Επισκέπτης
Είσαι κοπέλα της νύχτας πάντως,φαντάζομαι τι κάνεις την ημέρα( )!!!Μα δεν σου είπα? είπαμε...εκείνη την Πέμπτη που είναι κόκκινη...
Υ.Γ. Απλά έστειλα πμ στον Admin..πως αλλιώς να το άλλαζα?
Το μέγα ερώτημα: κάθε μέρα;;;
Είσαι κοπέλα της νύχτας πάντως,φαντάζομαι τι κάνεις την ημέρα( )!!!Μα δεν σου είπα? είπαμε...εκείνη την Πέμπτη που είναι κόκκινη...
Υ.Γ. Απλά έστειλα πμ στον Admin..πως αλλιώς να το άλλαζα?
Και εσύ επίσης είσαι αγόρι της νύχτας...Τι κάνεις ξύπνιος αγόρι μου τέτοια ώρα? Εεεεεεεεε? ;)Είσαι κοπέλα της νύχτας πάντως,φαντάζομαι τι κάνεις την ημέρα( )!!!
Το μέγα ερώτημα: κάθε μέρα;;;
Προσπαθώ ανωμαλιές αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον....Και εσύ επίσης είσαι αγόρι της νύχτας...Τι κάνεις ξύπνιος αγόρι μου τέτοια ώρα? Εεεεεεεεε? ;)
Αν ήταν κάθε μέρα δεν θα ήμουν εδώ (ζωντανή) σίγουρα.....δεν είναι αυτά για κάθε μέρα...με μέτρο..
Ξουτ ανταγωνιστή!!!Υπ' όψιν ότι έχω ενδιαφέροντα bdsm μάλτιπλ τσόισ ...
Πούντα? Για δώσε και σώσε...(Τι λέω πρωί πρωί...)Υπ' όψιν ότι έχω ενδιαφέροντα bdsm μάλτιπλ τσόισ ...
Προσπαθώ ανωμαλιές αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον....
Ξουτ ανταγωνιστή!!!
Γνωριζω εναν βιολογο που ονομαζεται αργυρης πιζατος απο αθηνα που τον γαμησαν σημερα...αυτο πιανεται?
Πιάνεται, γιατί στην τελική....κάποιος γάμησε!!!
Έχετε δίκιο αγαπητέ. Ίσως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να σκεφθούν να ανεβάσουν "θέμα" με τίτλο : Ποιός συνουσιάστηκε σήμερα? Τι φρονείτε δεν θα ήτο πιο ενδεδειγμένο?
Έχετε απόλυτο δίκιο. Φρονώ ότι πρέπει να περιορισθούμε στο: Ποιος απόλαυσε ερωτική ατμόσφαιρα σήμερα.Και πάλι, μου φαίνεται πολύ σκληρή η έκφραση.... (έχουμε και παρθένες που διαβάζουν )
Καλύτερο θα ήταν "Ποιός συνευρέθηκε ερωτικά σήμερα"!
ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=103147.0;attach=300072;image[/img[/URL]]
ηρθε και παλι σημερα το ξεκολλιαρικο, πλακωθηκαμε στα γαμισια και πριν απο λιγα λεπτα την εκανε
κοστος 0 , εαν εξερεσεις 4 πιτογυρα που παραγγειλαμε γυρω στις 11 και μετα συνεχισαμε μεχρι τωρα
[/quote]
Πάλι τη χοντρή?
αχαχαχααααααααααααααααα θελετε και σπρωξιμο χωρις λεφτα?????????χαχαχα
αμα σου δωσω 20 ευρω καθεσε να σε ?