You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Silvia Saint
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaytos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 428
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ManForbiGirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μεγαλη η χαρη της φιλοι μου... Εγω λέω να φτιαξουμε ενα τοπο λατρείας για να μπορουμε ολοι εμεις οι πιστοι να την ...προσκυνουμε!!! (ενας φανατικος οπαδος εδω και χρονια...)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ειδικά όταν γαμιέται και κοκκινίζει το στέρνό της, άλλο πράγμα.
Δείχνει ότι κάτι γίνεται έστω και οργανικά και όχι μπες βγες...
Τι να πω. Κατάρα και σωτηρία ταυτόχρονα. Κατάρα, γιατί ανέβασε τα στάνταρντς ενός πιτσιρικά στα ύψη κάποτε και από τότε ψάχνεται και σωτηρία διότι μην βρίσκοντας τα στάνταρντς στην πιάτσα που μπορεί να κινείται ένας πιτσιρικάς τότε, προσέφερε πολλές φαντασιώσεις...
Δείχνει ότι κάτι γίνεται έστω και οργανικά και όχι μπες βγες...
Τι να πω. Κατάρα και σωτηρία ταυτόχρονα. Κατάρα, γιατί ανέβασε τα στάνταρντς ενός πιτσιρικά στα ύψη κάποτε και από τότε ψάχνεται και σωτηρία διότι μην βρίσκοντας τα στάνταρντς στην πιάτσα που μπορεί να κινείται ένας πιτσιρικάς τότε, προσέφερε πολλές φαντασιώσεις...
παιδιά θα...διαφωνήσω διότι-μετά...χαράς μου-είναι Ουγγαρέζα(και η χαρά μου δεν έχει να κάνει φυσικά ότι γνωριζόμαστε προσωπικά η ότι την είχα και....γκόμενα
αλλά στο ότι υπάρχουν και άλλες πολλές ανάλογης ομορφιάς στην Ουγγαρία(όπως φυσικά και σε όλες τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ)
αλλά στο ότι υπάρχουν και άλλες πολλές ανάλογης ομορφιάς στην Ουγγαρία(όπως φυσικά και σε όλες τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
παιδιά θα...διαφωνήσω διότι-μετά...χαράς μου-είναι Ουγγαρέζα(και η χαρά μου δεν έχει να κάνει φυσικά ότι γνωριζόμαστε προσωπικά η ότι την είχα και....γκόμενα
Εμείς, όμως, δε βρισκόμαστε εκεί...
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Η 31 Φεβρουαρίων πια Silvia Saint (Sylvie Tomčalová), είναι από την Τσεχία peloponisie. Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Πες μας τωρα και το ονομα του σκυλου της να μας τρελανεις εντελως!
Παιδιά, η Θεά είναι Τσέχα, αλλά την έχουν ξεκωλιάσει σε Ευρώπη κι Αμερική. Έχω ατέλειωτες ώρες βίντεο με τα γαμήσια της.
Με πλήρη επίγνωση των λεγομένων μου, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Απορώ πώς έχουν αναδείξει σε κορυφαία την κακάσχημη και all plastic, την Τζίνα Τζέιμσον.
Το πιο μεγάλο ψέμμα. Η... Μαστροκώστα της Αμερικής
Με πλήρη επίγνωση των λεγομένων μου, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Απορώ πώς έχουν αναδείξει σε κορυφαία την κακάσχημη και all plastic, την Τζίνα Τζέιμσον.
Το πιο μεγάλο ψέμμα. Η... Μαστροκώστα της Αμερικής
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γαμώ τον άγιό μου (saint) στην κυριολεξία!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ένα μεγάλο εύγε στον συμπολεμιστή fleshforfantasy για το thread που άνοιξε. Η Σύλβια το αξίζει με το παραπάνω και είναι απο τις αγαπημένες μου πορνοστάρ. Τώρα όταν λέμε οι βόρειες γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης έχουν σπάνια φυσική ομορφιά εννοούμε αυτό το παράδειγμα!!! Όλες οι άλλες είναι απλώς υποκατάστατα . Τώρα για το θέμα της καταγωγής της η Wikipedia αναφέρει απλά και ξερά ότι είναι 'Τσέχα'.Εκεί πάντως γεννήθηκε αυτό είναι σίγουρο.Και επειδή έχω αρκετές ταινίες με την Σύλβια και γενικά την έχω ψάξει με αυτήν αρκετά εδώ και 10 χρόνια στα extra materials στο the life of Silvia Saint στην 15λεπτη συνέντευξη αναφέρει ότι γεννήθηκε στην Τσεχία απο πατέρα Γερμανό και μάνα Ουγγαρέζα(Ο vasos όταν είδε στο dvd ότι είναι Γερμανοουγγαρέζα απο το στόμα της έχασε το στοίχημα που βάλαμε και ακόμα να κεράσει φραπέ σε καλλιτεχνικό ίδρυμα αρεσκείας μου. ) Το όνομά Sylvie Tomčalová είναι καλλιτεχνικό Ότι και να'ναι πάντως είναι βορειομούνα και αυτό είναι που μετράει
τερμα οι φραπεδες for a long time sylvia's dreamed boyfriend!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ούτε να το σκέφτεσαι γιατί η Silvia θα σε τιμωρήσει
μακαρι να με τιμωρουσε αυτη...αλλα για κακη μου τυχη προς το παρον με τιμωρει ο πιτσι...ο ΤΙΜΩΡΟΣ!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
[/quote[/URL]]
Φίλε λυπάμαι... αλλα αυτή στην φωτο ΔΕΝ είναι η Sylvia Saint! Mπορει να μοιάζει... αλλά δεν είναι! Η κοπέλα της φωτο είναι η Veronika Simon (άλλο γνωστό και μη εξαιρεταίο τρομπόνι)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Δεν αντιλέγω. Προφανώς ο τίτλος της συγκεκριμένης φωτογραφίας ήταν λάθος - δεν φταίς εσύ. Για φωτο της Veronika Simon και για να δεις οτι είναι αυτή στην φωτό που σου είπα, κάνε κλικ ΕΔΩ στο παρακάτω link και παρατήρησε (αν μπορέσεις...!) το πρόσωπό της:Δεν χρειάζεται να λυπάσαι.ΑΠΕΔΕΙΞΕ μόνο τα λεγόμενά σου και πάω πάσο. Οι φωτό είναι απο παλιό αρχείο zip που μου είχαν στείλει και γράφουν όλες Silvia :'(
...σου το λέει ένα SUPER FAN της Sylvia που την "ακολουθει" εδώ και 10 χρόνια. Όπως είπε κι ένας άλλος φιλος, τον καιρό που είμασταν πιτσιρικάδες, έθεσε τον πήχη ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ και τώρα τι να μας πουν οι άλλες
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν αντιλέγω. Προφανώς ο τίτλος της συγκεκριμένης φωτογραφίας ήταν λάθος - δεν φταίς εσύ. Για φωτο της Veronika Simon και για να δεις οτι είναι αυτή στην φωτό που σου είπα, κάνε κλικ ΕΔΩ στο παρακάτω link και παρατήρησε (αν μπορέσεις...!) το πρόσωπό της:
...σου το λέει ένα SUPER FAN της Silvia που την "ακολουθει" εδώ και 10 χρόνια. Όπως είπε κι ένας άλλος φιλος, τον καιρό που είμασταν πιτσιρικάδες, έθεσε τον πήχη ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ και τώρα τι να μας πουν οι άλλες
Sorry panosmpos. Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι η Sylvia αυτή. Οι φωτογραφίες σου μάλλον προέρχονται από κάποιο σετάκι από το MC Nudes:
www.mc-nudes.com/fhg2/fhg.php?f=Veronica_w58Ju&ccid=1464769]http://www.mc-nudes.com/fhg2/fhg.php?f=Veronica_w58Ju&ccid=1464769[/url]
www.mc-nudes.com/fhg2/fhg.php?f=Veronica_m2pp&ccid=1464769]http://www.mc-nudes.com/fhg2/fhg.php?f=Veronica_m2pp&ccid=1464769[/url]
Νομίζω ότι το βασικό είναι η θηλή, της Sylvia είναι πιο μεγάλη:
ενώ:
http://[URL unfurl="true"]www.mc-nudes.com/fhg2/Veronica_w58Ju/1.jpg[/img[/URL]]
Πάντως τα 31 χρόνια της Silvia έχουν αρχίσει να δείχνουν.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Τωρα θα στο ελεγα οτι οι Pathfinder και voltaire45 εχουν δικιο!Νονε μου φαινεται κολλησες τον κιτρινο πυρετο απο τον κωστακηΣυμπολεμιστές Pathfinder και voltaire45 εύγε και οι 2 μοιάζουν αρκετά τώρα πήρα τηλ τον κολλητό που μου έστειλε το zip και τον έχω ξεχέσει
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ετοιμαζομαι ετοιμαζομαι'Κίτρινο πυρετό' ποτέ Απλώς τώρα με Ρουμάνικο πυρετό έχω κολλήσει Βαφτισιμιέ να ετοιμάζεσαι για μάχη ;)
Ο Σαβαλας ζει ειναι εδω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67K
- Εμφανίσεις
- 917K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K