You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 568K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Δυστυχώς από υπηρεσίες η Χριστίνα μας τα χάλασε.....καμία σχέση με την προ δεκαετιας ΧριστίναΜεγάλη είδηση αυτή η επιστροφή Zero ! Ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της και φαντάζομαι ότι και πάλι θα είναι στο νέο χώρο της !?
Συναγωνιστές πέρασα με Δανάη τη προηγούμενη εβδομάδα. Απορώ πως σου έτυχε κάτι τέτοιο γιατι η Δανάη είναι πολύ τυπική τόσο με τη δική της όσο και με τη καθαριότητα του πελάτη. Τη ξέρω καιρό και ενας λόγος που την επισκέπτομαι είναι αυτός. Τώρα για το σώμα ακυρο. Ακόμα και οι φωτό στο Silver Spa, είναι απο τις πιο ακριβείς που δείχνει . Άσε που στα του αγώνα δίνει ταχύτητα και ροπή δυνατή. Σαν να γράφεις για εντελώς άλλο πρόσωπο φίλε. ΕυχαριστώΑφήνω εδώ ένα γρήγορο σχόλιο μιας και κατάφερα (δυστυχώς) να πετύχω τη Δανάη. Πραγματικά απορώ γιατί κανένας δεν είπε κάτι για την κοπέλα. μόνο εγώ δλδ είμαι ο περίεργος του χωριού?
Στα γρήγορα λοιπόν: πέρασα καθαρά για να μου φύγει η απορία, η κοπέλα είναι από τα χειρότερα που έχω συνάντηση ( γνώμη μου και συγνώμη). Πέραν από το πρόσωπο και την υπερβολικά περίεργη μύτη, παιδιά το σώμα από τη μέση και κάτω είναι σαν κάτι χοντρές γριές στο χωριό που όλη τους τη ζωή ασχολούνται με τα χωράφια ξυπόλητες.
πόδια αξύριστα, άγρια με το ΄δέρμα σε άθλια κατάσταση, , φτέρνες σκισμένες και άγριες, κυτταρίτιδα... μέχρι τα νύχια και το κερασάκι όλων αυτών μύρισε το μουνί τόσο άσχημα...
αυτά από εμένα τα είπα σαν γνώμη μου .
Θα ήθελα κάποιος που έχει περάσει μαζί της ( γιατί για να συνεχίζει η κοπέλα κάποιοι περνάνε μαζί της) να πει και αυτός τη γνώμη του να δω αν είμαι τρελός ή όχι.
ευχαριστώ
Η Δανάη ξέρεις ποιες ημέρες εργάζεται;Νομίζω δεν είναι κάθε μέραΣυναγωνιστές πέρασα με Δανάη τη προηγούμενη εβδομάδα. Απορώ πως σου έτυχε κάτι τέτοιο γιατι η Δανάη είναι πολύ τυπική τόσο με τη δική της όσο και με τη καθαριότητα του πελάτη. Τη ξέρω καιρό και ενας λόγος που την επισκέπτομαι είναι αυτός. Τώρα για το σώμα ακυρο. Ακόμα και οι φωτό στο Silver Spa, είναι απο τις πιο ακριβείς που δείχνει . Άσε που στα του αγώνα δίνει ταχύτητα και ροπή δυνατή. Σαν να γράφεις για εντελώς άλλο πρόσωπο φίλε. Ευχαριστώ
Σάββατο δουλεύει;
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Δεν είναι κάθε μέρα.Κανε τηλέφωνο πριν παςΗ γνωστή Καρολίνα πως τα πάει
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.068
- Πόντοι
- 371
Αρχηγέ μου δλδ μου λες πως οι φωτος που υπάρχουν στη σελίδα είναι ακριβής και έτσι είναι η κοπέλα, αρα εγώ τα ξερά πόδια που είδα, η απίστευτη κυτταριτιδα και όλα τα υπόλοιπα τα έβγαλα από το στομάχι μου?Συναγωνιστές πέρασα με Δανάη τη προηγούμενη εβδομάδα. Απορώ πως σου έτυχε κάτι τέτοιο γιατι η Δανάη είναι πολύ τυπική τόσο με τη δική της όσο και με τη καθαριότητα του πελάτη. Τη ξέρω καιρό και ενας λόγος που την επισκέπτομαι είναι αυτός. Τώρα για το σώμα ακυρο. Ακόμα και οι φωτό στο Silver Spa, είναι απο τις πιο ακριβείς που δείχνει . Άσε που στα του αγώνα δίνει ταχύτητα και ροπή δυνατή. Σαν να γράφεις για εντελώς άλλο πρόσωπο φίλε. Ευχαριστώ
Κρίμα σου.
Κάνει καλό διπλό με την Τζένη αυτή...Απλά πρέπει να της πετύχεις μαζί.Δηλαδη τη Καρολίνα γιατί η Τζένη είναι σχεδόν κάθε μέρα...Η γνωστή Καρολίνα πως τα πάει
Ω τι είπες τώρα....μαζί σε ντούο πυρήνικη σύντηξη...αν και έχω πετύχει και άλλες βίζιτες που έκαναν μαζί με την Καρολίνα ραντεβού.....το θέμα είναι πως έχει και μια αδελφή ακόμα πιο καλή στο σώμα, λιγότερο μπαμπατσικα και ωραία φάτσα με μαύρες χειλαρες.
Και που δουλεύει η αδερφή της;;Ω τι είπες τώρα....μαζί σε ντούο πυρήνικη σύντηξη...αν και έχω πετύχει και άλλες βίζιτες που έκαναν μαζί με την Καρολίνα ραντεβού.....το θέμα είναι πως έχει και μια αδελφή ακόμα πιο καλή στο σώμα, λιγότερο μπαμπατσικα και ωραία φάτσα με μαύρες χειλαρες.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Και εργάζεται κάθε ημέρα ή κατα τον ελεύθερο χρόνο της ? Με το ίδιο όνομα ή κάποιο άλλο ?ναι αυτη
Οχι τίποτα αλλά αν πάρει κάποιος τηλέφωνο να ξέρει πως να την ζητήσει …
Τύπε πάρε τηλ κ ρωτα, γιατί όλοι στο νήμα ασχολούνται με τις αφες σοκολά..Σορρυ παιδιά, μπορεί να έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρήκα. Ισχύει το κλασικό 80 ευρώ 2 εκτονωσεις? Ευχαριστώ
Καλά την δοκίμασα με την Τζένη...Όχι την αδερφή της...Την Καρολίνα...Έλα μου ντε.....δεν γιενται η μία να κάνει και η άλλη όχι.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
ωραία η κριτική σου!Καλά την δοκίμασα με την Τζένη...Όχι την αδερφή της...Την Καρολίνα...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Η Τζένη για όσους δεν ξέρουν είναι η πρώην σεριφισα της Δημοκρίτου....η αδερφη της ειναι οντως??
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.614
- Πόντοι
- 5.946
γιατί στην κριτική γράφεις για δύο έγχρωμα κορμιά? η Τζένη έγινε αραπίνα?Καλά την δοκίμασα με την Τζένη...Όχι την αδερφή της...Την Καρολίνα...
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Ξανθιά με άσπρο δέρμα , εκτός αν το έγχρωμο είναι από solariumγιατί στην κριτική γράφεις για δύο έγχρωμα κορμιά? η Τζένη έγινε αραπίνα?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.614
- Πόντοι
- 5.946
ε ναι... λευκή ξανθιά την ξέρουμε, πως έγινε έγχρωμο κορμί?Ξανθιά με άσπρο δέρμα , εκτός αν το έγχρωμο είναι από solarium
Ναι ναι ξανθιά...Όχι δεν έχει κάνει solarium...Ξανθιά με άσπρο δέρμα , εκτός αν το έγχρωμο είναι από solarium
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Έτσι κατάλαβα και εγώ .. απλά μπέρδεψε λίγο το δυο σοκολατένια κορμιά , εκτός αν εννοούσε στην " γεύση " ! Γεύση σοκολάτας ??Ναι ναι ξανθιά...Όχι δεν έχει κάνει solarium...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.