Νέα

Shemale LibertyGR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanos87 karas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
an imoun Thessaloniki tha ta legame idi apo konta..turbo mou ton exeis kanei..poly wraio kavlaki eisai mwro mou

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Χαλαρεεεεεες  ;) καλημερες απο θεσσαλονικη χιχιχιχιχι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει  modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike  ;))

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Τοτε γιατι ασχολησε με κοπελες του χωρου που λες πως δεν εισαι λατρεις παρα μονο πετας σποντες κακιες χαζομαρες;δε απαιτησα συγνωμη απο κανενα κ ειδικα απο εσενα:-) μαθαινουμε απο μικρες να ζουμε με το να μας κρινουν,απλα να κρινεις τις υπηρεσιες τις κοπελας το τι ειναι η καθε μια μας το ξερουν απτη στιγμη που μπαινουν σε trans forum,το τι εισαι πιστευω φανηκε...απτη στιγμη που δε μπορεις να με χτυπησεις αλλιως με χτυπας με τονομα μου λες κ εκρυψα ποτε τη φυση μου τοσο χανος  εισαι :-)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Θα σου κ κατι αλλοκυριε πιπι αν εισαι οντως κυριος,απτη στιγμη που δε μπορεις να αγαπησεις κ να δεχτεις τη διαφορετικοτητα των γυρω κ συναθρωπων σου(που αυτη πιστευω κανει τη ζωη μας ωραια κ ενδιαφερο,) λεει πολλα γιατο τι αθρωπος  εισαι:-) απο τετοια ατομα ειχαμε μαυρες σελιδες στην ιστορια μας οχι απο καποια κοπελα με τη(ιδιαιτεροτητα μου)που πολλες θα μπορουσαμε να δωσουμε περισσοτερα...δε σου βγαζω κακια αλλα τη πικρια μου...ο παιδεραστης ο δολοφονος ο κλεφτης ενοχλει οχι εμεις,εμεις απλα ζουμε μια δικη μας( ψευδαισθηση)οσο μπορουμε κ μας το επιτρεπει ο χρονος.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει  modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike  ;))

καλο ταξίδι φιλε και να προσεχεις ....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει  modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike  ;))

καλη καρδια παληκαρια και μη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
mike η ευγενεια μου δεν υποταχθηκε στην αγενεια να γινει  modus vivendi που συνθλιβει ηθη, αξιες και πνευματικο υποβαθρο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους που εχουν απαξιωσει το ζωικο βασιλειο στο προσωπο της και δεν εισπραττουν ούτε επιπληξη απο την αγαπημενη τους Λευτεριτσα.
Αν εγω, επειδη δεν ειμαι τρανς-λαγνος, ειμαι ο κακος και εσφαλα, ζητω ταπεινα συγγνωμη σας χαιρετω και αποχωρω (για τον φιλο μου τον mike  ;))

θα μας λειψεις :grin: :grin: :grin: :grin:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Αντι ναμαστε χαρουμενοι που ο σαμαρας μοιραζει χρημματα σκοτωνομαστε μεταξυ μας  :2funny:
Καλησπερα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Αντι ναμαστε χαρουμενοι που ο σαμαρας μοιραζει χρημματα σκοτωνομαστε μεταξυ μας  :2funny:
Καλησπερα
κανεις δεν σκοτωνεται ομορφουλι....τα μεγαλυτερα μιση γεννουν τους μεγαλυτερους ερωτες  ;)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη ομως που να ασχολειται με pc  η να ειναι τεχ. ηλ.υπολ.; ας μου στηλει ενα pm  please:-)

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

Stories

Νέο!