SailorJerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Κυριοι εχει κανεις εμπειρια απο Ιωαννα; και εμφανισιακα πως ειναι;
έχει κάτι εικόνες πιο πίσω σελιδες καλό δείχνει.Κυριοι εχει κανεις εμπειρια απο Ιωαννα; και εμφανισιακα πως ειναι;
έχει κάτι εικόνες πιο πίσω σελιδες καλό δείχνει.Κυριοι εχει κανεις εμπειρια απο Ιωαννα; και εμφανισιακα πως ειναι;
Το ίδιο κι εμένα.έχει κάτι εικόνες πιο πίσω σελιδες καλό δείχνει.Κυριοι εχει κανεις εμπειρια απο Ιωαννα; και εμφανισιακα πως ειναι;
Διευθυνση δεν βλεπω... Εχω στειλει μηνυμα αλλα δεν απαντησαν ποτε...
Εχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής nuru σε αυτό το ίδρυμα; και αν ναι με ποια κοπέλα, εγω σκέφτομαι την Αλίνα λόγω εμπειρίας
σημερα το απογευμα
Υποδοχη η Βικυ
Κοπελες
Αλινα η γνωστη Πολωνη πληθωρικη βυζαρου
Αμυ ομορφη μπαμπατσικη και τσαχπινα μαυρουλα
Σβετλανα το Ουκρανικο αλογο απο τα στριπ. Ψιλη κορμαρα με μακρι μαλλι
Και μια καινουργια Ελληνιδα μιλφαρα (40+). Γιαννα. Ψιλη (πανω απο 1,70, εντυπωσιακη με ωραιο σωμα και μακρυ μαυρο μαλλι. Διεκρινα και μεγαλο στηθος αλλα δεν ξερω αν ειναι σιλικονη η φυσικο. ΠΟλυ καλο αδυνατο σωμα για την ηλικια της.
Φαινεται πολυ εμπειρη και κοβει το ματι της...
Επίσκεψη εχθές στο Νεοσμυρνιοτικο Ίδρυμα...Ροστερ:
1)Αλινα:Το Πολωνικο υπεροπλία με τις 2 φονικές τορπιλες για στήθος..
2)Ευα: πετιτ μελαχροινο κορασιο, αδιάφορο για τα δικά μου πορνογουστα..
3)Γιάννα:μελαχρινός υπερκαυλος με ποδαρες και βυζους Τουμπάνους-Τουμπάνους(τ)σιλι-κονάτους..
Ετιμηθη ο Βαζεχας του Ιδρύματος Αλλά:
Όπως έγραψαν οι συμπαίκτες μου άνωθεν ,η Κυρία Γιάννα πρέπει να είναι ο Σκιλατσι του Ιδρύματος!(για τους νεότερους υπάρχει το You Tube να ανατρεξουν)..
Μένει να δούμε αν η εν λόγω λαδοκορασιδα ΔΕΝ θ ακολουθήσει την καριέρα του Ιταλού στραικερ και θα βγάλει την ομάδα ασπροπροσωπη για αρκετές αγωνιστικές ακόμη..
Για το Αλινακι έχω γράψει δοκίμιο που θα ανέβει στο λήμμα του Ιδρύματος λίαν συντόμως..
Τέλος θα ήθελα να εξαρω την διάθεση του Γενικου Αρχηγού της ομάδας (κ.Βικυ),που ανεβοκατεβαινει καμμία 500αρια φορές να ξεκλειδώσει την είσοδο του Ναού..
Μαζί με το έτερο αδερφό μαγαζι ,ισως τα καλύτερα στέκια για...μπαλλα!