Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Μόνο από τηλέφωνο για σίγουραΠως θα μάθουμε ποιες κοπέλες είναι σημερα
Η Βάνα είναι κάθε μέρα;
Μόνο από τηλέφωνο για σίγουραΠως θα μάθουμε ποιες κοπέλες είναι σημερα
Ξέρω ότι ήταν στο Μπακνανά παλιά...Για στούντιο δεν ξέρω αλλά δεν αποκλείεται κιόλας...Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η Δανάη είναι ίδια με αυτήν που πιο παλιά, (νεαρή, εμφανίσιμη με όμορφο σώμα) ήταν γυρολόγος στα διάφορα Studios ?
Ήταν στη αλυσίδα deluxe,de paris κλπ.Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η Δανάη είναι ίδια με αυτήν που πιο παλιά, (νεαρή, εμφανίσιμη με όμορφο σώμα) ήταν γυρολόγος στα διάφορα Studios ?
Μήπως είναι αυτή που δούλευε στις ζανας όταν άνοιξε στην Στουρνάρη;;τότε που είχε και δεύτερο στις Μπουμπουλίνας ...η Ελληνίδα Μιλφαρα Χριστίνα η γυμνάστρια εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και ημέρες
Και ....... όσοι μετακινούνται από το Π131 στο Silver _ και αντίστροφα .. λέγονται ...... Βίκυνγκς !έχει περάσει από πολλά μαγαζιά. πριν ένα χρόνο ήταν στο Πατησίων 131
Πάντως βλέπω δυνατές μεταγραφές...Και ωραίες παρουσίες...Και ....... όσοι μετακινούνται από το Π131 στο Silver _ και αντίστροφα .. λέγονται ...... Βίκυνγκς !
Δούλευε και αλλού πιο πριν, με το ίδιο όνομα?η Ελληνίδα Μιλφαρα Χριστίνα η γυμνάστρια εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και ημέρες
Δουλεύει κάθε μέρα;η καποιες μέρες είναι κάποιες δεν είναι;Προσπαθώ να πετύχω αυτη τη Δανάη αλλά όλο οταν πάω δεν ειναι εκεί ή είναι μέσα.
Είμαι απίστευτα περίεργος και θα επιμείνω!
Νέα Σμύρνηπρος τα που πεφτη το μαγαζι ?
Φίλε και εγώ απορούσα με τη Ναντια που πήγα και περίμενα να δω τη κοπέλα των φωτο και αυτό που είδα από κοντά απλώς καμία σχέση. Και στο μασαζοκρέβατο άγαλμα. Νόμιζα ότι την βίαζα. Το ότι σε τόσες σελίδες κανείς δεν έχει γράψει κάτι για τις εντελώς παραπλανητικές φώτο που συνεχίζουν να ανεβάζουν, αλλά γράφουν για το άνθος από την άπω ανατολή και για τη γκέισα, εγώ προσωπικά μόνο εκ του πονηρού το παίρνω. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.Αφήνω εδώ ένα γρήγορο σχόλιο μιας και κατάφερα (δυστυχώς) να πετύχω τη Δανάη. Πραγματικά απορώ γιατί κανένας δεν είπε κάτι για την κοπέλα. μόνο εγώ δλδ είμαι ο περίεργος του χωριού?
Στα γρήγορα λοιπόν: πέρασα καθαρά για να μου φύγει η απορία, η κοπέλα είναι από τα χειρότερα που έχω συνάντηση ( γνώμη μου και συγνώμη). Πέραν από το πρόσωπο και την υπερβολικά περίεργη μύτη, παιδιά το σώμα από τη μέση και κάτω είναι σαν κάτι χοντρές γριές στο χωριό που όλη τους τη ζωή ασχολούνται με τα χωράφια ξυπόλητες.
πόδια αξύριστα, άγρια με το ΄δέρμα σε άθλια κατάσταση, , φτέρνες σκισμένες και άγριες, κυτταρίτιδα... μέχρι τα νύχια και το κερασάκι όλων αυτών μύρισε το μουνί τόσο άσχημα...
αυτά από εμένα τα είπα σαν γνώμη μου .
Θα ήθελα κάποιος που έχει περάσει μαζί της ( γιατί για να συνεχίζει η κοπέλα κάποιοι περνάνε μαζί της) να πει και αυτός τη γνώμη του να δω αν είμαι τρελός ή όχι.
ευχαριστώ
Μήπως ήταν Στουρνάρη 45 και μετά Πατησίων 131 με ένα τατουάζ στην σπονδυλική στήλη με ιαπωνεζικους χαρακτήρες ? Μελαχρινη, Zero ?η Ελληνίδα Μιλφαρα Χριστίνα η γυμνάστρια εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και ημέρες
ναι αυτηΜήπως ήταν Στουρνάρη 45 και μετά Πατησίων 131 με ένα τατουάζ στην σπονδυλική στήλη με ιαπωνεζικους χαρακτήρες ? Μελαχρινη, Zero ?
Μεγάλη είδηση αυτή η επιστροφή Zero ! Ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της και φαντάζομαι ότι και πάλι θα είναι στο νέο χώρο της !?ναι αυτη