antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Λαρισα ποια μερα θα μας ερθεις μωρακι?καλησπέρα καυλιαρηδες από θεσσαλονικη για 2-3 μερες μετα λαρισα ;)
Αύριο λογικά αγορίνα μουΛαρισα ποια μερα θα μας ερθεις μωρακι?
Και η Κρήτη είναι ωραία έλα και από δω για διακοπέςΜετά από Λάρισα μωρακο μου λέω να κατέβω Αθήνα κ μετά στη νησαρα μου Ρόδο για διακοπές κ όχι μόνο χιχιχι ;)
Εκεί είναι γκετα γλυκέ μου όπως κ στη κυπρο και δε θέλω να υποχρωνομαι σε ψευτονταβαδεςΚαι η Κρήτη είναι ωραία έλα και από δω για διακοπές
Α, τα κωλόπαιδα!Εκεί είναι γκετα γλυκέ μου όπως κ στη κυπρο και δε θέλω να υποχρωνομαι σε ψευτονταβαδες
Kατάλαβα το ίδιο είπε και η Τζούλι τι να πω!! Κρίμα γιατί είσαι όνειρο πραγματικά πολύ όμορφη και φαίνεσαι και πολύ εντάξει!! Εμείς χάνουμε με τη μαλακία που τους δέρνει εδώΕκεί είναι γκετα γλυκέ μου όπως κ στη κυπρο και δε θέλω να υποχρωνομαι σε ψευτονταβαδες
άστο να πεταχτεί έξω να το θαυμάσουμε...Καλησπέρα από Λάρισα αγορίνες μου
αυτο ειναι αληθεια και ειναι κριμα, δυστυχως...Οι ίδιες οι τρανς τα κάνουν αυτά γλυκέ μου... Τόσο δεμένες είμαστε.. Αυτή είναι η αλήθεια κ μετά μας φταίει ο κόσμος ενώ δε μπορούμε ούτε μεταξύ μας να τα βρούμε
δε καταλαβαίνουν πως εμείς θα μείνουμε αδελφή μου.... Έχω δει σα παιδάκι τότε... Μουναρες τρανς στην εποχή τους να πεθαίνουν μόνες σε. Μπουρδελο κ μου έγινε μάθημα από τότε.. Η ομορφιά είναι παροδική... Η ψυχή μένειαυτο ειναι αληθεια και ειναι κριμα, δυστυχως...
Πολύ σωστά τα λες κουκλίτσα.δε καταλαβαίνουν πως εμείς θα μείνουμε αδελφή μου.... Έχω δει σα παιδάκι τότε... Μουναρες τρανς στην εποχή τους να πεθαίνουν μόνες σε. Μπουρδελο κ μου έγινε μάθημα από τότε.. Η ομορφιά είναι παροδική... Η ψυχή μένει
Ευτηχως έχω μια υπέροχη οικογένεια να με στηρίζει κ αντλώ από εκεί δύναμη... Όλα τα υπόλοιπα είναι παροδικα όπως και οι ψευτοερωτες ψευτοφιλιεςΠολύ σωστά τα λες κουκλίτσα.