Επισκέπτης
Αγόρασα ένα ζευγάρι σταράκια κουκλιά,μόνο 12e(μαιμού φυσικά)!!!strakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Αγόρασα ένα ζευγάρι σταράκια κουκλιά,μόνο 12e(μαιμού φυσικά)!!!strakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Πουστρα είσαι εσύ ρε μπαστοπιασμα που δεν έχεις τ'αρχίδια να τα χώσεις με το κανονικό σου νικ...toylaxiston exeiσ to gnothis εayton
γιατι τοτε σπαμαρετε ρε αρχιδια ολοι σας με πρωτο τον εκτορα τη πουστρα και μετα την νατσο την αδερφαρα
κάνε μας αναφορά και πεσ'την μας με το κανονικό σου. Μέχρι να συμβεί αυτό τράβα γαμήσου
όταν βλέπω να σε βρίζουν γίνομαι έξω φτερνών αγάπη μου. Γιάυτό αντιδράω
στερήθηκα μικρός τον έρωτα και είπα να ρεφάρω αγάπησωσταααα γιαυτο με κερνας γκλενφιντιχ με σημα τον ταρανδο
στερήθηκα μικρός τον έρωτα και είπα να ρεφάρω αγάπη
den ftes apla thelw na sas riksw kana mpoutso esena kai thn eri sas pawεγω τι φταιω ρε μαλακα? ιου
Του χρόνου θα πάω οποσδήποτε,γουστάρω την νέκρα!!!μια φορα εχω παει και κατι μου λεει οτι θα ειναι και η τελευταια!!! βεβαια, καθαρα υποκειμενικα μιλαω...γενικα μου αρεσει να συνδυαζω το καλοκαιρι ηρεμια και εντονη διασκεδαση. Ετσι επιλεγω να παω μερικες μερες καπου ησυχα και μερικες μερες καπου αλλου με πανικο, κατι το οποιο εκανα πριν 2 καλοκαιρια και επελεξα να παω Συκινο. Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η ησυχια και την εκτιμω αλλα τοοοοση ησυχια και ερημια πια, οχι!!!! Σε αλλους αρεσει βεβαια. ΟΚ, πασο.
Για μπανιο - μια παραλια (η πιο προσβασιμη για ανθρωπο) στο λιμανι, πλαι στα ψαροκαικα με μια καφετερια και μια ταβερνα με ωραιο φαγητο. Απο κει και περα, πρεπει να εχεις προυπηρεσια κασκαντερ στο Χολυγουντ για να κολυμπησεις σε αλλες παραλιες.
Σικινος by night - φυσικα δεν περιμενα να δω καταστασεις Μυκονου, Παρου, κτλ. αλλα το να περιοριζεσαι σε ενα αξιολογο και αξιοπρεπες μπαρακι σου ερχεται καπως....Εχει κανα δυο μπαρακια ακομα αλλα κυριως βαρανε μυγες και κουνουπια!
Βλεπεις να περναει 1 αυτοκινητο ανα 6 ωρες και ειδικα το βραδυ ειναι λιγο σκηνικο 'η φωλια του κουκου' αλλα οπως ειπα και στην αρχη, μπορει σε εμενα να μην μου αρεσε και εσυ να ξετρελαθεις με το μερος.
γύρω γύρω θάλασσα και ο πούτσος μου νησάκιε αειντε γαμησ
Αν πας από 1-15 Αυγούστου δεν το βλέπω...Του χρόνου θα πάω οποσδήποτε,γουστάρω την νέκρα!!!
Για φέτος Παξούς κ ελπίζω σε ησυχία!!!
ai gamis re minara nte kai kala klwnosΠουστρα είσαι εσύ ρε μπαστοπιασμα που δεν έχεις τ'αρχίδια να τα χώσεις με το κανονικό σου νικ...
Σαλτα γαμήσου τώρα...
παξος και ξερος(απο τη βαρεμαρα)...Για φέτος Παξούς κ ελπίζω σε ησυχία!!!
Για 3-4 μερούλες μάξιμουμ μια χαρά είναι...παξος και ξερος(απο τη βαρεμαρα)...
amjik
to kaname kalokairino to thread malakes mou
Για 3-4 μερούλες μάξιμουμ μια χαρά είναι...
Για παραπάνω χτυπάς ενέσεις...