antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
και τρελλενομαι για ορειβασια χιχιχι σου ειπα εχω αδυναμια σ αυτα τα αγορια ;)ισχύει και είμαι 2 μέτρα φυσικός, όχι σαν κάτι άλλους!!!!!!!!
και τρελλενομαι για ορειβασια χιχιχι σου ειπα εχω αδυναμια σ αυτα τα αγορια ;)ισχύει και είμαι 2 μέτρα φυσικός, όχι σαν κάτι άλλους!!!!!!!!
τελεια ,θα χαρω πολυ να γινω το σκλαβακι σου οταν ανεβω μ το καλοΌσο δεν φαντάζεσαι κουκλάκι
Τιμή μου θα είναι να σε ταλαιπωρήσω!!!!τελεια ,θα χαρω πολυ να γινω το σκλαβακι σου οταν ανεβω μ το καλο
ωραια τοτε,θα φερω κ τα (παιχνιδακια) μου μαζι απο αθηνα ;)Τιμή μου θα είναι να σε ταλαιπωρήσω!!!!
Θα σε περιμένω
Τι παιχνιδάκια????ωραια τοτε,θα φερω κ τα (παιχνιδακια) μου μαζι απο αθηνα ;)
οσο για την ερωτειση στο αν αντεχω στο βιντεο που εστειλες εχω να σου πω πως( τα ορια υπαρχουν για να τα δοκιμαζουμε κ να τα ξεπερναμε)αρα δεν βαζω οριαΤι παιχνιδάκια????
Θέλεις να μου τα πεις prive???
Τι πλάσμα είσαι εσύ???
Απλά respect!!!!οσο για την ερωτειση στο αν αντεχω στο βιντεο που εστειλες εχω να σου πω πως( τα ορια υπαρχουν για να τα δοκιμαζουμε κ να τα ξεπερναμε)αρα δεν βαζω ορια
τ αλλα ενδιασμους κ μη ταφηνως στους θνητους κ ουτε μαπασχολει να με καταλαβει η συμφωνει ο αλλος,παντα μαρεσε η διαφορετικοτητα μου κ να διευρηνω τα κρυφα παθοι μου .....Απλά respect!!!!
απτα 16 μονη γλυκε μου,εχω μαθει ενα πραγμα τοσα χροννια στη νυχτα,ρουφιανοι κ κακοι δεν επιβιωνουν για πολυ...Απλά respect!!!!
Πρέπει να είσαι πολύ σκληρό πλασματάκι με πολύ γλυκιά ψυχούλα
Έχεις δίκιοαπτα 16 μονη γλυκε μου,εχω μαθει ενα πραγμα τοσα χροννια στη νυχτα,ρουφιανοι κ κακοι δεν επιβιωνουν για πολυ...
καλο σου βραδυ,χαρηκα ειλικριναΈχεις δίκιο
Βγαίνω και ελπίζω να τα πούμε από κοντά μικρή
οχι ακομα,απο δευτερα γλυκε μου,καλησπεραεισαι θεσσαλονικη ?????
;)σορρυ ειχα κοσμο πριν..ρια δες τα μηνυματα στο πριβε
Ένα καλό κορίτσι είχαμε στη γειτονιά και το μας το ΄φαγαν τα καρντάσια κι αυτόμενω πλεον μονιμα μωρακο θεσσαλονικη ;)
Και εγώ χάρηκα και θα χαρώ παραπάνω σύντομακαλο σου βραδυ,χαρηκα ειλικρινα