Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Βελβ τα κουβαδάκια σου και σ αλλη παραλία...
:S
τι διαολο, παντου ηττες.
σιχτιρ σκατοφορουμ.-
Βελβ τα κουβαδάκια σου και σ αλλη παραλία...
μην κλάψεις στον ώμο του poutsas. Μάλλον θα αρχίσει να στον κοπανάει στα μάγουλα:S
τι διαολο, παντου ηττες.
σιχτιρ σκατοφορουμ.-
Ξαφνικά το θρέντα απόκτησε ενδιαφέρον!!!Βελβ τα κουβαδάκια σου και σ αλλη παραλία...
μην κλάψεις στον ώμο του poutsas. Μάλλον θα αρχίσει να στον κοπανάει στα μάγουλα
Να φανταστείς σκέφτομαι να αλλάξω νικ,το νέο θα είναι papapoutsas!!!mhn akousoun gia ton poutsa oles plakwnoun
eri matia mou mhn se apasxoli to paxos rithmizetai aytoεγω θελω να δω στην σκουληκαντερα. Γιατι αν ειναι λεπτη καλα κανεις και επιλεγεις τις αλλες τις τσουλαρες. Εγω θελω χοντρη.
Έτσι ετσι σαν τις μύγιες...mhn akousoun gia ton poutsa oles plakwnoun
natso adelfoula katse mhn teleiwsw panw souΈλα αλόχα μολόχα,τελείωνε..
Έλα μην μου κλαις χάνεις θερμίδες :'(:S
τι διαολο, παντου ηττες.
σιχτιρ σκατοφορουμ.-
Να φανταστείς σκέφτομαι να αλλάξω νικ,το νέο θα είναι papapoutsas!!!
Να φανταστείς σκέφτομαι να αλλάξω νικ,το νέο θα είναι papapoutsas!!!
Mάλλον καλύτερα megalopapapoutsas!!!
eri matia mou mhn se apasxoli to paxos rithmizetai ayto
theleis na gineis h personal trainer mouΈλα μην μου κλαις χάνεις θερμίδες :'(
Eίμαι της ανατολής του ηλίου,έχω ελπίδες;;;Ερι.. ματια μου;;; :o :o :o :o τελειωσες για μενα πουτσα. Αν δεν με μπινελικωνεις και δεν μου δινεις κωλοσκαμπιλα και αρχισαμε ρομαντισμους και μπουρδες .. τελειωσες! Κοριτσια παμε να φυγουμε ..ο τυπος ειναι του ηλιοβασιλεματος.
Έλα μην μου κλαις χάνεις θερμίδες :'(
eri matia mou mhn se apasxoli to paxos rithmizetai ayto
eisai dixasmenhΕρι.. ματια μου;;; :o :o :o :o τελειωσες για μενα πουτσα. Αν δεν με μπινελικωνεις και δεν μου δινεις κωλοσκαμπιλα και αρχισαμε ρομαντισμους και μπουρδες .. τελειωσες! Κοριτσια παμε να φυγουμε ..ο τυπος ειναι του ηλιοβασιλεματος.
Ωπας ενημέρωση ο πούτσαςtheleis na gineis h personal trainer mou
ελα σταματα, εν ειναι αστειο