antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 652
ναι ειχα Μεντορα αρκετο καιρο και ειναι απιθανο το ολο παιχνιδι γενικαοχι καθολου εμπειρια...με καυλωνει σαν ιδεα αλλα το φοβαμαι λιγο...εσυ εχεις ε??
υ.γ. το μωρο στη φωτο ειναι ο marco baderas και ειναι κολαση
ναι ειχα Μεντορα αρκετο καιρο και ειναι απιθανο το ολο παιχνιδι γενικα
γεια σου φιλη ρια...τι κανεις??μιας και σε βρισκω ψαγμενη στο ζητημα γουσταρω φασεις αλλα για τσεκαρε εδω και πες μου αν ειναι πληρως ακινδυνο το ολο θεμα ωραια βιντεακι γενικοτερα παντως οσοι το δειτε διαβαστε την εισαγωγη
σ οποιοεν αρεσει απλα δεν αχολητεε χιιιχχ φοβηθηκεςς μωρο μου?χιχιχιχι
ημαρτον ρε μακη εχεις ξεφυγει ρε συ τι ειναι αυτα
ρε στο πουλι σου λυομενα κερια ειστε με τα καλα σας αυτα δεν γινονται ρε
ημαρτον ρε μακη εχεις ξεφυγει ρε συ τι ειναι αυτα
ρε στο πουλι σου λυομενα κερια ειστε με τα καλα σας αυτα δεν γινονται ρε
καλος φιλος μεγαλωμενος στο εξωτερηκοεπαγγελματιας η δικο σου ατομο ειναι αυτος?
αυτο να λεγεται κουκλακι το πουλι του αλεφαντου ειναι τις πασης γνωστον οτι ειναι μοναδικο και χρηζει ειδικης μεταχηρισειςτο δικο σοπυ πουλακι θα το προσεξω αλλιως χιχιχιιχιχ
κακαος γλυκιε μου οτι θεορουμε λογικο η στρ8 στα ματια μας στου αλλου δε ξερεις πως φενετε ολοι μας ειμαστε διαφορετικη και αυτο ειναι το ωραιο στη ζωη η διαφορετικοτητα μας εγω βλεπω τη ζωη σας ενα τεραστιο και ατεειωτο μπουφε οτι μαρεσει το τσιμπαω χιχιιχιχιχιιχ ετσι οταν γερασω θα εχω πολλα να θυμαμαι και οχι να λεω γιατι δεν εκανα αυτο η το αλλοαυτο να λεγεται κουκλακι το πουλι του αλεφαντου ειναι τις πασης γνωστον οτι ειναι μοναδικο και χρηζει ειδικης μεταχηρισεις
ενοειτε οτι θα το προσεξεις οπως θα προσεξω εγω τις πισω ματαρες σου
περαν της πλακας αυτα τα παιχνιδια τις λαγνεις που δεν περιεχουν σαρκικη επαφη του ενος με τον αλλον τα θεωρω αηδιες και γελια
το λεω και ας παρεξηγηθω
ρια εσυ ετσι τα βλεπεις και καλα κανειςκακαος γλυκιε μου οτι θεορουμε λογικο η στρ8 στα ματια μας στου αλλου δε ξερεις πως φενετε ολοι μας ειμαστε διαφορετικη και αυτο ειναι το ωραιο στη ζωη η διαφορετικοτητα μας εγω βλεπω τη ζωη σας ενα τεραστιο και ατεειωτο μπουφε οτι μαρεσει το τσιμπαω χιχιιχιχιχιιχ ετσι οταν γερασω θα εχω πολλα να θυμαμαι και οχι να λεω γιατι δεν εκανα αυτο η το αλλο