Νέα

Σημάδια στο πέος... ν' ανησυχώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλο ενα θεμα που απλα το πιασατε και το γ@μησατε οσο δεν παει!! Δεν εχετε το θεο σας! Το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να φτασετε τα πολλα μυνηματα για να φανειτε παλιοτερα μελη?
Τελος παντων το θεμα μπορει να κλεισει. Οπως αναφερθηκε ηταν απλα μυκητες που μαλλον κολλησαν απο θαλασσα. Η θεραπεια απλη. Αλοιφη και χαπια αντιμηκυτικα!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τελος παντων το θεμα μπορει να κλεισει. Οπως αναφερθηκε ηταν απλα μυκητες που μαλλον κολλησαν απο θαλασσα. Η θεραπεια απλη. Αλοιφη και χαπια αντιμηκυτικα!

Καλα ρε φιλε εισαι σοβαρος;
Εκανες μπανιο χωρις προφυλακτικο;;;;;;
Ελεος  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
6
Ενας γνωστος μου κανει γλυφο...... χωρις προφυλακτικο ειναι κακο?

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και εσυ ρε αδερφακι μου βγαζεις φωτο το καυλι σου και τι ανεβαζεις στο ΙΝΤΕRNET  τι περιμενες δηλ. ??

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1

32018771.jpg
.....
help-0031.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιατι κοροιδευετε τον ανθρωπο φαντασου τι θα γινοταν αν μας εδειχνε και τα αρχιδια του.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν ειναι σωστο να ανοιξω νεο τοπικ για αυτη την ερωτηση αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Πριν απο τρεις μερες πηγα σε "σπιτακι" στην Ολλανδια. Την επόμενη μερα (λιγοτερο απο 24 ώρες) είδα ενα μικρο σπυρακι στο την βαση του πέους ( οχι πανω στο πεος). Δεν με εχει ενοχλισει καθολου αλλα επειδη εμφανιστικε μετα την επαφη με ανησυχισε. Πήγα σε γιατρο και μου είπε οτι μπορει να ειναι απλα τριχα που εχει γυρισει προς τα μεσα. Εννοειται οτι χρησιμοποιησα προφυλαξη (και κατα το στοματικο) και μετα πληθηκα κιολας. Απλα επειδη ηταν και η πρωτη επισκεψη σε επεγελματια (και πρωτη επαφη γενικοτερα) με εχει τρομαξει αρκετα.
Ειναι ΕΝΑ μονο σπυρακι το οποιο ειναι ροζ (ουτε πυον ουτε τπτ αλλο).
Συγνώμη αν εγινα λιγο κουραστικος αλλα εχω πανικοβληθει λιγο
Αν καποιος ξερει κατι σχετικο θα το εκτιμουσα αν εγραφε κατι.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλαρακι,πρωτα απο ολα αφου πηγες στον γιατρο σου τι καθεσαι και σκας,εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι αν παιρνεις παντα τις σωστες προφυλαξεις δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα και να ρωτας παντα το γιατρο σου και κανεναν αλλον.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Απλα επειδη ειναι και σχετικα νωρις μηπως και ο γιατρος δεν μπορουσε να κανει σωστη διαγνωση ?
Η αληθεια ειναι οτι γενικα την ψαλιδιζω την περιοχη οποτε το σεναριο τριχας ειναι μια πιθανοτητα, αλλα εμφανιστικε μετα την επαφη γι αυτο με ανησυχισε κιολας. Την Τριτη λογικα θα κλεισω και ραντεβου για ελεγχο ΣΜΝ. Μακαρι να βγει καθαρο. Ξερετε αν μεταδιδεται τπτ με απλη επαφη με το δερμα ?

gkavleas88

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πρεπει επειγοντως να πας για εξετασεις...σε ψυχιατρο ομως :headbang:

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
φιλε πρεπει επειγοντως να πας για εξετασεις...σε ψυχιατρο ομως :headbang:

Ρε συ καταλαβαίνω οτι ισως η αντιδραση μου να ειναι υπερβολικη αλλα ελα λιγο στη θεση μου. Πρωτη φορα σε μπουρδελο και πρωτη φορα σεξ, το βρισκω λογικο να ανησυχω με κατι τετειο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε συ καταλαβαίνω οτι ισως η αντιδραση μου να ειναι υπερβολικη αλλα ελα λιγο στη θεση μου. Πρωτη φορα σε μπουρδελο και πρωτη φορα σεξ, το βρισκω λογικο να ανησυχω με κατι τετειο.

Φιλαρακι χαλαρωσε και μην τρελαινεσαι

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ειναι αφου στο ειπε και ο γιατρος σου

Πηγαινε να κανεις και τις εξετασεις αφου σου μπηκε η ρημαδα
η ιδεα για να σου φυγει η υποψια .....

Το ειχα παθει κι εγω αυτο .....
(ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ)
στα 23 μου και μιλαμε δεν αφηνα ουτε την μανα μου να με αγγιζει

Μεχρι που εκανα εξετασεις και μαλιστα διπλες και ησυχασα.

Ολα στο μυαλο ειναι τελικα .....

Μην σκεφτεσαι και πολλα πραγματα .....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

:cool2:αφού βλέπεις ότι η καρριέρα σου ξεκίνησε λάθος να μη ξανακάνεις σεξ :crazy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:cool2:αφού βλέπεις ότι η καρριέρα σου ξεκίνησε λάθος να μη ξανακάνεις σεξ :crazy:
Ωραια συμβουλη  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο   :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: ετσι θα ειναι σιγουρος οτι δεν θα κοληση καποια αρωστεια αλλα μπορη να χτυπηση στον εγγεφαλο μετα  :grin: :grin: :grin:
(πως λεμε το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα)

καλημερα φιλε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ωραια συμβουλη  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο   :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: ετσι θα ειναι σιγουρος οτι δεν θα κοληση καποια αρωστεια αλλα μπορη να χτυπηση στον εγγεφαλο μετα  :grin: :grin: :grin:
(πως λεμε το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα)

καλημερα φιλε

για τη :bigdick: θα πρέπει να χρησιμοποιεί κρέμα για τα χέρια πχ nivea για μην υπάρξει πρόβλημα στη χούφτα.
καλή σου μέρα και σένα φιλαράκι

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το πουλι σου και την υπογραφη σου προσεχε παιδι μου που την βαζεις .....απλα ειναι ενα σπυρι που επρεπε να εχει βγει στο προσωπο αλλα μαλλον δεν υπηρχε αλλος χωρος και αποφασισε να βγει οπου βρηκε κενο καλημερα!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ξέρω αν ειναι σωστο να ανοιξω νεο τοπικ για αυτη την ερωτηση αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Πριν απο τρεις μερες πηγα σε "σπιτακι" στην Ολλανδια. Την επόμενη μερα (λιγοτερο απο 24 ώρες) είδα ενα μικρο σπυρακι στο την βαση του πέους ( οχι πανω στο πεος). Δεν με εχει ενοχλισει καθολου αλλα επειδη εμφανιστικε μετα την επαφη με ανησυχισε. Πήγα σε γιατρο και μου είπε οτι μπορει να ειναι απλα τριχα που εχει γυρισει προς τα μεσα. Εννοειται οτι χρησιμοποιησα προφυλαξη (και κατα το στοματικο) και μετα πληθηκα κιολας. Απλα επειδη ηταν και η πρωτη επισκεψη σε επεγελματια (και πρωτη επαφη γενικοτερα) με εχει τρομαξει αρκετα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ζεις ακομα Κλωναριδη?

Με βαση τα γραφομενα σου εχεις κολλησει τουλαχιστον τα παρακατω:

ΑΙDS (ΕΪΤΖ)
Ηπατίτιδα Β
Γονόρροια-Βλενόρροια
Έρπης γεννητικών οργάνων (HSV)
Γεννητικά κονδυλώματα (HPV) (Κοινώς "καριόλια")
Τριχομονάδες
Σύφιλη
Ψείρες του εφηβαίου
Μη ειδική ουρηθρίτις
Χλαμύδια
Μυκητίαση

ξεπερασες και τον Παπάγο σε βαθμο. Αρχη-αρχηστρατηγος εγινες :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Ευχαριστω προκαταβολικα.

πλην της μαλακίας που μας κατατρέχει όλους  εδώ μέσα, εσύ σε τι γιατρό πήγες; σχετικό μετα συμπτώματα που πιστευεις πως έχεις; τι διάγνωση είναι αυτή; μπορεί;
ρε μηπως πήγες σε ορθοπεδικό;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
για τη :bigdick: θα πρέπει να χρησιμοποιεί κρέμα για τα χέρια πχ nivea για μην υπάρξει πρόβλημα στη χούφτα.
καλή σου μέρα και σένα φιλαράκι
:2funny: :2funny:
ενα καλο αλλοθι για τους μαλακες , ειναι τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα , οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν και οτι δεν πρεπει να προσεχουμε , αλλα η αγαμια εχει πολυ χειροτερες επιπτωσεις.
Οσο για την προστασια της χουφτας του  :jerking: ,προτεινω betadine ,για να εξουδετερωθουν ολα τα κακα μικροβια , που δεν μας επιτρεπουν τις γενετησιες επαφες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom