Νέα

Sexyland - Λουτράκι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρα τώρα...Από μαγαζιά του είδους του site μόνο το πρωην sexyland παιζει το οποίο ειναι ΜΑΠΑ.Όμως....υπάρχει κάποιο παρανομο σπίτι-καφετερια μέσα στην πόλη όπου πας με κωδικούς και τους οποίους δεν τους ξερω.Γνωρίζω τη φάση αυτή εδω και 20 μέρες και θα το ψαξω..Κατά τα άλλα,φαγητό αψογο στο ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ-ζητηστε τον Κώστα στο ταμείο και πειτε είμαι φίλος του Ναυαρχου-,στο ΑΜΙ για φοβερή πιτσα και σπαγγετι,στο ΓΙΑΝΝΗ για ψαρικά και για παγωτο Σικαγο,στους καταρράκτες..Για ποτό και καφε SAX και ΠΛΩΡΗ.Για clubbing COCOON.Α και για τζογο στο ΚΑΖΙΝΟ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός σε όλα φίλε αλλά αυτό με το σπίτι-καφετέρια το ακούω καιρό αλλά δεν έχω μάθει κάτι και πηγαίνω τακτικά Λουτράκι για δουλειές. Αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε είτε στο forum είτε με pm.

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
εγω ειμαι απο την περιοχη και δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτο το παρανομο σπιτι,αντιθετως υπαρχει καποιο κυκλωμα στο ξενοδοχειο του καζινο με μοντελες.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το Βabel εχει φκιαξει καθολου ή ακομη οι Ουγγαρεζες για να σηκωθουν απο τις πολυθρονες τους θελουν αιτηση απο τον ΟΗΕ ?????

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
οποιος εχει πληροφορια για το Babel ας στειλει να μαθουμε,αξιζει μετα την χασουρα στη ρουλετα να πας απεναντι?

costas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Είχα πάει φέτος τον Αύγουστο,κατά τις 20 του μηνός.Το μαγαζί ήταν άδειο,τα ποτά ήταν καλά,το προσωπικό ήταν καλό και είχε 5 κοπέλες μόνο.Shows στην πίστα δεν γινόντουσαν αφού δεν υπήρχε κανένας πελάτης.Αλλά μόλις πήγα με τον φίλο μου,αρχίσαν να χορεύουν αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.Οι 2 από τις 5,και οι 2 ήταν ξανθιές,ήταν αστέρια!!!Γυμνασμένα σώματα και τρομερές καμπύλες!!!Οι υπόλοιπες 3 ήταν μελαχρινές,άβυζες,λεπτές αλλά με ολοστρόγγυλα κωλαράκια.Ο χορός ήταν 10ευρώ,το πριβέ 50ευρώ και πρέπει να ταν 10ευρώ η είσοδος.
Εγώ πήρα από τις 2 μουνάρες του μαγαζιού από έναν χορό και έφυγα.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
πριν απο 3 μηνες τελευταια φορα πηγα καζινο.Κλασσικα εχασα και πηγαμε απεναντι στο στριπτιζαδικο.Ειχε 6 κοπελες αν θυμαμαι,οι 2 αξιζαν.Πηρα χορο απλο ενα καταμελαχροινο.Με εκανε τοσο τουρμπο που της ειπα οτι πρεπει να μου το παιξει η θα τον εβγαζα εξω...Μου προτεινε πριβε χορο με 50ευρω...Ολα καλα λεω.Παμε σε πριβε αιθουσα,αρχιζει παλι χορο,εγω τουρμπο..Μονο λογια παιδια,τιποτα δεν εκανε,τον πεταω εξω ,αρχιζει τα μη μη..κτλ κτλ τον παιζω και τελειωνω.Ολη αυτην την ωρα ολο μη μη μου ελεγε και δεν κοιταξε καθολου το εργαλειο μου..Σαν παρθενα εκανε..Το κερασακι στην τουρτα?
Της ζητησα χαρτι και δεν μου εδωσε γιατι λεει δεν μπορει να φυγει και να ξαναγυρισει με χαρτι γιατι θα καρφωνοταν.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι το μαγαζακι ειναι μαπα ..... ουτε για εισοδο δεν ειναι ......

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια μην το συζητατε καν .... εγω το sexyland το εχω μεσα στην καρδια μου .... απο αυτο το στριπ πριν καμποσα χρονια ξεκινησα την καριερα μου και εκανα τον καλυτερο χορο ever ..... καλυτερο και απο γαμησι ηταν με μια απιστευτη γυναικαρα .... τωρα ομως περναω αποξω και ουτε για φτυσιμο δεν ειναι ....

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
φιλτατε υπουργε τελικα ο πριβε χορος με τα 50 ευρω τι διαφορα εχει απο τον απλο με τα 10ευρω,στο εν λογω μαγαζι??Γιατι ξενερωσα εγω.Καλα για να φορτωσεις γκομενα μαλλον ουτε λογος..

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλε εγω στο Babel δεν εχω παρει ποτε πριβε .... ειχα παει παλιοτερα οταν ονομαζονταν Sexyland και ειχα παρει μερικους απλους χωρους ..... οταν πια χαλασε μονο εισοδο ωσπου ξεκοψα τελειως ....

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
ναι και εγω εχω ακουσει οτι επι εποχης Sexyland,ηταν πολυ προσεγμενο το μαγαζι με κορυφαια μουνια

costas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Πριν 5-6 χρόνια που λεγόταν Sexyland,θυμάμαι είχε καμιά 15αριά κοπέλες,καλύτερες και ομορφότερες από οποιοδήποτε άλλο στριπτιτζάδικο στην Αθήνα.Αλλά και τότε στο πριβε δεν έκαναν κάτι περισσότερο απ'ότι στον απλό χορό.Απλά τα έβγαζαν όλα

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
οι πιο παλιοι θα θυμουνται την ανιτα την μελαχρινη... τρελο κοριτσι..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παιδια μην το συζητατε καν .... εγω το sexyland το εχω μεσα στην καρδια μου .... απο αυτο το στριπ πριν καμποσα χρονια ξεκινησα την καριερα μου και εκανα τον καλυτερο χορο ever ..... καλυτερο και απο γαμησι ηταν με μια απιστευτη γυναικαρα .... τωρα ομως περναω αποξω και ουτε για φτυσιμο δεν ειναι ....
ήταν τό καλύτερο μαγαζί πού έχει ανοίξει ποτέ στήν ελλάδα ..γιά πολλούς λογους
1.καλές γυναίκες καί ευγενικές μέ καλούς χορούς καί καμμιά; σχέση μέ τά βλαχορωσιδάκια συγγρού μεριά
2.καθαρά ποτά
3.σεβασμός στόν πελάτη από τό προσωπικό καί έτσι καί δέν ήσουν καράβλαχος μέ αλυσίδες καί είχες καί καλούς τρόπους έβγαινες γιά καφέ κλπ..όχι βιζιτες..τού τύπου πάρε 300... καταλαβαίνετε..
όχι περιτές πολυτέλειες τύπου αλκατραζ μέ μηδέν ποιότητα...
νά διαψευστώ έάν έχω άδικο
αλλά σχεδόν  τά περισσότερα μαγαζιά μάλλον γιά παράδειγμα πρός αποφυγή τό έχουν παρά πρός μίμηση

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ήταν τό καλύτερο μαγαζί πού έχει ανοίξει ποτέ στήν ελλάδα ..γιά πολλούς λογους
1.καλές γυναίκες καί ευγενικές μέ καλούς χορούς καί καμμιά; σχέση μέ τά βλαχορωσιδάκια συγγρού μεριά
2.καθαρά ποτά
3.σεβασμός στόν πελάτη από τό προσωπικό καί έτσι καί δέν ήσουν καράβλαχος μέ αλυσίδες καί είχες καί καλούς τρόπους έβγαινες γιά καφέ κλπ..όχι βιζιτες..τού τύπου πάρε 300... καταλαβαίνετε..
όχι περιτές πολυτέλειες τύπου αλκατραζ μέ μηδέν ποιότητα...
νά διαψευστώ έάν έχω άδικο
αλλά σχεδόν  τά περισσότερα μαγαζιά μάλλον γιά παράδειγμα πρός αποφυγή τό έχουν παρά πρός μίμηση
καλυτερο ηταν το princess εξω απο την κορινθο

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
καλυτερο ηταν το princess εξω απο την κορινθο
δέν τό ήξερα άλλωστε τότε δέν υπήρχε ιντερνετ διαδεδομενο...πάντως φανταζομε ότι καί τά 2 σέ σύγκριση μέ τά τωρινα βαθμολογούντε μέ 9 καί τά τωρινά κάτω από 7..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαυρα χαλια. Παλιοτερα τα Ουγγαρεζακια τσιμπαγανε πελατες και απο το Coccoon μεσα. Πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος, στεναχωρημενος, ψυχοπλακωμενος, σουρωμενος για να σου αρεσει η κατασταση εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom