Κώστας Χ.
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
22cc πουτσος? παπακι glx ειναι τυπε η μηπως εισαι ηλιθιος?το εκτρωμα για ποιον παει ?
22cc πουτσος? παπακι glx ειναι τυπε η μηπως εισαι ηλιθιος?το εκτρωμα για ποιον παει ?
εντεκα φιλε... εντεκα. μαλακιες δεν λεμε, κι οσοι το κανουν, την κανουν με ελαφρα, οπως φανηκε...η ελευθερια ειναι πανεμορφη. την επισκεφτηκα προχθες και δε το μετανιωσα. μη λεμε μαλακιες. ειναι πολυ καλη και καλο ατομο. δε ξερω αν ηταν ετσι σε μενα η σε ολουσ. αλλα η πρωτη εντηπωση δεκα με τονο!
εντεκα φιλε... εντεκα. μαλακιες δεν λεμε, κι οσοι το κανουν, την κανουν με ελαφρα, οπως φανηκε...
για τον τυπο που μπηκε πριν λεω κι ελεγε τις μαλακιες. εσβησε τα μηνυματα κι εξαφανιστηκε. με τσαντισε ομως. η ρια παντως ειναι υπεροχη, οντως :-)τι ακριβως φανηκε?
Aρκει να εισαι ενεργητικος. αλλιως κλαφτα. δε πας σε τρανς. κ για μενα εισαι τεραστια αδερφη αν δινεις κωλογια τον τυπο που μπηκε πριν λεω κι ελεγε τις μαλακιες. εσβησε τα μηνυματα κι εξαφανιστηκε. με τσαντισε ομως. η ρια παντως ειναι υπεροχη, οντως :-)
γουστα ειναι αυτα φιλε. ο,τι γουσταρει ο καθενας κανει. δεν κρινω κανενανAρκει να εισαι ενεργητικος. αλλιως κλαφτα. δε πας σε τρανς. κ για μενα εισαι τεραστια αδερφη αν δινεις κωλο
δεν ειναι κριση αποψη ειναι. κ η αποψη μ ειανι οτι αν εδινα κωλο θα ημουν αδερφαρα.γουστα ειναι αυτα φιλε. ο,τι γουσταρει ο καθενας κανει. δεν κρινω κανεναν
μην δινεις τοτε τυπεδεν ειναι κριση αποψη ειναι. κ η αποψη μ ειανι οτι αν εδινα κωλο θα ημουν αδερφαρα.
Για αυτο σε ΓΟΥΣΤΑΡΩ ρε Ριααν κ μαφηνει για ακομα μια φορα παγερα αδιαφορη στο αν καπ-οιος ειπε κατι κακο για μενα χερομαι που για ακομη μια φορε με μπρολαβε η φημη μου κ φιλοι μου,οσο για το θεμα παθητικης να πως το βλεπω εγω,αν μαρεσε η ενεργητικη μου πλευρα,εμενα κ αγορι γλυκες μου,το τοι φτιαχνομαι κανονικα και μαρεσει κ μενα το παιχνιδι κ το τελειομα το θεορω λογικο με οτι και να ειχα tranς ειμαι οχι αναπηρη ;)
καλοδεχουμενη η κριτικη γιαυτο κ μαρεσει να βλεπω τη γνωμη των ατομων εδω μεσα για να γινομαι καλυτερη,
κρισεις κ συγκρισεις θα υπαρχουν παντα, θετικες, αρνητικες, εν βρασμω ψυχης κ μη....αν κ μαφηνει για ακομα μια φορα παγερα αδιαφορη στο αν καπ-οιος ειπε κατι κακο για μενα χερομαι που για ακομη μια φορε με μπρολαβε η φημη μου κ φιλοι μου,οσο για το θεμα παθητικης να πως το βλεπω εγω,αν μαρεσε η ενεργητικη μου πλευρα,εμενα κ αγορι γλυκες μου,το τοι φτιαχνομαι κανονικα και μαρεσει κ μενα το παιχνιδι κ το τελειομα το θεορω λογικο με οτι και να ειχα tranς ειμαι οχι αναπηρη ;)