Νέα

Σημάδια στο πέος... ν' ανησυχώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπελα μου ειχε κατι ενοχλησεις τις προαλλες! Πηγε να κανει εξετασεις αλλα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα! Κοιταξτε πως εχει γινει το πεος μου! Εβγαλα κατι μπιμπικακια αλλα χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη ενοχληση! Τι μπορει να ειναι? Πρεπει να ανησυχω?

abcd0001.jpg

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πηγαινε να κανεις εξετασεις

Επισκέπτης
γριγορα για πορνοεξετασεισ πριαπικου λεοντα! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μιλατε ξεκαθαρα βρε παιδια!! Τι εξετασεις? Δερματολογο? Τι ειναι ο πριαπικος λεοντας?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδακι μου δεν εχεις ξανακανει τετοιες εξετασεις????? ομως πρεπει να προσεχεις λιγο την υγεια σου.....

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
0
εύκολα να ανυσυχείς .

το θέμα είναι ποιος κόλλησε ποιον? :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Πολυ αστειο!! Τι να σου πω...
καλα, αντι να γελας με τ αστεια στο ιντερνετ, παρατα τα πληκτρα και πηγαινε σε κανενα γιατρο, αλλιως δεν θα μπορει να σε παιρνει καποιος και στα σοβαρα που ψαχνεις συμβουλες ανωνυμα απο ατομα που δεν τα γνωριζεις..

αντε, στα επομενα λεπτα να σε δουμε ''αποσυνδεδεμενο'' και να περιμενεις στο σαλονακι του δερματολογου..

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
αγαπητε φιλε χωρις να θελω νασ σε πανικοβαλω αυτα μπιμπικια ειναι κονδυλωματα..θα πας σε να δερματολογο θα σου κανει μια ενεση ξυλοκαινης εκει που τα εχεις και θα στα αφαιρεσει..απλα πρεπει να βρεις πια σε κολλησε..υπομονη ολα καλα θα πανε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον μεγαλε........ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ!
εγω τα ιδια ακριβως τα εβγαλα πριν απο εναν μηνα απο ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!!!!
μπορει να σου δωσει κανα χαπακι ο γιατρος και σιγουρα αλοιφουλες και θα σου περασει!
το μονο που θα καταφερεις εδω μεσα ειναι να ακους ασχετα και να τρομοκρατηθεις!

και πιστεψε το ή οχι αν θες η αντιβιωση που πηρα στις παρενεργιες το 1ο που εγραφε ητανε αυτο στην περιοχη του πεους!!! εκανα την μαλακια και πηρα την αντιβιωση χωρις συνταγη γιατρου και οταν πηρα τον αδερφο μου τηλ που ειναι γιατρος εφαγα το ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!! εστειλα και την κοπελα μου για εξετασεις και ηταν πεντακαθαρη,μιας και 2 χρονια που ειμαστε μαζι δεν ετυχε προβλημα τετοιου ειδους.......
αυτα!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ρε παιδια τοσο πολλα κονδυλωματα βγηκαν με τη μια?? γινεται? δε ξερω κιολας απλα ρωταω..εμενα για απλος ερεθισμος μου φαινεται :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..δε ξερω κιολας απλα ρωταω..εμενα για απλος ερεθισμος μου φαινεται :think:
σωστο, ερεθισμος απο τη χρηση της καποτας. γι αυτο να μη φοραμε καποτες !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

περα απ την πλακα ρε σεις, οταν καποιος ρωταει κατι σχετικο με θεματα υγειας, μη λεμε ό,τι γουσταρουμε ή Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ..

[size=14pt]το μονο που πρεπει να του λεμε καποιου ειναι να παει σε καποιο γιατρο ![/size]

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
το δικο μου περισσοτερο ερωτηση ηταν για καποιον που ξερει..μπορουν να βγουν τοσο πολλα κονδυλωματα με τη μια?

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
εγω απλος ειπα τιν γνωμη μου το πιο σωστο και συνετο ειναι ο φιλος να παει σε ενα δερματολογο....και εκει θα ηρεμησει..εγω δεν ηθλενα να δημιουργησω αναστατωσει..

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο παρομοια εμπειρια παντως....ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν δερματιτηδα απο αφρολουτρο η πετσετα η οτιδηποτε.....βεβεαια συνεπεσε να εχω χρησιμοποιησει αμφιβολου προελευσης αφρολουτρο σε μασατζιδικο 2 μερες πριν οποτε το ριξε εκει......βεβαια εκτος τα μπιμπικια υπηρχε κ ξεφλουδισμα στην περιοχη....πεολουτρα κ αλοιφη αλλα καλυτερα απο γιατρο δεν θα τα πει κανεις......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
στο γιατρο και ασε τα γιατροσοφοπαπαγαλακια.........
εινε σοβαρα αυτα τα θεματα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε πήγενε κόφτονα από την ρίζα, να μην έχεις σκοτούρες στο πάνω και κάτω κεφάλι σου :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
με την κοπελα ποσο καιρο εισαι?

leopard