Βρε πήγενε κόφτονα από την ρίζα, να μην έχεις σκοτούρες στο πάνω και κάτω κεφάλι σου
Μπραβο επιβητορα μου!! Ετσι αγορινα μου! Συνεχισε.....ελπιζω να μη βρεθεις σε αυτη τη θεση!
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα...Άντε να δεχτώ να ρωτήσει κάποιος "Σε τί γιατρό να πάω" (αν δεν είναι ξεκάθαρη η πάθηση, εδώ δεν ισχύει), άντε να δεχτώ να πει "προτείνετέ μου κάποιον γιατρό, γιατί εγώ δεν ξέρω κάποιον" (δεν είναι κακό, κάποιος μπορεί να ξέρει κάποιον αποδεδειγμένα καλό) ή σε τελική να δεχτώ "σε ποιό νοσοκομείο κάνουν τέτοιες εξετάσεις;"
ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;; Εδώ πάμε σε γιατρό και μπορεί να πάμε και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη και εσείς εμπιστεύεστε αγνώστους ;;;(όχι αγνώστους γιατρούς...αγνώστους γενικα!)
Τί να πω...
Δε ζητησα γνωματευση! Μια πρωτη αποψη ζητησα για να ξερω τι να περιμενω επειδη δε προλαβαινα να παω σημερα στο γιατρο!
Σε λίγο θα πονάει ο λαιμός μας και θα βγάζουμε photo τις αμυγδαλές μας...
Έχει κάνει κακό το πολύ ίντερνετ...
Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους να βάζουν φωτό το πούτσο τους - με παρασημα- στο ιντερνετ και να ζητάνε γνώμες. Είναι ακόμα πιό θλιβερό να ρωτάνε σε τι ειδικότητα γιατρού πρέπει να πάνε. Σε ένα κτηνίατρο, ίσως? Τι να πούμε....ελπίζω το παιδί αυτό α΄πλά να κάνει πλάκα...
Οντως το ιντερνετ εχει κανει πολυ κακο!!! Καθεστε και διαβαζεται πραγματα που δε σας ενδιαφερουν μονο και μονο για να κακολογησετε και να κατακρινετε! Νομιζετε οτι το ιντερνετ ειναι μια τεραστια πηγη τσοντας....και εχετε ξεχασει το κυριοτερο! Ειναι η μεγαλυτερη ψηφιακη βιβλιοθηκη και μπορεις να μαθεις πραγματα απο αυτο(και οχι πραγματα του στυλ τι σημαινει milf!!!!!!!!).
Τωρα για σενα φιλε ελφτεξ θα σου πω πως επειδη δεν ειχα απλα το θαρος να το συζητησω με καποιον που ξερει,προτιμησα να το κανω μεσα απο ιντερνετ! Συγνωμη που δε κολλαω τετοια πραγματα καθε μερα και δεν ξερω που πρεπει να παω! Η ερωτηση ηταν αν πρεπει να παω σε δερματολογο ή σε κατι ποιο εξειδικευμενο(αφροδισιολογο οπως ειπαν μερικοι).
Τωρα αν σε πειραξε που ειδες τον πουτσο μου....θα σου απαντησω πως πολλοι (ισως μερικοι κι απο εσας που κανετε τους εξυπνους) που γαμανε γκομενες, κρυβοντας τα προσωπα τους ανεβαζουν τα βιντεο τους στο ιντερνετ....και υστερα αλλοι τοσοι εξυπνοι τα κατεβαζουν και καβλωνουν(ειμαι κι εγω στη δευτερη κατηγορια). Μη μου πεις λοιπον οτι τρομαξες που σου εδειξα το ποιο φυσικο πραγμα στον κοσμο!!! Οταν βλεπετε τα ξαντερισματα, τα χυσολουτρα, gangbang κλπ δε σας πειραζει?
Συγνωμη για ολο αυτο το υφος! Να με συγχωρεσουν οσοι το διαβαζουν και ο admin! Απλα δε μπορει ο καθε ασχετος να παιζει με τον πονο του αλλου και να καθεται να χλευαζει! Να δινει σημασια σε αυτα που ο ιδιος και καλα θεωρει ανουσια και να μας βγαινει και ηρωας απο πανω!
Για να κλεισω και παλι θα ζητησω συγνωμη για το υφος και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους απαντησαν με σοβαροτητα και αξιοπρεπεια για το προβλημα μου! Εκλεισα ραντεβου με γιατρο κι ελπιζω πως δεν ειναι κατι σοβαρο!