Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εχτεσ περασα απο το βαβελ sexyland και ηταν κλειστο,ξερει κανεισ κατι?
Πρεπει αν κανει ανακαινηση για καλοκαιρι λογικα
εχτεσ περασα απο το βαβελ sexyland και ηταν κλειστο,ξερει κανεισ κατι?
το διαβασατε?ε καντε ακριβως το αντιθετο...γνωμη μου... ..ρε μαγκα τοσα μερη Λουτρακι θα πας..?ελεος...εκει κυκλοφορανε οντως τρελα μωρα...80χρονα...Για παραλία και μπιτς μπαρ πηγαίντε δίπλα απο το καζινο στο waves και το level 2, μαζευει ωραίο κόσμο. Για ψαρι/ουζο ή καλάνησα ή στου Γιάννη. Για κολόμπαρα ψιψίνες στην Κόρινθο, και στο τερμα της παραλιακής στο Λουτρακι, στη γωνία με το δρομο που κατεβαίνει το ποταμι ειναι 2 μαγαζια, goa και maskes αν θυμαμαι καλα λέγονται.
το διαβασατε?ε καντε ακριβως το αντιθετο...γνωμη μου... ..ρε μαγκα τοσα μερη Λουτρακι θα πας..?ελεος...εκει κυκλοφορανε οντως τρελα μωρα...80χρονα...
Καμία σχέση, εισαι άσχετος τελείως
Υπαρχει κρυφο στουντιο μασαζερι στην πρωτευουσα του νομου.
σε ποιο σημειο ;ειμαι απο κορινθο αλλα εν εχω ακουσει κατι
Για παραλία και μπιτς μπαρ πηγαίντε δίπλα απο το καζινο στο waves και το level 2, μαζευει ωραίο κόσμο. Για ψαρι/ουζο ή καλάνησα ή στου Γιάννη. Για κολόμπαρα ψιψίνες στην Κόρινθο, και στο τερμα της παραλιακής στο λουτρακι, στη γωνία με το δρομο που κατεβαίνει το ποταμι ειναι 2 μαγαζια, goa και maskes αν θυμαμαι καλα λέγονται.
Ρωτηστε και κανεναν που εχει σπιτι εκει...30 χρονια κατεβαίνω....
και τι προτεινεις ??
Σοβαρα τώρα...Από μαγαζιά του είδους του site μόνο το πρωην sexyland παιζει το οποίο ειναι ΜΑΠΑ.Όμως....υπάρχει κάποιο παρανομο σπίτι-καφετερια μέσα στην πόλη όπου πας με κωδικούς και τους οποίους δεν τους ξερω.Γνωρίζω τη φάση αυτή εδω και 20 μέρες και θα το ψαξω..Κατά τα άλλα,φαγητό αψογο στο ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ-ζητηστε τον Κώστα στο ταμείο και πειτε είμαι φίλος του Ναυαρχου-,στο ΑΜΙ για φοβερή πιτσα και σπαγγετι,στο ΓΙΑΝΝΗ για ψαρικά και για παγωτο Σικαγο,στους καταρράκτες..Για ποτό και καφε SAX και ΠΛΩΡΗ.Για clubbing COCOON.Α και για τζογο στο ΚΑΖΙΝΟ!!!!!!και τι προτεινεις ??