You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 1.076
καλησπερα μαγκες,επειδη θελω να επισκεφτω το ιδρυμα,αλλα τηλεφωνικα δεν μου λυνουν ολες τις αποριες και ειμαι αρκετα μακρια για να ''πεταχτω'' να ρωτησω,αν θελει καποιος να με ενημερωσει,εδω η σε π.μ για προγραμμα μιας ωρας αν προσφερουν διπλη χαρα κ ευεξια κ τιμη...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
καλησπερα μαγκες,επειδη θελω να επισκεφτω το ιδρυμα,αλλα τηλεφωνικα δεν μου λυνουν ολες τις αποριες και ειμαι αρκετα μακρια για να ''πεταχτω'' να ρωτησω,αν θελει καποιος να με ενημερωσει,εδω η σε π.μ για προγραμμα μιας ωρας αν προσφερουν διπλη χαρα κ ευεξια κ τιμη...
επισημα στο ,εγαλο προγραμμα δεν υπαρχει 2η εκτονωση
αλλα αν παρεις μεγαλο προγραμμα και το διαπραγματευτεις με την κοπελα εξ αρχης μπορει να παρεις
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
περασα προχτές από το μαγαζί..ηταν 5-6 κοπέλες... η Αλίνα με την οποία πηγα στο δωμάτιο..η γιάννα, μαλλον ελληνίδα, κοντούλα σχετικά, μια μαυρούλα που δεν θυμάμαι όνομα με ωραίες καμπύλες, μια άλλη ψηλή μελαχροινή ωραιο αδύνατο σωματάκι και τέλος ήρθε ενα νεαρό μελαχροινό αλλοδαπό να σου πέφτουν τα σάλια...δεν συγκράτησα όνομα..κορίτσι στουντιακού επιπέδου...θα την έπαιρνα αλλά προτίμησα Αλίνα που έχω διαβάσει - και δικαίως τελικά- πολύ καλές κριτικες..η αλήθεια ειναι βεβαια πως έχει παραπάνω κιλά, κάτι που δεν φαίνεται τόσο με την ρόμπα που φοράνε και τα τακούνια... μπήκα στον πειρασμό να την ρωτήσω στο δωμάτιο αν κάνει και πρωκτικό αλλά δίστασα.. πάντως το δακτυλάκι το δεχόταν.. πολύ θερμή πάντως και με καλό μασαζάκι.. μου φαίνεται θα ξαναπάω για το πιπινάκι...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
περασα προχτές από το μαγαζί..ηταν 5-6 κοπέλες... η Αλίνα με την οποία πηγα στο δωμάτιο..η γιάννα, μαλλον ελληνίδα, κοντούλα σχετικά, μια μαυρούλα που δεν θυμάμαι όνομα με ωραίες καμπύλες, μια άλλη ψηλή μελαχροινή ωραιο αδύνατο σωματάκι και τέλος ήρθε ενα νεαρό μελαχροινό αλλοδαπό να σου πέφτουν τα σάλια...δεν συγκράτησα όνομα..κορίτσι στουντιακού επιπέδου...θα την έπαιρνα αλλά προτίμησα Αλίνα που έχω διαβάσει - και δικαίως τελικά- πολύ καλές κριτικες..η αλήθεια ειναι βεβαια πως έχει παραπάνω κιλά, κάτι που δεν φαίνεται τόσο με την ρόμπα που φοράνε και τα τακούνια... μπήκα στον πειρασμό να την ρωτήσω στο δωμάτιο αν κάνει και πρωκτικό αλλά δίστασα.. πάντως το δακτυλάκι το δεχόταν.. πολύ θερμή πάντως και με καλό μασαζάκι.. μου φαίνεται θα ξαναπάω για το πιπινάκι...
Alina σταθερη αξια χρονια τωρα
σημερα δοκιμασα την Ελληνιδα μιλφαρα την καινουργια Βανα.
Δυο γνωστοι που την ειχαν παρει μιλησαν με ενθοθσιασμο για αυτην οποτε πηγα καρφωτος και οντως ειχαν δικιο
η γυναικα γουσταρει να τον εχει μεσα ....
βαζω κριτικη σε λιγο
Morfeas1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2020
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Ειναι ανοικτό το ίδρυμα αυτο το διάστημα;Γνωρίζει καποιος;Ευχαριστώ.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ειναι ανοικτό το ίδρυμα αυτο το διάστημα;Γνωρίζει καποιος;Ευχαριστώ.
nope
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 8.360
Όσες φορές έχω καλέσει στα δύο τηλέφωνά τους,δεν έχουν απαντήσει.Ειναι ανοικτό το ίδρυμα αυτο το διάστημα;Γνωρίζει καποιος;Ευχαριστώ.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
άραγε αυτό πότε θα ανοίξει....αν ανοίξειΌσες φορές έχω καλέσει στα δύο τηλέφωνά τους,δεν έχουν απαντήσει.
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Άνοιξε.άραγε αυτό πότε θα ανοίξει....αν ανοίξει
Η Βάνα είναι;Άνοιξε.
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Είναι, αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο να σου το επιβεβαιώσουν. Φαντάζομαι ότι τώρα που άνοιξαν κανονικά θα απαντήσουν.Η Βάνα είναι;
οκΕίναι, αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο να σου το επιβεβαιώσουν. Φαντάζομαι ότι τώρα που άνοιξαν κανονικά θα απαντήσουν.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Η Μιλφαρα Βάνα εκεί είναι και φουλ καυλωμένη...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Μεγάλες στιγμές για τους .. .. " Βίκυνγκς " !
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.947
- Πόντοι
- 2.846
Το δίδυμο Σβετα με την φίλη της τα γνωστά Ουκρανα απ το Toys ξέρει κανείς αν θα κάνουν comeback ?? Υπάρχει κάνα σενάριο επιστροφής ή βρήκε κάνα γαμπρό η μουναρα ?? Καντε κάνα ποστ αν ξέρει κάποιος.....
Η Σβετλάνα τι κούκλα...Το δίδυμο Σβετα με την φίλη της τα γνωστά Ουκρανα απ το Toys ξέρει κανείς αν θα κάνουν comeback ?? Υπάρχει κάνα σενάριο επιστροφής ή βρήκε κάνα γαμπρό η μουναρα ?? Καντε κάνα ποστ αν ξέρει κάποιος.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Στο Σίλβερ Σπα στην Νέα Σμύρνη έχουμε νέα άφιξη ένα τούμπανο σττιπτιζοκοριτσο σαν την παλιά Σβετλάνα. Ελένη λέγεται με σούπερ σώμα μακριά μαύρο μαλλί. Δεν μιλάει κανείς όμως όπως πάντα....Η Σβετλάνα τι κούκλα...
Στο Σίλβερ Σπα στην Νέα Σμύρνη έχουμε νέα άφιξη ένα τούμπανο σττιπτιζοκοριτσο σαν την παλιά Σβετλάνα. Ελένη λέγεται με σούπερ σώμα μακριά μαύρο μαλλί. Δεν μιλάει κανείς όμως όπως πάντα....
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
Λοιπόν ας μιλήσω ... Έλενα δεν έχει τη φρεσκάδα της Σβετλας (καλά εγώ της είχα κ τρομερή αδυναμία, δυστυχώς πήγε Ουκρανία μαλλον μόνιμα ) αλλα ... Έλενα..... τρομερό σωμα , βυζι φτιαχτό αλλα καλο , , τρίβει , πιάνει , γλύφει , στριπτιζαρει , γουστάρει να βλέπει τους καθρέφτες κ να καυλωνει μαζί σου . Πολύ δοτική σε όλα ναι .Στο Σίλβερ Σπα στην Νέα Σμύρνη έχουμε νέα άφιξη ένα τούμπανο σττιπτιζοκοριτσο σαν την παλιά Σβετλάνα. Ελένη λέγεται με σούπερ σώμα μακριά μαύρο μαλλί. Δεν μιλάει κανείς όμως όπως πάντα....
Ζερο σου στέλνω υλικό σε pm κ δωστο όπου εσυ κρίνεις σε συναγωνιστές .
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.