"μια φορα εχω παει και κατι μου λεει οτι θα ειναι και η τελευταια!!! βεβαια, καθαρα υποκειμενικα μιλαω...γενικα μου αρεσει να συνδυαζω το καλοκαιρι ηρεμια και εντονη διασκεδαση. Ετσι επιλεγω να παω μερικες μερες καπου ησυχα και μερικες μερες καπου αλλου με πανικο, κατι το οποιο εκανα πριν 2 καλοκαιρια και επελεξα να παω Συκινο. Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η ησυχια και την εκτιμω αλλα τοοοοση ησυχια και ερημια πια, οχι!!!! Σε αλλους αρεσει βεβαια. ΟΚ, πασο.
Για μπανιο - μια παραλια (η πιο προσβασιμη για ανθρωπο) στο λιμανι, πλαι στα ψαροκαικα με μια καφετερια και μια ταβερνα με ωραιο φαγητο. Απο κει και περα, πρεπει να εχεις προυπηρεσια κασκαντερ στο Χολυγουντ για να κολυμπησεις σε αλλες παραλιες.
Σικινος by night - φυσικα δεν περιμενα να δω καταστασεις Μυκονου, Παρου, κτλ. αλλα το να περιοριζεσαι σε ενα αξιολογο και αξιοπρεπες μπαρακι σου ερχεται καπως....Εχει κανα δυο μπαρακια ακομα αλλα κυριως βαρανε μυγες και κουνουπια!"
Δηλαδή ακόμα και αν νοικιάσουμε μηχανάκι, έστω και με λίγο ποδαρόδρομο δε θα μπορούμε να δούμε αρκετές ακόμα παραλίες??? Πάντως σε σχέση με τις εντυπώσεις σου by night από προσωπική πείτρα πιστεύω ότι σε τέτοια μέρη είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες καθότι αυτούε που βλέπεις στην παραλία το πρωί το βράδυ θα τους ξανασυνατήσεις σίγουρα.Δεν είσαι ένας ανάμεσα σε χιλιάδες. Δημισουργείται παρείστικο κλίμα σε τέτοια νησιά.
Βλεπεις να περναει 1 αυτοκινητο ανα 6 ωρες και ειδικα το βραδυ ειναι λιγο σκηνικο 'η φωλια του κουκου' αλλα οπως ειπα και στην αρχη, μπορει σε εμενα να μην μου αρεσε και εσυ να ξετρελαθεις με το μερος.