antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
;) thank you ηταν φοβερο 3 ημερο παντωςΣε είδα με την άκρη του ματιού μου αλλά χάθηκες... μετά δεν μπόρεσα να σε βρω.
Ήσουν σαν νεράιδα!!!
;) thank you ηταν φοβερο 3 ημερο παντωςΣε είδα με την άκρη του ματιού μου αλλά χάθηκες... μετά δεν μπόρεσα να σε βρω.
Ήσουν σαν νεράιδα!!!
;) thank you ηταν φοβερο 3 ημερο παντως
3 μερες εμεινα εγω στησαμε σκηνες ;)
ναι οντως επαιζε καλη μουσικη κ ετσι λεγαμε να ξαναπαμε στο ασχετο ,,εκτος αν επαιζε ετσι λογο του παρτιΕγώ πήγα και την μέρα που επίσημα είχε τελειώσει το πάρτι και είχε μουσική μόνο στο beach bar...
Έχασες το καλύτερο!!
ναι οντως επαιζε καλη μουσικη κ ετσι λεγαμε να ξαναπαμε στο ασχετο ,,εκτος αν επαιζε ετσι λογο του παρτι
εκει ακριβως διπλα στα 200 μετρα αριστερα αραξαμε εμεις ,,,,αξιζε παντως η αναμονη ;)Λόγο του πάρτι έπαιζε ρε Ελευθερίτσα..
Απλά μείναμε όσοι αντέξαμε και είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα!!
εκει ακριβως διπλα στα 200 μετρα αριστερα αραξαμε εμεις ,,,,αξιζε παντως η αναμονη ;)
Απο εκεί πέρασα το πρώτο βράδυ και άφησα κάτι σεντόνια και κάτι μαξιλάρια!!!
Πως και δεν σε είδα σε καμία σκηνή να μπουκάρω????
θα ημουν απασχολημενη μαλλον μεσ τη σκηνη ;)Γαμώ την ατυχία μου....
θα ημουν απασχολημενη μαλλον μεσ τη σκηνη ;)
συντομα γλυκε μου απλα δε ξερω ακριβως ποτε ;)Καλησπερα!
Τελικα Αθήνα ποτε έρχεσαι..;;
το ωραιότερο κορμί της Θεσσαλονίκης και το καλύτερο παιδί.... μία δοκιμή και κολλήσες μαζί της....συντομα γλυκε μου απλα δε ξερω ακριβως ποτε ;)
Οπως παντα με το γλυκο το λογο ο Αλεφαντος χιχιχιχι ;) ;) ;) καλησπερα μωρακο μου ,,χαθηκαμε λογο καλοκαιριου :-* ελιωσα φετος στις παραλιες χιχιχιχιτο ωραιότερο κορμί της Θεσσαλονίκης και το καλύτερο παιδί.... μία δοκιμή και κολλήσες μαζί της....