Νέα

Σίκινος.........για ψαγμένους ταξιδιάρηδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
toylaxiston exeiσ to gnothis εayton
γιατι τοτε σπαμαρετε ρε αρχιδια ολοι σας με πρωτο τον εκτορα τη πουστρα  :fuck1: και μετα την νατσο την αδερφαρα  :fuck1:
Πουστρα είσαι εσύ ρε μπαστοπιασμα που δεν έχεις τ'αρχίδια να τα χώσεις με το κανονικό σου νικ...

Σαλτα γαμήσου τώρα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
μια φορα εχω παει και κατι μου λεει οτι θα ειναι και η τελευταια!!! βεβαια, καθαρα υποκειμενικα μιλαω...γενικα μου αρεσει να συνδυαζω το καλοκαιρι ηρεμια και εντονη διασκεδαση. Ετσι επιλεγω να παω μερικες μερες καπου ησυχα και μερικες μερες καπου αλλου με πανικο, κατι το οποιο εκανα πριν 2 καλοκαιρια και επελεξα να παω Συκινο. Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η ησυχια και την εκτιμω αλλα τοοοοση ησυχια και ερημια πια, οχι!!!! Σε αλλους αρεσει βεβαια. ΟΚ, πασο.

Για μπανιο - μια παραλια (η πιο προσβασιμη για ανθρωπο) στο λιμανι, πλαι στα ψαροκαικα με μια καφετερια και μια ταβερνα με ωραιο φαγητο. Απο κει και περα, πρεπει να εχεις προυπηρεσια κασκαντερ στο Χολυγουντ για να κολυμπησεις σε αλλες παραλιες.

Σικινος by night - φυσικα δεν περιμενα να δω καταστασεις Μυκονου, Παρου, κτλ. αλλα το να περιοριζεσαι σε ενα αξιολογο και αξιοπρεπες μπαρακι σου ερχεται καπως....Εχει κανα δυο μπαρακια ακομα αλλα κυριως βαρανε μυγες και κουνουπια!

Βλεπεις να περναει 1 αυτοκινητο ανα 6 ωρες και ειδικα το βραδυ ειναι λιγο σκηνικο 'η φωλια του κουκου' αλλα οπως ειπα και στην αρχη, μπορει σε εμενα να μην μου αρεσε και εσυ να ξετρελαθεις με το μερος.
Του χρόνου θα πάω οποσδήποτε,γουστάρω την νέκρα!!! :rockon: :headbang2:

Για φέτος Παξούς κ ελπίζω σε ησυχία!!! :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην ταραζεσαι καλε κι εσυ. παπαπαααααα

image1if.jpg