openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Καλό μήνα ομορφιά...
Επίσης καρδούλα μου...καλές γιορτές κ να χαιρόμαστε τις οικογένειες μαςΚαλή εβδομάδα και καλό μήνα
Φανταστικη, καταπληκτικη,...Καλημέρα αγορινες μου. ;)
κατι ξεχασες μουτρο!!!!!!!!!!!!Χρόνια σου πολλά, αγαπούλα μου !!!
Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.
Ένα σημαντικό πράγμα το οποίο με συνοδεύει όλη την ζωή μου, είναι όρκος που έδωσα τη στιγμή που πήρα το κόκκινο δίπλωμα Νομικής από το Πανεπιστήμιου του Κάρολου της Τσεχίας. Πάντα δίκαιος μεταξύ άλλων, που περιέχει όρκος.
Κάθε ημέρα δεν φέγγει ήλιο, κάθε μπόρα δεν φέρνει καταστροφή. Τελικά πρέπει να δηλώσω, ότι βάσει της πρώτης συνάντησης έκανα λάθος στο χαρακτηρισμό της Ελευθερίας. Ήταν κακή ώρα μας. Μου έδωσε και δεύτερη ευκαιρία και πέρασα καταπληκτικά. Και ελπίζω και ήταν αμοιβαίο.
Ξεκίνησα ώρα 3:30 από Λεμεσό για Λάρνακα, προηγούμενος την έγραψα, ότι έχει το δικαίωμα να μη με δεχθεί, εάν θέλει, έφτασα Αθήνα ώρα 10:00 και πήγα κάτω Σύνταγμα και τη πήρα τηλέφωνο. Τίποτε, άλλα βλέπω ότι πήγε για ύπνο πρωί ώρα 6:00 στο φόρουμ ακόμη. Τότε περπατούσα λίγο κάτω και ώρα 12:00 μου κτυπάει τηλέφωνο. Κλείσαμε ραντεβού για 14:00 και έστειλε και διεύθυνση, παρά αυτό ο ταξιτζής με πήρε πρώτα αλλού και μετά σωστά. Άνοιξε, χαιρετισμοί, και ενημέρωση μόνο παθητική, λέω οκ, κανένα πρόβλημα. Η συμπεριφορά αυτή την φορά ήταν άπταιστη, ζήτησε συγγνώμη, που ώρα 10:00 δεν απαντούσε, λόγο που άργησε να πάει για ύπνο, και πρέπει να ετοιμαστεί για την επίσκεψη μου. Άρχιζα κουβέντα για την πρώτη συνάντηση στη Λάρνακα πριν από καιρό, και λέει ξέχασε το, κακές συνθήκες, προβλήματα κτλ.. Πάμε στο έργο, μάλλον δεν της άρεσε ηλικία μου, άλλα πέρασα πολύ καλά και δεν έχω παράπονο. Η πίπα ήταν περιποιημένη με καπότα, όπως το περίμενα, προσπαθούσα και εγώ να την ικανοποιήσω με το καλύτερο τρόπο δεν γνωρίζω, εάν το κατάφερα κιόλας, στο παθητικό της ρόλο ήταν καταπληκτική και όχι μόνο ηχητικά και σε συμμετοχή στο έργο. Και τα ερωτικά τακούνια, και πόζες, και βλέμματα, και ομιλία. Σαν θα ήθελε να δημιουργεί εντύπωση, ότι της άρεσε ή μάλλον της άρεσε όντως, δεν ξέρω, μακάρι, θα ήθελα πολύ, λόγο ότι την αδίκησα για πρώτη φορά. Εκτός αυτού δεν μπορώ να περιμένω ή να ζητώ για να είσαι ενεργητική, εάν έφυγα από το σπίτι ώρα 3:30 και έφτασα σε εκεί ώρα 14:30 και μέσα σε αυτή την ώρα και έφαγα, και το γνωρίζουμε και δυο. Πάντως δεν βρήκα πουθενά, ότι είναι μόνο παθητική, άλλα δεν με πείραζε για αυτή την φορά. Όπως και δεν περίμενα κάνα GFE, λόγο του προκλητικού τατουάζ που έχει, που είναι τόσο καυλοτικό, νομίζω δεν πάει μαζί με GFE, άλλα μπορεί να είναι μόνο ιδέα μου. Δεν με έπεισε για ώρα, ήταν υπομονετική, χαλαρή, απλά άψογη. Αυτή τη στιγμή είναι στον διεθνές πίνακα μου σε δεύτερη θέση μετά την Victoria Carvalho και στο τοπικό κρατάει πρώτη θέση άνευ ανταγωνισμό. Ώρα 19:10 έφυγα από Αθήνα πίσω και σπίτι έφτασα μεσάνυχτα. Κουρασμένος, άλλα ευχαριστημένος. Όχι μόνο για το σεξ, άλλα επειδή κατάλαβα, ότι αδίκησα ένα πλάσμα και έχω την ευκαιρία να το παραδεχτώ και μάλιστα και να το διορθώσω. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.
Σε σένα να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλίκατι ξεχασες μουτρο!!!!!!!!!!!!
φιλε πραγματηκα εισαι απιστευτος σε διαβαζω ολη μερα σημερα γιατι λογο δουλεις δεν ειχα χρονο σκ και εχω μινει μαλακας ....Αν ειχα καταλαβει κολας οτι θα εκανες ταξίδι για τ Ρια
ισως ν μην σ ελεγα τοσο καλα λογια για αυτο το μωρο ....παντος ολα πηγαν καλα ...Κ χαίρομαι
συγουρα ομως φανταζομαι οτι ακουσες τ θελο σου κ οχι εμενα ....
Χρόνια σου πολλά, αγαπούλα μου !!!
Πάμε στο έργο, μάλλον δεν της άρεσε ηλικία μου
50+ μαλωνΠοια η ηλικία τύπε; :S