Νέα

Σίκινος.........για ψαγμένους ταξιδιάρηδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έχει πάει κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει αν αξίζει για παραλίες, αν παίζει κάτι από μπαράκια και κυρίως τι κόσμο μαζεύει?? (Ξέρω ότι δεν είναι Μύκονος και Πάρος...δεν πάω για αυτό αλλά για λόγους τουριστικού βιογραφικού).THANX

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έχει πάει κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει αν αξίζει για παραλίες, αν παίζει κάτι από μπαράκια και κυρίως τι κόσμο μαζεύει?? (Ξέρω ότι δεν είναι Μύκονος και Πάρος...δεν πάω για αυτό αλλά για λόγους τουριστικού βιογραφικού).THANX

άλλο είναι το κωλόμπαρο....όπς!το ζητούμενο ήθελα να πώ!έχει κωλόμπαρο? :S

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
μια φορα εχω παει και κατι μου λεει οτι θα ειναι και η τελευταια!!! βεβαια, καθαρα υποκειμενικα μιλαω...γενικα μου αρεσει να συνδυαζω το καλοκαιρι ηρεμια και εντονη διασκεδαση. Ετσι επιλεγω να παω μερικες μερες καπου ησυχα και μερικες μερες καπου αλλου με πανικο, κατι το οποιο εκανα πριν 2 καλοκαιρια και επελεξα να παω Συκινο. Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η ησυχια και την εκτιμω αλλα τοοοοση ησυχια και ερημια πια, οχι!!!! Σε αλλους αρεσει βεβαια. ΟΚ, πασο.

Για μπανιο - μια παραλια (η πιο προσβασιμη για ανθρωπο) στο λιμανι, πλαι στα ψαροκαικα με μια καφετερια και μια ταβερνα με ωραιο φαγητο. Απο κει και περα, πρεπει να εχεις προυπηρεσια κασκαντερ στο Χολυγουντ για να κολυμπησεις σε αλλες παραλιες.

Σικινος by night - φυσικα δεν περιμενα να δω καταστασεις Μυκονου, Παρου, κτλ. αλλα το να περιοριζεσαι σε ενα αξιολογο και αξιοπρεπες μπαρακι σου ερχεται καπως....Εχει κανα δυο μπαρακια ακομα αλλα κυριως βαρανε μυγες και κουνουπια!

Βλεπεις να περναει 1 αυτοκινητο ανα 6 ωρες και ειδικα το βραδυ ειναι λιγο σκηνικο 'η φωλια του κουκου' αλλα οπως ειπα και στην αρχη, μπορει σε εμενα να μην μου αρεσε και εσυ να ξετρελαθεις με το μερος.

Επισκέπτης

Φίλε μην πάς.Είναι υπέροχο νησί αλλά δέν κάνει γιά σένα.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ωραία!!!!΄Μου φτιάξατε τη μέρα τώρα  :headbang: . Με βλέπω να πηγαίνω 2 βράδια εκεί και 2 Ίο να στανιάρω λίγο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Θεικό νησάκι γιά ξεκούραση , καί για κρύψιμο !!!

Επισκέπτης

Γιατί ρε παίκτη??
Σκέφτεσαι να μονάσεις??

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εχει ταβερνακια?
εχει καλες παραλιες?

μμμμμ αρχιζω να τη σκεφτομαι τη Σικινο...

Εχει το ερημο πια μοναστηρι της Χρυσοπηγης που αναζητα καλογριες (κατα το αβαταρ)

http://[URL unfurl="true"]www.maistrali-sikinos.gr/maistrali/images/stories/chrysopigimonastery.jpg[/img[/URL]]

Για το Ναο της Επισκοπης δεν σου τον συστηνω,ειναι στην ενδοχωρα και δεν εχει καλη θεα,καλη μου
 Εχει και υπογειες θολωτες κρυπτες,θα σε φαει η υγρασια

[img]http://[URL unfurl="true"]www.maistrali-sikinos.gr/maistrali/images/stories/episkopi.jpg[/img[/URL]]

Μαρηηηη,ασε τα ρημονησια και τα ρημοκλησια και τραβα να γλεντησεις και να το ξεσκισεις ;D

Ο χειμωνας θα ειναι ζορικος,και .....ησυχος,τι τις θες τις ησυχιες τωρα; :s&m_3:

Γλεντα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
"μια φορα εχω παει και κατι μου λεει οτι θα ειναι και η τελευταια!!! βεβαια, καθαρα υποκειμενικα μιλαω...γενικα μου αρεσει να συνδυαζω το καλοκαιρι ηρεμια και εντονη διασκεδαση. Ετσι επιλεγω να παω μερικες μερες καπου ησυχα και μερικες μερες καπου αλλου με πανικο, κατι το οποιο εκανα πριν 2 καλοκαιρια και επελεξα να παω Συκινο. Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η ησυχια και την εκτιμω αλλα τοοοοση ησυχια και ερημια πια, οχι!!!! Σε αλλους αρεσει βεβαια. ΟΚ, πασο.

Για μπανιο - μια παραλια (η πιο προσβασιμη για ανθρωπο) στο λιμανι, πλαι στα ψαροκαικα με μια καφετερια και μια ταβερνα με ωραιο φαγητο. Απο κει και περα, πρεπει να εχεις προυπηρεσια κασκαντερ στο Χολυγουντ για να κολυμπησεις σε αλλες παραλιες.

Σικινος by night - φυσικα δεν περιμενα να δω καταστασεις Μυκονου, Παρου, κτλ. αλλα το να περιοριζεσαι σε ενα αξιολογο και αξιοπρεπες μπαρακι σου ερχεται καπως....Εχει κανα δυο μπαρακια ακομα αλλα κυριως βαρανε μυγες και κουνουπια!"

Δηλαδή ακόμα και αν νοικιάσουμε μηχανάκι, έστω και με λίγο ποδαρόδρομο δε θα μπορούμε να δούμε αρκετές ακόμα παραλίες??? Πάντως σε σχέση με τις εντυπώσεις σου by night από προσωπική πείτρα πιστεύω ότι σε τέτοια μέρη είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες καθότι αυτούε που βλέπεις στην παραλία το πρωί το βράδυ θα τους ξανασυνατήσεις σίγουρα.Δεν είσαι ένας ανάμεσα σε χιλιάδες. Δημισουργείται παρείστικο κλίμα σε τέτοια νησιά.

Βλεπεις να περναει 1 αυτοκινητο ανα 6 ωρες και ειδικα το βραδυ ειναι λιγο σκηνικο 'η φωλια του κουκου' αλλα οπως ειπα και στην αρχη, μπορει σε εμενα να μην μου αρεσε και εσυ να ξετρελαθεις με το μερος.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εχει το ερημο πια μοναστηρι της Χρυσοπηγης που αναζητα καλογριες (κατα το αβαταρ)

Μαρηηηη,ασε τα ρημονησια και τα ρημοκλησια και τραβα να γλεντησεις και να το ξεσκισεις :grin:

Ο χειμωνας θα ειναι ζορικος,και .....ησυχος,τι τις θες τις ησυχιες τωρα; :s&m_3:

Γλεντα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny:

απλα θελω να κανω δωρο στον πατερα μου και υποπτευομαι οτι η Μυκονος δεν θα τον ενθουσιασει...
δεν ξερω ρε πουστη μου...

κι εκεινος ειναι αρκετα αρνητικος στο να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες ρε γμτ. Λεει τα "δεν ειναι αναγκη" και "ωραια θα τη βγαλω στο εξοχικο" αλλα ρε γμτ το εχει ΠΟΛΥ αναγκη.

εγω θα του παρω εισητηρια και θα κλεισω και δωματια σε ενα νησι κι ας τα πεταξει στην τελικη.
τι αλλο νησι να σκεφτω?
Καρπαθο εχει παει και περασε καλα.

Υδρα να του αρεσει η θα βαραει ενεσεις?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 1.jpg
    1.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 43
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μπορείτε να αντισταθείται στις παραπάνω ανόθευτες παρθένες παραλίες :dancing:!!!! Τελευταία ανακάλυψη της φετινής σεζόν η ΔΟΝΟΥΣΑ!!Το νησί των γυμνιστών....απλά τόσα χρόνια δεν έχω δει κάτι παρόμοιο.Σε οποιαδήποτε άλλη παραλία εκτός της χώρας οι μισές κολυμπούσαν είτα γυμνόστηθες είτε ολόγυμνες!!!Δυστυχώς ήμουν συνοδευόμενος και δε μπόρεσα να αξιοποιήσω το 10Χ οπτικό ζοομ της φωτογραφικής μου  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom