antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
τι να πω μωρη φιλη ενα καληυμερα βγηκαμε να πουμεπηδημενη μου φιλη
χαχαχαχαχα
τι να πω μωρη φιλη ενα καληυμερα βγηκαμε να πουμεπηδημενη μου φιλη
χαχαχαχαχα
Είσαι μια ευτυχισμένη κοπέλα δηλαδή!εμενα παντως με [ηδανε αγορι μου χιχιχι δεν εχω παραπονο δεν ειμαι καμια επιβητορ αλλωστε δεν ειναι μυστικο αυτο
χεχεχεχετι να πω μωρη φιλη ενα καληυμερα βγηκαμε να πουμε
ποιος ειναι ευτιχισμενος ποια σημερα γλυκε μου,απλα προσπαθουμεε να τα βλεπουμε ποιο χαμογελαστα τα πραγματα γενικοςΕίσαι μια ευτυχισμένη κοπέλα δηλαδή!
Γκρινιάζουν πολύ ο κόσμος Ρία.Η ευτυχία δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο.ποιος ειναι ευτιχισμενος ποια σημερα γλυκε μου,απλα προσπαθουμεε να τα βλεπουμε ποιο χαμογελαστα τα πραγματα γενικος
γιαυτο ανεβηκα και θεσσαλονικη για καποιο γλυκε μου,για να ξεφυγω λιγο ,ν αλλαξω λιγο εικονες νεα μεροιΓκρινιάζουν πολύ ο κόσμος Ρία.Η ευτυχία δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο.
Εκεί ζηλεύουν την Αθήνα,άλλοι καμμένοι.γιαυτο ανεβηκα και θεσσαλονικη για καποιο γλυκε μου,για να ξεφυγω λιγο ,ν αλλαξω λιγο εικονες νεα μεροι
προτυμω εδω που ειναι ζεστα μουργο μου χιχιχιιχ θα κρατιεμαι απ το συντριβανι ;)ρια.θελω να στην βαλω με τα κρυα !!! χαχαχα- καλο ε?
εγω σκεφτομαο να παω οικονομικη μεταναστιδα στη βραζιλια κτλ χαχαχαχαχαχαχχαγιαυτο ανεβηκα και θεσσαλονικη για καποιο γλυκε μου,για να ξεφυγω λιγο ,ν αλλαξω λιγο εικονες νεα μεροι
εγω σκεφτομαο να παω οικονομικη μεταναστιδα στη βραζιλια κτλ χαχαχαχαχαχαχχα
δεν μπορει αφου εχουν οι δικες τουσ περασει εδω θα εχουμε κ εμεις εκει
κ λατινοι λεμε
χαχαχαχαχα
αν εισαι καλο παιδι? ;)με θελεται για ατζεντη σας? να κλεινω τα ραντεβου κλπ ..
πρεπει να περασεις απο οντισιονμε θελεται για ατζεντη σας? να κλεινω τα ραντεβου κλπ ..
αμεσως εσυ να πεσεις με την μια.....αν εισαι καλο παιδι? ;)
:-* :-* :-*ποιος ειναι ευτιχισμενος ποια σημερα γλυκε μου,απλα προσπαθουμεε να τα βλεπουμε ποιο χαμογελαστα τα πραγματα γενικος
για μπραζιλ συμφωνω εγω παντοσαρχιδια ειμαι,αλλα θα προσπαθησω να κανω καλη δουλεια.εχει και μουντιαλ τον ιουνιο.σοβαρα τωρα θα ηταν καλη κινηση για μπραζιλ ..σκεφτειτε το
καλημερα Teodick:-* :-* :-*