Νέα

Sexyland - Λουτράκι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostasbabel

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ SEXYLAND
ΑΝΟΙΞΕ ?ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!

ειμαι κουμπαρος σε γαμο τον σεπτεμβριο και η ιδεα που εχει πεσει για bachelor, ειναι ενα σαββατοκυριακο στο λουτρακι το οποιο συνδιαζει παραλια, ουζακι, καζινο, κολομπαρα και στριπτιτζαδικα (οτι δηλαδη γουσταρουν να κανουν τα αγορακια).

επειδη δεν εχω ιδιαιτερη γνωση της περιοχης, θα ηθελα την βοηθεια σας με οποιαδηποτε πληροφορια, απο καλη παραλια μεχρι καλο κολομπαρο.

υπαρχει χρημα, δεν θελουμε να πηδηξουμε

ευχαριστω a priori
χαρης

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Για παραλία και μπιτς μπαρ πηγαίντε δίπλα απο το καζινο στο waves και το level 2, μαζευει ωραίο κόσμο. Για ψαρι/ουζο ή καλάνησα ή στου Γιάννη. Για κολόμπαρα ψιψίνες στην Κόρινθο, και στο τερμα της παραλιακής στο λουτρακι, στη γωνία με το δρομο που κατεβαίνει το ποταμι ειναι 2 μαγαζια, goa  και maskes αν θυμαμαι καλα λέγονται.

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για παραλία και μπιτς μπαρ πηγαίντε δίπλα απο το καζινο στο waves και το level 2, μαζευει ωραίο κόσμο. Για ψαρι/ουζο ή καλάνησα ή στου Γιάννη. Για κολόμπαρα ψιψίνες στην Κόρινθο, και στο τερμα της παραλιακής στο Λουτρακι, στη γωνία με το δρομο που κατεβαίνει το ποταμι ειναι 2 μαγαζια, goa  και maskes αν θυμαμαι καλα λέγονται.
το διαβασατε?ε καντε ακριβως το αντιθετο...γνωμη μου... :2funny: ..ρε μαγκα τοσα μερη Λουτρακι θα πας..?ελεος...εκει κυκλοφορανε οντως τρελα μωρα...80χρονα... :2funny:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το διαβασατε?ε καντε ακριβως το αντιθετο...γνωμη μου... :2funny: ..ρε μαγκα τοσα μερη Λουτρακι θα πας..?ελεος...εκει κυκλοφορανε οντως τρελα μωρα...80χρονα... :2funny:

Καμία σχέση, εισαι άσχετος τελείως

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλα τα λες ιπταμενε, Waves χαμος οπως και ο Γιαννης ο,τι πρεπει για μεζεδακια..Τo Cocoon επισης κλασικη αξια, ειδικα Κυριακες μεσημερια με τον εκαστοτε dj γινεται ψιλοπανικος. Για τα πιο πονηρα μερη δεν εχω αποψη..ακομα :dancing:!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Υπαρχει κρυφο στουντιο μασαζερι στην πρωτευουσα του νομου.

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
για πες για πες.....

ρε παιδια, goa και μασκες λενε κατι ???
μιλαμε για χαβαλε πιο πολυ και οχι για μπριζολιτσα

χαρης

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Καμία σχέση, εισαι άσχετος τελείως

χαχαχα σωστα, κυκλοφουρουν και τα κοριτσοπουλα <16 που κανουν διακοπες με τους γονεις τους και κατι χωρισμενες που ξερω και κανουν κολπα

συχναζει ακομα το πουστακι ο Μουρατιδης εκει? Παραλιγο να τον χτυπησω χοντρα καποτε στο κοκοουν

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παλικαρια τι γινεται στο πρωην Sexyland νυν Βαβελ ????

Την τελευταια φορα που ειχα παει ξενερωσα .......

Στην ευρυτερη περιοχη της Κορινθιας ξερετε τιποτα καλο ?????

Ξερω κατι κωλομπαρα Ψιψινες,Κακα Κοριτσια,του Παυλου αλλα εγω θελω φορτωμα .....

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για παραλία και μπιτς μπαρ πηγαίντε δίπλα απο το καζινο στο waves και το level 2, μαζευει ωραίο κόσμο. Για ψαρι/ουζο ή καλάνησα ή στου Γιάννη. Για κολόμπαρα ψιψίνες στην Κόρινθο, και στο τερμα της παραλιακής στο λουτρακι, στη γωνία με το δρομο που κατεβαίνει το ποταμι ειναι 2 μαγαζια, goa  και maskes αν θυμαμαι καλα λέγονται.

ρε φιλε, σε ευχαριστω για τις ινφο! για μπανακι τι προτεινεις? μπορουμε απο στο cocoon να κανουμε μπανιο απο κατω και να εχουμε τα πραγματα μας και το τραπεζακι μας εκει ?

αληθευει οτι το cocoon και το waves τα μεσημερια της κυριακης κανουν δυνατα παρτυ ??

ευχαριστω
χαρης

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
γινεται κολαση ειδικα στο coccon ,μαγαζια καλα εχει απο την αλλη μερια στο βραχατι
παραλια μετα τον κινηματογραφο λαις2

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ρωτηστε και κανεναν που εχει σπιτι εκει...30 χρονια κατεβαίνω....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
και τι προτεινεις ??
Σοβαρα τώρα...Από μαγαζιά του είδους του site μόνο το πρωην sexyland παιζει το οποίο ειναι ΜΑΠΑ.Όμως....υπάρχει κάποιο παρανομο σπίτι-καφετερια μέσα στην πόλη όπου πας με κωδικούς και τους οποίους δεν τους ξερω.Γνωρίζω τη φάση αυτή εδω και 20 μέρες και θα το ψαξω..Κατά τα άλλα,φαγητό αψογο στο ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ-ζητηστε τον Κώστα στο ταμείο και πειτε είμαι φίλος του Ναυαρχου-,στο ΑΜΙ για φοβερή πιτσα και σπαγγετι,στο ΓΙΑΝΝΗ για ψαρικά και για παγωτο Σικαγο,στους καταρράκτες..Για ποτό και καφε SAX και ΠΛΩΡΗ.Για clubbing COCOON.Α και για τζογο στο ΚΑΖΙΝΟ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom