ημαρτον ρε μακη εχεις ξεφυγει ρε συ τι ειναι αυτα
ρε στο πουλι σου λυομενα κερια ειστε με τα καλα σας αυτα δεν γινονται ρε
Ασε, εχουν κάνει το καβλί τους μανουάλι!!!
ημαρτον ρε μακη εχεις ξεφυγει ρε συ τι ειναι αυτα
ρε στο πουλι σου λυομενα κερια ειστε με τα καλα σας αυτα δεν γινονται ρε
χιχιχι ειμαι υποτακτικη γλυκιε μου ποτε δε κανω τετοια αλλα κανα χαστουκακι στο κωλαρακι μου το θελωρια εσυ ετσι τα βλεπεις και καλα κανεις
αλλα εγω παλι λεω οτι γελα ο κοσμος μ αυτα τα παιχνιδια τις λαγνιας τα κυριαρχικα τα δεσιματα κτλ
δεν μπορω να καταλαβω καποιον που καβλωνει με το να του δεσουν το πουλι η να γλυφει σολες απο γοβες το θεωρω ανοησια και εκτος πραγματικοτητας
ναι και εμενα μου αρεσει να περιποιηθω τα ποδια σου αλλα οχι γιατι θα μου πατησεις το πουλι η θα με χωσεις κλωτσια στα μοουτρα
γουσταρω την εσθηση που εχει το συγκεκριμενο σημειο
ναι ρε ρια ειπαμε ρε συ τετοιο κωλαρακι ισως το καλυτερο τις πιατσας θα το περιποιηθω απ ολες τις αποψηςχιχιχι ειμαι υποτακτικη γλυκιε μου ποτε δε κανω τετοια αλλα κανα χαστουκακι στο κωλαρακι μου το θελω
φυσικο αποτελεσμα το κωλαρακι το ταιζω απο μικρη μονο τα καλυτεραναι ρε ρια ειπαμε ρε συ τετοιο κωλαρακι ισως το καλυτερο τις πιατσας θα το περιποιηθω απ ολες τις αποψης
η τα ποδια σου που ειναι ποιημα μεγαλου καλλιτεχνου ειναι δυνατον
αλλα τα αλλα τα συχενωμεναι
καλα κανεις γιατι νομιζω οτι ειναι για λιγα ατομα αυτο το θεμαγιαυτο δε μπερδευω το bdsm με τη δουλεια μου δε το καταλαβαινουν ολοι κ το καταννοω
τι ειναι ενα κοριτσι χωρις ταξεσουαρ τις .....?,,,τιποτα χιχιχικαλα κανεις γιατι νομιζω οτι ειναι για λιγα ατομα αυτο το θεμα
αλλα καλτσες και μποτες απο τα δικα σου ποδια ειναι μεγαλειο μωρο μου
δεν χρειαζεται να το πεις,το σκαρι σου εξηγει τι φυσικοτητα του πραγματοςφυσικο αποτελεσμα το κωλαρακι το ταιζω απο μικρη μονο τα καλυτερα
σε παω με 1000τι ειναι ενα κοριτσι χωρις ταξεσουαρ τις .....?,,,τιποτα χιχιχι
οσο για σενα δε χρειαζετσ ναπαντησω μονο μπηχτες πετας,π κ κατ ουσιοδςη μη ξανασχοληθεις αν σε χαλανε οσα λεμε ;) ;) ;)Ασε, εχουν κάνει το καβλί τους μανουάλι!!!
Εντάξει κουκλι μια γνωμη είπα παραφέρθην.οσο για σενα δε χρειαζετσ ναπαντησω μονο μπηχτες πετας,π κ κατ ουσιοδςη μη ξανασχοληθεις αν σε χαλανε οσα λεμε ;) ;) ;)