antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
σ ευχαριστω γλυκε μου ;)χερομαι που σας το βγαζω αυτό...εστω κ από εδώ στα ατομα που δε με γνωριζουν προσωπικαΜακραν Το Ωραιοτερο Το Σεξουαλικοτερο και το Εξυπνοτερο ΜΩΡΟ της πιατσας
ακομα καλυτερα τοτε γλυκε μου ;)Απο προσωπικη πειρα το γραφω σε εχω συναντησει παληα
;)καλημέρα καλημερακαλημερα απωθημενο μου....
Καλη βδομαδα,καλο καλοκαιρι!!! :-*καλημέρα από Βολο κ καλη μας βδομαδα...από πεμπτη θα βρισκομαι παλι θεσσαλονικη ;)
μακαρι αδελφη μου γιατι εδώ είναι χαλια ο καιρος το σαββατο μπρολλαβα κ ένα ένα μπανακι από χθες βροχες και αεραΚαλη βδομαδα,καλο καλοκαιρι!!! :-*
κι εδω το ιδιο ηταν,παντου ετσι ηταν,σημερα εστρωσε...καλα μπανια :-*μακαρι αδελφη μου γιατι εδώ είναι χαλια ο καιρος το σαββατο μπρολλαβα κ ένα ένα μπανακι από χθες βροχες και αερα
εδώ παντως τα ιδια είναι ακομακι εδω το ιδιο ηταν,παντου ετσι ηταν,σημερα εστρωσε...καλα μπανια :-*
Συννεφιασε κι εδω μωρο κ κανει ψυχραεδώ παντως τα ιδια είναι ακομα
δεν εχεις παραπονο χιχιχιχι το ταιζω με τα καλυτερα παντα βλέπεις γλυκε μου ;)Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Ανοιγω το laptop μπαινω στο αγαπημενο μου θεμα και βλεπω το κωλαρακι σου φατσα καρτα. Αναστατωθηκα ο ανθρωπος πρωι πρωι βρε κουκλι