?με φατσα πακιστανου????

τωρα γιατι μιλας κομματικα? δε σ΄εχω δει αλλα ουτε κι εσυ μ΄εχεις δει. ή μηπως μ' εχεις καπου με ξερεις? επι του θεματος, ολα εχουν μια τιμη, πες ποσα θελεις κι αν τα βρουμε σου ριχνω ενα  :fuck1:. αν εισαι πατσαβουρα εχασα 20 ευρω. παλι φιλοι θα ειμαστε

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
τωρα γιατι μιλας κομματικα? δε σ΄εχω δει αλλα ουτε κι εσυ μ΄εχεις δει. ή μηπως μ' εχεις καπου με ξερεις? επι του θεματος, ολα εχουν μια τιμη, πες ποσα θελεις κι αν τα βρουμε σου ριχνω ενα  :fuck1:. αν εισαι πατσαβουρα εχασα 20 ευρω. παλι φιλοι θα ειμαστε
δεν εχει με 20ευρο τραβα,αλλου!!!!!!!!!εδω δεν εχει!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γιατι με εχεις δει ρε μουροχαβλε?με φατσα πακιστανου????

νταξει ρε φιλουναδα, μια ερωτηση εκανε.
την οποια βρισκω πολυ δικαιολογημένη. Και σε μενα να ελεγε τετοιο πραγμα δικιο θα του δινα.

Αν εσυ λες οτι τα 22 ευρω ειναι λιγα, πρεπει ΕΣΥ να αιτιολογήσεις γιατι αξίζεις παραπανω.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
την οποια βρισκω πολυ δικαιολογημένη. Και σε μενα να ελεγε τετοιο πραγμα δικιο θα του δινα.

Αν εσυ λες οτι τα 22 ευρω ειναι λιγα, πρεπει ΕΣΥ να αιτιολογήσεις γιατι αξίζεις παραπανω.

Μα καλα ρε, ολοκληρο μπουρδελα με 3000 νεα θεματα για πουτανες στο δικο μου το τοπικ ηρθατε να μιλησετε για τον αγοραιο ερωτα??? ουστ ρε   :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

εσενα,σε βαλανε αξιολογητρια,εδω μεσα????????

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Xυστη ακορρρρρρρρρρρρρρρ, δωσε τα φωτα σου ;-)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Επ, ποιος μου πηρε την δουλειά?  :cool2: :cool2:
Εγώ κανω τις αποτιμήσεις των τεμαχίων εδ μεσα  :2funny: :2funny:

ακορεστε χυστη τη μαριανα πως την κοβεις? κανει καλο γαμησι ή ειναι κρυοκωλη? ρωταω γιατι μου εκανε προταση γαμου και το σκεφτομε σοβαρα, που να βρω αλλη τοσο βλαμενη

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6

Τσαγκαροσαββατο σημερα

για να δουμε ποιοι θα φορεσουν τα καλα τους σημερα θα βγουνε εξω και θα λιωσουν
με κανενα καλο μουνακι του κεντρου

[size=20pt]
ποιος θα παρει το βραβειο αποψε........ ?
[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=103147.0;attach=300072;image[/img[/URL]]

καλησπερα σας κυριοι :toilet:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ακορεστε χυστη τη μαριανα πως την κοβεις? κανει καλο γαμησι ή ειναι κρυοκωλη? ρωταω γιατι μου εκανε προταση γαμου και το σκεφτομε σοβαρα, που να βρω αλλη τοσο βλαμενη

αλεκι βλεπω παντρευεσαι και την εκανες αλεκος...

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Επισης την κυριακη γαμησα μια (με λεφτα ομως) η οποια εκανε squirt. To ειχα δει μονο σε τσοντες και νομιζα οτι ειναι fake μεχρι που το ειδα να γινεται μπροστα στα ματια μου και δε το πιστευα.
Τα υγρα ειναι αχρωμα και αοσμα και βγαινουν απο τον κολπο και οχι την κλειτοριδα (απο την οποια βγαινουν τα ουρα). Η γκομενα γεμισε τα μαξιλαρια το στρωμα εμενα. Συνολικα εχυσε σχεδον ενα ποτηρι του νερου, ηταν σα να κατουρουσε.
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη ζωη μου κ ψαχνω στο internet πως εξηγειται ιατρικα κατι τετοιο.
απιστευτο steven,,,,,,γινεται διλαδη.......?

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ζω για να δω squirt μπροστα στα ματια μου :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories