KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Θα σε πάω στο καλύτερο κοριτσάραεχω ακουσει πως ειναι απιθανο μερος,βασικα λατρευω ελευθερο cambing κανω συχνα στη ροδο κ συμη,εκει εχει μερος δλδ;
Θα σε πάω στο καλύτερο κοριτσάραεχω ακουσει πως ειναι απιθανο μερος,βασικα λατρευω ελευθερο cambing κανω συχνα στη ροδο κ συμη,εκει εχει μερος δλδ;
αν ισχυει το nickname σου (τουμπανο)ανυπομονω, βλεπεις εχω αδυναμιες ;)Θα σε πάω στο καλύτερο κοριτσάρα
καλησπερα γλυκα μου,πως εισαι;τη καλησπερα μου...
τι να κανω ρε αγαπες μουαπτα 16 μου αθηνα.βαρεθηκα ποια χρειαζομουν μια μεγαλη αλλαγη στη ζωη μου,γιαυτο εφυγα οχι απο αναγκη...κ την διχονοια του κυκλου μου,φιλες με μασκεςκαλα ειμαι και γω ...απλα δεν εισαι δω μας ελειψες
καλα να σε οπου κ νασε και ασε μας να λεμε .......ετσι κ αλλιος κανεις δεν εχει εδρα Αθηνα ποια....τι να κανω ρε αγαπες μουαπτα 16 μου αθηνα.βαρεθηκα ποια χρειαζομουν μια μεγαλη αλλαγη στη ζωη μου,γιαυτο εφυγα οχι απο αναγκη...
παντως εχω φιλοξενησει φιλους που ηρθαν ναμε βρουν θεσσαλονικη,κ εννοειτε πως ειναι παντα ανοιχτο για τους φιλους μου'το χω ξαναπει κ σε γκομενο μου αυτο(ποιο πολυ σε σεβεται αυτος που σε πληρωνει παρα αυτος που σε θεωρει δεδομενο) ;)καλα να σε οπου κ νασε και ασε μας να λεμε .......ετσι κ αλλιος κανεις δεν εχει εδρα Αθηνα ποια....
κατι θελει να πει το μωρο...εχεις απολυτα δικιοπαντως εχω φιλοξενησει φιλους που ηρθαν ναμε βρουν θεσσαλονικη,κ εννοειτε πως ειναι παντα ανοιχτο για τους φιλους μου'το χω ξαναπει κ σε γκομενο μου αυτο(ποιο πολυ σε σεβεται αυτος που σε πληρωνει παρα αυτος που σε θεωρει δεδομενο) ;)
αντε τοτε χιχιχιχιχ οποτε θες περνεις τρενακι κ ελα κανα3 ημερο ;)εχω μεγαλο σπιτι εκει χιχιχικατι θελει να πει το μωρο...εχεις απολυτα δικιο
να εισαι καλα θα το χω το νου μου....αντε τοτε χιχιχιχιχ οποτε θες περνεις τρενακι κ ελα κανα3 ημερο ;)εχω μεγαλο σπιτι εκει χιχιχι
;)να εισαι καλα θα το χω το νου μου....
ισχύει και είμαι 2 μέτρα φυσικός, όχι σαν κάτι άλλους!!!!!!!!αν ισχυει το nickname σου (τουμπανο)ανυπομονω, βλεπεις εχω αδυναμιες ;)
Θέλεις μοιραστείς αυτή την αίσθηση με έναν δίμετρο τούμπανο???;)αγαπημενη αισθηση
το κατεχεις ; ;)Θέλεις μοιραστείς αυτή την αίσθηση με έναν δίμετρο τούμπανο???
Όσο δεν φαντάζεσαι κουκλάκιτο κατεχεις ; ;)