Νέα

Σημάδια στο πέος... ν' ανησυχώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με την κοπελα ποσο καιρο εισαι?

xaxaxxaxaxaxaaaa πώς φαίνεται η γυναικεία απάντηση  :-* :-* :-*

υ.γ. καλά ρε παιδί μου, πώς το κάνετε αυτό και ρωτάτε το ίντερνετ αντί να πάτε σε γιατρό...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

υ.γ. καλά ρε παιδί μου, πώς το κάνετε αυτό και ρωτάτε το ίντερνετ αντί να πάτε σε γιατρό...
ρε μπουμπ ακου πως το σκεφτηκα.αν ειναι πανω απο χρονο με την κοπελα του λογικα αυτη θα ηξερε αν ειχε κατι,θα φαινοτανε στις εξετασεις που κανουμε εμεις οι γυναικες καθε χρονο,σωστα????

αρα αν το εμφανισε τωρα τελευταια ή αυτη το κολλησε απο κανεναν και του το κολλησε ή αυτος το κολλησε απο καπου και της το κολλησε!

και εδω απ'οτι βλεπω ειναι σοβαρα πραματα,δεν του κολλησε καμμια κολπιτιδα που μπορεις να την παρεις κι απο τουαλετα.... :-

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα...Άντε να δεχτώ να ρωτήσει κάποιος "Σε τί γιατρό να πάω" (αν δεν είναι ξεκάθαρη η πάθηση, εδώ δεν ισχύει), άντε να δεχτώ να πει "προτείνετέ μου κάποιον γιατρό, γιατί εγώ δεν ξέρω κάποιον" (δεν είναι κακό, κάποιος μπορεί να ξέρει κάποιον αποδεδειγμένα καλό) ή σε τελική να δεχτώ "σε ποιό νοσοκομείο κάνουν τέτοιες εξετάσεις;"
ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;; Εδώ πάμε σε γιατρό και μπορεί να πάμε και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη και εσείς εμπιστεύεστε αγνώστους ;;;(όχι αγνώστους γιατρούς...αγνώστους γενικα!)
Τί να πω...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Θέλει να έχει σφαιρική ενημέρωση!  :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε μπουμπ ακου πως το σκεφτηκα.αν ειναι πανω απο χρονο με την κοπελα του λογικα αυτη θα ηξερε αν ειχε κατι,θα φαινοτανε στις εξετασεις που κανουμε εμεις οι γυναικες καθε χρονο,σωστα????

αρα αν το εμφανισε τωρα τελευταια ή αυτη το κολλησε απο κανεναν και του το κολλησε ή αυτος το κολλησε απο καπου και της το κολλησε!

και εδω απ'οτι βλεπω ειναι σοβαρα πραματα,δεν του κολλησε καμμια κολπιτιδα που μπορεις να την παρεις κι απο τουαλετα.... :-

Α ναι, αν είναι αφροδίσιο και την ξέρει πάνω από μήνα ναι, κάποιος "γυρίζει" και κόλλησε τον άλλο...

Πήγαινε στο γιατρό op...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.967
Πόντοι
22.785
στο γιατρο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το καλυτερο φαρμακο ειναι να τον βαλεις σε μια φωλια με μελλισες η σφηγκες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους να βάζουν φωτό το πούτσο τους - με παρασημα- στο ιντερνετ και να ζητάνε γνώμες. Είναι ακόμα πιό θλιβερό να ρωτάνε σε τι ειδικότητα γιατρού πρέπει να πάνε. Σε ένα κτηνίατρο, ίσως? Τι να πούμε....ελπίζω το παιδί αυτό α΄πλά να κάνει πλάκα...

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε nixermanie πήγαινε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να σου πει τί είναι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σε λίγο θα πονάει ο λαιμός μας και θα βγάζουμε photo τις αμυγδαλές μας... :2funny:
Έχει κάνει κακό το πολύ ίντερνετ...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μην ακους κανεναν μονο εμενα. Να πας σε χειρουργο μπορει να πρεπει να σου κοψει το κεφαλι για να μην εξαπλωθει η ασθενεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλε γρηγορα στο συγκρου ?????????? θα σωθεις .............

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε παιζει να ειναι απο απλος ερε8ισμος μεχρι hpv (που αν ειναι δεν ειναι σε πληρη αναπτυξη...)το πι8ανοτερο ομως ειναι να ειναι ερε8ισμος...τσεκαρετο παντως!!!αν ειναι η δευτερη περιπτωση μην ανγχωνεσαι...ειναι κατι που το εχει το 90%του πλη8υσμου του πλανητη...απλα δεν εκδηλωνεται σε ολους...χρειαζεται καλη διατροφη...οχι αγχος,γυμναστικη...και γενικα καλη ζωη....να πας σε γιατρο παντως...τα κονδυλωματα η αλλιως hpv εχουν διαφορες μορφες.απο απλα στιγματα εως εκδορες που μπορουν να εχουν σχημα μανιταριου...
χρειαζεται 8εραπεια!ακομα κι αν η αφαιρεση τους γινει με καυτηριασμο,δεν σημαινει οτι σταματας να εισαι φορεας!
Το Ηuman Pappiloma Virus με αλλα λογια ειναι ενας εχ8ρος που δεν εχει αντιμετωπιση...αυτη τουλαχιστον ειναι η επισημη 8εση αφροδισιολογων και δερματολογων.ο δερματολογος οπως και να χει αν ειναι σωστος πρεπει να σε στειλει σε αφροδισιολογο...η εξεταση αρχικα πρεπει να ειναι ουρολογικη σε εξειδικευμενο κεντρο με αναφορα για ιδιαιτερη εξεταση για τα επιπεδα του hpv!
Απο εμενα καλη τυχη,μην πανικοβαλεσαι αυτην την ωρα γιατι τα κανεις ολα χειροτερα!να δεχεσαι με χιουμορ οτι σου γραφουν και να τα αντιμετωπιζεις το ιδιο γιατι η 8ετικη ψυχολογια μας βοη8αει να ξεπερασουμε ολα τα προβληματα!
παντως ειχες δεν ειχες μας την εδειξες την πουτσα σου :uglystupid:

OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βρε πήγενε κόφτονα από την ρίζα, να μην έχεις σκοτούρες στο πάνω και κάτω κεφάλι σου :2funny: :2funny:

Μην ακους κανεναν μονο εμενα. Να πας σε χειρουργο μπορει να πρεπει να σου κοψει το κεφαλι για να μην εξαπλωθει η ασθενεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπραβο επιβητορα μου!! Ετσι αγορινα μου! Συνεχισε.....ελπιζω να μη βρεθεις σε αυτη τη θεση!

Ρε μάγκες σοβαρά τώρα...Άντε να δεχτώ να ρωτήσει κάποιος "Σε τί γιατρό να πάω" (αν δεν είναι ξεκάθαρη η πάθηση, εδώ δεν ισχύει), άντε να δεχτώ να πει "προτείνετέ μου κάποιον γιατρό, γιατί εγώ δεν ξέρω κάποιον" (δεν είναι κακό, κάποιος μπορεί να ξέρει κάποιον αποδεδειγμένα καλό) ή σε τελική να δεχτώ "σε ποιό νοσοκομείο κάνουν τέτοιες εξετάσεις;"
ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;; Εδώ πάμε σε γιατρό και μπορεί να πάμε και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη και εσείς εμπιστεύεστε αγνώστους ;;;(όχι αγνώστους γιατρούς...αγνώστους γενικα!)
Τί να πω...

Δε ζητησα γνωματευση! Μια πρωτη αποψη ζητησα για να ξερω τι να περιμενω επειδη δε προλαβαινα να παω σημερα στο γιατρο!

Σε λίγο θα πονάει ο λαιμός μας και θα βγάζουμε photo τις αμυγδαλές μας... :2funny:
Έχει κάνει κακό το πολύ ίντερνετ...

Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους να βάζουν φωτό το πούτσο τους - με παρασημα- στο ιντερνετ και να ζητάνε γνώμες. Είναι ακόμα πιό θλιβερό να ρωτάνε σε τι ειδικότητα γιατρού πρέπει να πάνε. Σε ένα κτηνίατρο, ίσως? Τι να πούμε....ελπίζω το παιδί αυτό α΄πλά να κάνει πλάκα...

Οντως το ιντερνετ εχει κανει πολυ κακο!!! Καθεστε και διαβαζεται πραγματα που δε σας ενδιαφερουν μονο και μονο για να κακολογησετε και να κατακρινετε! Νομιζετε οτι το ιντερνετ ειναι μια τεραστια πηγη τσοντας....και εχετε ξεχασει το κυριοτερο! Ειναι η μεγαλυτερη ψηφιακη βιβλιοθηκη και μπορεις να μαθεις πραγματα απο αυτο(και οχι πραγματα του στυλ τι σημαινει milf!!!!!!!!).

Τωρα για σενα φιλε ελφτεξ θα σου πω πως επειδη δεν ειχα απλα το θαρος να το συζητησω με καποιον που ξερει,προτιμησα να το κανω μεσα απο ιντερνετ! Συγνωμη που δε κολλαω τετοια πραγματα καθε μερα και δεν ξερω που πρεπει να παω! Η ερωτηση ηταν αν πρεπει να παω σε δερματολογο ή σε κατι ποιο εξειδικευμενο(αφροδισιολογο οπως ειπαν μερικοι).
Τωρα αν σε πειραξε που ειδες τον πουτσο μου....θα σου απαντησω πως πολλοι (ισως μερικοι κι απο εσας που κανετε τους εξυπνους) που γαμανε γκομενες, κρυβοντας τα προσωπα τους ανεβαζουν τα βιντεο τους στο ιντερνετ....και υστερα αλλοι τοσοι εξυπνοι τα κατεβαζουν και καβλωνουν(ειμαι κι εγω στη δευτερη κατηγορια). Μη μου πεις λοιπον οτι τρομαξες που σου εδειξα το ποιο φυσικο πραγμα στον κοσμο!!! Οταν βλεπετε τα ξαντερισματα, τα χυσολουτρα, gangbang κλπ δε σας πειραζει?

Συγνωμη για ολο αυτο το υφος! Να με συγχωρεσουν οσοι το διαβαζουν και ο admin! Απλα δε μπορει ο καθε ασχετος να παιζει με τον πονο του αλλου και να καθεται να χλευαζει! Να δινει σημασια σε αυτα που ο ιδιος και καλα θεωρει ανουσια και να μας βγαινει και ηρωας απο πανω!

Για να κλεισω και παλι θα ζητησω συγνωμη για το υφος και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους απαντησαν με σοβαροτητα και αξιοπρεπεια για το προβλημα μου! Εκλεισα ραντεβου με γιατρο κι ελπιζω πως δεν ειναι κατι σοβαρο!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
nixermanie πήγαινε αγόρι μου σε δερματολόγο- αφροδισιολόγο. Μόνο αυτός μπορεί να σου πεί τι είναι όλα αυτά και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις.  :)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Απλή μυκητίαση είναι.

Αλοιφή canesten για 2- 3 μέρες και θα γίνεις καλά.

Αλλά να πας σίγουρα στο γιατρό.

Μην ακούς εμάς.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Απλή μυκητίαση είναι.

Αλοιφή canesten για 2- 3 μέρες και θα γίνεις καλά.

Αλλά να πας σίγουρα στο γιατρό.

Μην ακούς εμάς.

++
λόγω χρόνιας ωτίτιδας
έπαιρνα συνέχεια αντιβιώσεις και
μου προκαλούσαν κολπίτιδες κ μια φορά
που κόλλησα τον δικό μου κάτι τέτοια έβγαλε..
σε εμάς δώσανε daktarin..
αυτά όμως δεν στα λέω για να μην πας στον γιατρό,
αλλά για να σε καθησυχάσω ότι δεν  είναι κάτι σοβαρό..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
φιλε μου,το ιδιο ακριβος προβλημα ειχε εμφανιστει και σε μενα αλλα μου κρατησε μονο δυο μερες..απο τοτε δεν εχει εμφανιστει ξανα(πριν 5 μηνες)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom