Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Μετα το κραξιμο που εριξα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και το κυνηγιτο που επεσε σε κανα δυο πουσταρεους ειπα να ξεκινησω το θεμα το οποιο μπορει αρχικα να σας φανει γελιο η και μπορει να ειναι θεμα προς διαγραφη για τους admin αλλα θα βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα για τους εαυτους μας.
Θα προτεινα λοιπον σε αυτο το θεμα , να γραφουμε για τα γαμησια που ριχνουμε εκτος μπουρδελων και πουτανων.
Η χρησιμοτητα θα ειναι για να διαπιστοσουμε τις δυο μας πλευρες , δηλαδη να βλεπουμε τι γαμαμε οταν εχουμε γκομενα και τι γαμαμε οταν ειμαστε μπακουρια .
ΓΑΜΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? γραφτο εδω και παρε την BFHF σφραγιδα .
και ξεκιναω πρωτος
Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε
αντε να γραφει ο επομενος .....
Θα προτεινα λοιπον σε αυτο το θεμα , να γραφουμε για τα γαμησια που ριχνουμε εκτος μπουρδελων και πουτανων.
Η χρησιμοτητα θα ειναι για να διαπιστοσουμε τις δυο μας πλευρες , δηλαδη να βλεπουμε τι γαμαμε οταν εχουμε γκομενα και τι γαμαμε οταν ειμαστε μπακουρια .
ΓΑΜΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? γραφτο εδω και παρε την BFHF σφραγιδα .
και ξεκιναω πρωτος
Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε
αντε να γραφει ο επομενος .....