daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
pipi ακους βρε ?αυτα ειναι αμοιβαια γλυκε μου,η ευγενεια ειναι κατι που θαυμαζω
pipi ακους βρε ?αυτα ειναι αμοιβαια γλυκε μου,η ευγενεια ειναι κατι που θαυμαζω
καλησπερα,δε χρειαζετε να μου χαλα τ απογεμα με τετοιες μπηχτες γλυκε μουpipi ακους βρε ?
;)an imoun Thessaloniki tha ta legame idi apo konta..turbo mou ton exeis kanei..poly wraio kavlaki eisai mwro mou
καλησπερα κ σεσεναΤρέλλα!!!!
pipi ακους βρε ?
καλο ταξίδι φιλε και να προσεχεις ....mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike ;))
καλη καρδια παληκαρια και μη.mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike ;))
θα μας λειψειςmike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
θα μας λειψεις
κανεις δεν σκοτωνεται ομορφουλι....τα μεγαλυτερα μιση γεννουν τους μεγαλυτερους ερωτες ;)Αντι ναμαστε χαρουμενοι που ο σαμαρας μοιραζει χρημματα σκοτωνομαστε μεταξυ μας
Καλησπερα
έχεις πρόβλημα σε hardware?Υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη ομως που να ασχολειται με pc η να ειναι τεχ. ηλ.υπολ.; ας μου στηλει ενα pm please:-)
Υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη ομως που να ασχολειται με pc η να ειναι τεχ. ηλ.υπολ.; ας μου στηλει ενα pm please:-)