antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
οτι καλυτερο .....σωματαρα..τι μου θυμησες..
οτι καλυτερο .....σωματαρα..τι μου θυμησες..
καλημέρα από βολο γλυκες μου ;)πανεμορφη μερα για μπανακι εδώ!μας λειπει χρωμματακι!
καλο μήνα! Ποτε επιστρέφεις θεσσαλονικη?καλη βδομαδα καλο μηνα με υγεια αγαπη κ ένα ξεφρενο καλοκαιρι με περισσοτερο ερωτα ....!!!
;) ;) ;)
καλησπέρα γλυκε μου ..κατά τις 8 για δεκα μερες μετα αθηνα γιατι φαγωθηκαν τα μουργακια μου τοσο καιρο που λειπω ;)μετα Ροδο για χαλαρωση κ διακοπες!καλο μήνα! Ποτε επιστρέφεις θεσσαλονικη?
καλησπέρα γλυκε μου ..κατά τις 8 για δεκα μερες μετα αθηνα γιατι φαγωθηκαν τα μουργακια μου τοσο καιρο που λειπω ;)μετα Ροδο για χαλαρωση κ διακοπες!
σε μια εβδομάδα δηλαδη, άντε ωραια τότεκαλησπέρα γλυκε μου ..κατά τις 8 για δεκα μερες μετα αθηνα γιατι φαγωθηκαν τα μουργακια μου τοσο καιρο που λειπω ;)μετα Ροδο για χαλαρωση κ διακοπες!
εκανα το πρωτο μου μπανακι σημερα βολο χιχιχιχ ;)πηρες χρωματακι βλεπω....μας κω-λασες βραδιατικα..
χιχιχιιχ κανενα παραπονο αλλωστε οπρωτος μου ηταν μονιμος στη ροδο από βολο και γω 14 ,,,αρα ηταν απωθημενο να ερθω ;)θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω καλα περνας στον βολο;;; σε προσεχουν η θα παρω το
παω για κανα 20 ημερο,συνηθως παω αυγουστο αλλα προεκυψε οικ.ευχαρηστως λογος και παω τοσο νωρις ευκαιρια λοιπον να ξεκινησω νωρις τα μπανακια ;);) ;) ;) ;) οταν θα πας ροδο ποσο καιρο θα καθισεις;;;;;;;;;