travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κωλαρακι για τρελλο γλυψιμο.....ανυπομονω να σε ξαναδω...
κωλαρακι για τρελλο γλυψιμο.....ανυπομονω να σε ξαναδω...
χιχιχι ψυχακι μου καλησπερα ,,,καλο χειμωνα ποια ;)κωλαρακι για τρελλο γλυψιμο.....ανυπομονω να σε ξαναδω...
θα τα πουμε συντομα απο κοντα....χιχιχι ψυχακι μου καλησπερα ,,,καλο χειμωνα ποια ;)
καλημερα κ καλη μας βδομαδα απο θεσσαλονικη κ παλι γλυκες μου
δε ξερω ακομα γλυκε μου,,,προς το παρων Θεσσαλονικη ;) να κανουμε κανα μπανακι οσο μας κανει ακομα τη χαρη ο καιρος...σε πειμένουμε αθήνα
δε ξερω ακομα γλυκε μου,,,προς το παρων Θεσσαλονικη ;) να κανουμε κανα μπανακι οσο μας κανει ακομα τη χαρη ο καιρος...
;)καλημέρα καυλα ατελειωτη!!!!!!!!
καυλοραπανοΚαλημερα γλυκες μου απο θεσσαλονικη κ παλι ;)
χιχιιχι ευχαριστω ψυχουλα μου για τα τις ευχες σου....λοιπον τι επιθυμω... υγεια .επιτυχια. καλους φιλους για ολους..... και πανω απ ολα ενα ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΗΓΕΤΗ που να αγαπαει την χωρα του κ νανε ΕΛΛΗΝ XIIXIXIX (πηξαμε στους μασσωνους)σημερα εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου....ενα πανεμορφο μωρο...ρια ..οτι επιθυμεις μωρακι...
να σε καλα βατραχακι μου κ συ οτι καλυτερο ;)Τα καλύτερα με πολλά φιλιά κ από μένα ρια καλά ν περνας
να σε καλα γλυκε μου ευχαριστω για τις ευχες σου ;),,καλημεραΝΑ εισαι πολυχρονη ναχεις υγεια και χαρα στην ζωη σου!!Μακαρι να ερθεις αθηνα γιατι εισαι αυτο που θελω μινιον και κουκλακι!!Διοτι κομπλαρο με τα γιγαντια τρανς που ειπαρχουν εδω!!