You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 409K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 3.594
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Το ξερω φιλε την εχω παρακολουθησει σε αρκετους αγωνες της και ο αντρικος πληθυσμος δεν μπορουσε να ξεκολησει τα ματια του απο πανω της.Πάντως, η Έρρικα είναι πολύ πιο γλυκιά στο πρόσωπο από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες...την πέτυχα πριν λίγο καιρό σε μια παραλία μαζί μ' έναν τύπο...
Καλημέρα σ όλους τους λάτρεις του γυναικείου αθλητικού κορμιού!!!
Μόλις σήμερα ανακάλυψα το θέμα και έχω χάσει πάνω απο 1 ώρα βλέποντας όλα αυτά τα απίστευτα κορμιά και βασικά τον κώλο της Έρρικας που συμφωνώ απόλυτα ότι είναι απο τους καλύτερους παγκοσμίως.
Να έφτιαχνε και το μαλλί λίγο..
Μόλις σήμερα ανακάλυψα το θέμα και έχω χάσει πάνω απο 1 ώρα βλέποντας όλα αυτά τα απίστευτα κορμιά και βασικά τον κώλο της Έρρικας που συμφωνώ απόλυτα ότι είναι απο τους καλύτερους παγκοσμίως.
Να έφτιαχνε και το μαλλί λίγο..
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 3.594
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Καλως ηλθες στο clubΚαλημέρα σ όλους τους λάτρεις του γυναικείου αθλητικού κορμιού!!!
Μόλις σήμερα ανακάλυψα το θέμα και έχω χάσει πάνω απο 1 ώρα βλέποντας όλα αυτά τα απίστευτα κορμιά και βασικά τον κώλο της Έρρικας που συμφωνώ απόλυτα ότι είναι απο τους καλύτερους παγκοσμίως.
Να έφτιαχνε και το μαλλί λίγο..
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 3.594
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Δεν τα πηγαμε και πολυ καλα στην Οσακα.Αφου δεν πηραν μαζι την Ερρικα εστω και τιμης ενεκεν καλα να παθουν!!!Καλως ηλθες στο club
απορώ πως δεν ανέβηκε το σχετικό βίντεο !
τοσο μεγάλο fan club δεν το ανέβασε ;
Κοτόπουλο με κρασί Σάμου, μανιτάρια και πατάτες
Citius-Altius-Fortius!
Μαγείρεψε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Μαγνητοσκοπήθηκε στο σπίτι της Έρρικας στο Ηράκλειο Αττικής.
Μεταδόθηκε στις 19/3/2007.
Υλικά
* 600 γρ. στήθος κοτόπουλου
* 25 γρ. κρεμμύδι
* 100 γρ. μανιτάρια λευκά
* 40 ml γλυκό κρασί Σάμου
* 100 ml φον μόσχου σκούρο
* 40 ml κρέμα γάλακτος
* ½ κιλό πατάτες
* 50 γρ. βούτυρο
* Σπορέλαιο
* Αλάτι και πιπέρι λευκό
* Μαïντανό
Διαδικασία
Ασκήσεις κουζίνας για προχωρημένους και νεοφώτιστους στο άθλημα της μαγειρικής...
Πάμε προθέρμανση! Συγκεντρώνουμε τα φρέσκα υλικά μας, πίνουμε μια γουλίτσα κρασάκι, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και οραματιζόμαστε επιτυχίες, υψηλές γευστικές επιδόσεις και μαγειρικά ρεκόρ. Μόλις το μυαλό και οι αισθήσεις μας «ζεσταθούν» επαρκώς, περνάμε στην κυρίως προπόνηση.
Ξεκινάμε με πρώτο όργανο το τηγάνι και άθλημα το σοτάρισμα. Στο τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο ανακατεμένο με σπορέλαιο, για να ροδοκοκκινίσουμε το φιλέτο κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές. Αυτό θα πει σοτάρω (και ναι, δεν έχει καμία σχέση με το σουτάρω) Βγάζουμε το φιλέτο από το τηγάνι, το στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και το κρατάμε ζεστό (το καπάκωμα με ένα πιάτο είναι η καλύτερη …μέθοδος, γιατί δε στεγνώνει το κρέας και το προφυλάσσει από τα χαμηλά βαρομετρικά της κουζίνας μας).
Αν το τρέξιμο ενός αθλητή εξαρτάται ως ένα σημείο από την κάλτσα που φοράει, σκεφτείτε τι παιχνίδι κάνει για την επιτυχή τελική έκβαση ενός μαγειρικού αγώνα η σάλτσα. Η σάλτσα «ντύνει» το φαγητό.
Στη δική μας περίπτωση τα συστατικά, με τα οποία θα «αγκαλιάσει» το κοτόπουλο και τις πατάτες που ετοιμάζουμε, είναι: σοταρισμένα μανιτάρια και κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σβησμένα όλα στο σαμιώτικο γλυκό κρασί και εμπλουτισμένα με φον μόσχου, μαϊντανό, κρέμα γάλακτος και αλατοπίπερο. Προσέχουμε να προσθέσουμε τα τελευταία υλικά, αφού εξατμιστεί η αλκοόλη του κρασιού μας στο τηγάνι, να τα ανακατέψουμε καλά και να χαμηλώσουμε το μάτι μέχρι να «δέσουν» αναμεταξύ τους.
Τελευταίο βήμα πριν το πρωτάθλημα. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρές μπαλίτσες (νουαζέ) με το ειδικό κουταλάκι παριζιέν, τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά και τις τσιτσιρίζουμε σ’ ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο, για να ροδίσουν. Είναι έτοιμες για γκολ!
Οι θέσεις για το taste drive είναι προκαθορισμένες, ο κόσμος στις κερκίδες του μαγειρικού στίβου περιμένει με τα πιρούνια ανά χείρας. Σερβίρουμε το κρέας και τις πατάτες σ’ ένα πιάτο, περιχύνουμε με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και έτοιμοι; Πάμε!!! Καλή μας όρεξη!
τοσο μεγάλο fan club δεν το ανέβασε ;
Κοτόπουλο με κρασί Σάμου, μανιτάρια και πατάτες
Citius-Altius-Fortius!
Μαγείρεψε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Μαγνητοσκοπήθηκε στο σπίτι της Έρρικας στο Ηράκλειο Αττικής.
Μεταδόθηκε στις 19/3/2007.
Υλικά
* 600 γρ. στήθος κοτόπουλου
* 25 γρ. κρεμμύδι
* 100 γρ. μανιτάρια λευκά
* 40 ml γλυκό κρασί Σάμου
* 100 ml φον μόσχου σκούρο
* 40 ml κρέμα γάλακτος
* ½ κιλό πατάτες
* 50 γρ. βούτυρο
* Σπορέλαιο
* Αλάτι και πιπέρι λευκό
* Μαïντανό
Διαδικασία
Ασκήσεις κουζίνας για προχωρημένους και νεοφώτιστους στο άθλημα της μαγειρικής...
Πάμε προθέρμανση! Συγκεντρώνουμε τα φρέσκα υλικά μας, πίνουμε μια γουλίτσα κρασάκι, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και οραματιζόμαστε επιτυχίες, υψηλές γευστικές επιδόσεις και μαγειρικά ρεκόρ. Μόλις το μυαλό και οι αισθήσεις μας «ζεσταθούν» επαρκώς, περνάμε στην κυρίως προπόνηση.
Ξεκινάμε με πρώτο όργανο το τηγάνι και άθλημα το σοτάρισμα. Στο τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο ανακατεμένο με σπορέλαιο, για να ροδοκοκκινίσουμε το φιλέτο κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές. Αυτό θα πει σοτάρω (και ναι, δεν έχει καμία σχέση με το σουτάρω) Βγάζουμε το φιλέτο από το τηγάνι, το στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και το κρατάμε ζεστό (το καπάκωμα με ένα πιάτο είναι η καλύτερη …μέθοδος, γιατί δε στεγνώνει το κρέας και το προφυλάσσει από τα χαμηλά βαρομετρικά της κουζίνας μας).
Αν το τρέξιμο ενός αθλητή εξαρτάται ως ένα σημείο από την κάλτσα που φοράει, σκεφτείτε τι παιχνίδι κάνει για την επιτυχή τελική έκβαση ενός μαγειρικού αγώνα η σάλτσα. Η σάλτσα «ντύνει» το φαγητό.
Στη δική μας περίπτωση τα συστατικά, με τα οποία θα «αγκαλιάσει» το κοτόπουλο και τις πατάτες που ετοιμάζουμε, είναι: σοταρισμένα μανιτάρια και κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σβησμένα όλα στο σαμιώτικο γλυκό κρασί και εμπλουτισμένα με φον μόσχου, μαϊντανό, κρέμα γάλακτος και αλατοπίπερο. Προσέχουμε να προσθέσουμε τα τελευταία υλικά, αφού εξατμιστεί η αλκοόλη του κρασιού μας στο τηγάνι, να τα ανακατέψουμε καλά και να χαμηλώσουμε το μάτι μέχρι να «δέσουν» αναμεταξύ τους.
Τελευταίο βήμα πριν το πρωτάθλημα. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρές μπαλίτσες (νουαζέ) με το ειδικό κουταλάκι παριζιέν, τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά και τις τσιτσιρίζουμε σ’ ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο, για να ροδίσουν. Είναι έτοιμες για γκολ!
Οι θέσεις για το taste drive είναι προκαθορισμένες, ο κόσμος στις κερκίδες του μαγειρικού στίβου περιμένει με τα πιρούνια ανά χείρας. Σερβίρουμε το κρέας και τις πατάτες σ’ ένα πιάτο, περιχύνουμε με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και έτοιμοι; Πάμε!!! Καλή μας όρεξη!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 8.901
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θενκς βρε κ εψαχνα λινκ με συνταγες χαχαχα
καλη κ η ερρικα δεν λεω αλλα κ το φαγητο επισης
θενκς βρε κ εψαχνα λινκ με συνταγες χαχαχα
καλη κ η ερρικα δεν λεω αλλα κ το φαγητο επισης Cheesy
εμ βεβαια....με 2200 posts και λοιπα......που χρονοσ να μαθεις να μαγειρευεις
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Μηνύματα
- 3.482
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Βρε,βρε,βρε....σαν τα χιόνια....θενκς βρε κ εψαχνα λινκ με συνταγες χαχαχα
καλη κ η ερρικα δεν λεω αλλα κ το φαγητο επισης
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 8.901
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ξερω να μαγειρευω μεσιε ασχετο που δεν μ αρεσει.. απλα ηθελα καμια καινουρια συνταγη κ στο λινκ σου εχει αρκετεςεμ βεβαια....με 2200 posts και λοιπα......που χρονοσ να μαθεις να μαγειρευεις
ποδολαγνουλη... μην λες χιονια.. σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να ρθει ο χειμωνας επιτελουςςςςΒρε,βρε,βρε....σαν τα χιόνια....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Μηνύματα
- 3.482
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αχ...μία από τα ίδια....άστα...ακόμα Κύπρο είσαι???ποδολαγνουλη... μην λες χιονια.. σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να ρθει ο χειμωνας επιτελουςςςς
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 8.901
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τσουκου... αθενς
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Μηνύματα
- 3.482
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Στίς 1 καφέ στο γνωστό.....