Νέα

Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Μηνύματα
205
Like
17
Πόντοι
1
ναι φιλαρακο μου...η ξεκολη η ερρικα ειναι διαχρονικη τσιμπουκομανα.ομως υπαρχουν και πολυ καλυτερες πιπες στο χωρο του αθλητισμου.για ριξε μια ματια στο βολλευ και των υγρο στιβο γιατι αυτες του κλασικου στιβου καραχαπακωνονται.
 

blo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Μηνύματα
26
Like
0
Πόντοι
0
Erika Prezerakou (Tofaleia 2007, July 9, Patra)
Views: 14,087  :dancing:
Comments: 3
Favorited: 35 times
Links: 5
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
ναι φιλαρακο μου...η ξεκολη η ερρικα ειναι διαχρονικη τσιμπουκομανα.ομως υπαρχουν και πολυ καλυτερες πιπες στο χωρο του αθλητισμου.για ριξε μια ματια στο βολλευ και των υγρο στιβο γιατι αυτες του κλασικου στιβου καραχαπακωνονται.
Η Ερρικα μας δεν χαπακωνεται βαζει στο στοματακι της (αχ αυτο το στομα) μονο φυσικα προιοντα!!! ;) ;) ;) 
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η απόλυτη κάβλα ξανά Βασίλισσα του Κόσμου!
Γιελένα Ισινμπάγιεβα! Χρυσή στο Παγκόσμιο Ανοιχτού Στίβου της Οσάκα!
 

Συνημμένα

  • 106406255.jpg
    106406255.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Καλα αυτη το εχει κανει συνηθεια πλεον.
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Ολγα Κουρμπάν - Ρωσίδα αθλήτρια του Επτάθλου...  :boobies: :boobies: :boobies:

Απίστευτο στήσιμο... μπροστά από το «κοντάρι»...!!!
 

Συνημμένα

  • Olga.jpg
    Olga.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 22

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ιταλίδα βολευμπολίστρια... :cum:
 

Συνημμένα

  • fp23.jpg
    fp23.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:cum: :cum: :cum:
 

Συνημμένα

  • fp187ml.jpg
    fp187ml.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • fp190ty.jpg
    fp190ty.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 18
  • fp204aa.jpg
    fp204aa.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 65
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing: :dancing:
 

Συνημμένα

  • fp217do.jpg
    fp217do.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • fp221nu.jpg
    fp221nu.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 17

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Η fransesca εκτός  γηπέδου...
 

Συνημμένα

  • francescapiccinini26.jpg
    francescapiccinini26.jpg
    101,3 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Και το αντιπαλο δεος η cacciatori
 

Συνημμένα

  • MauriziaCacciatori007.jpg
    MauriziaCacciatori007.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Εχει και αγορι η κοπελα!!!
 

Συνημμένα

  • FrancescaPiccinini026.jpg
    FrancescaPiccinini026.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Η βασίλισσα των αιθέρων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΥΡΙΓΓΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ/ΑCΤΙΟΝ ΙΜΑGΕS

«Οταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά...». Οι στίχοι του μαγικού τραγουδιού του Κώστα Χατζή ίσως να στριφογύριζαν στο μυαλό της Ερρικας Πρεζεράκου όταν αποφάσιζε πριν από επτά χρόνια να παρατήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο για να ακολουθήσει το δικό της όνειρο και να αναζητήσει την Ιθάκη της, όσο κι αν ήξερε ότι το ταξίδι θα είναι μακρύ και δύσκολο.

Η τότε 24χρονη Ερρικα, που ήταν υπεύθυνη του ταξιδιωτικού πρακτορείου, μαγεύτηκε από το μαγικό κόσμο του στίβου και δη του επί κοντώ και έκρινε ότι πρέπει να ακούσει την καρδιά της και όχι τη λογική. Εκλεισε την πόρτα πίσω της και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να βλέπει πλέον τον κόσμο από τους αιθέρες του πήχη.

Η εκρηκτική πρωταθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στο «Gossip» για τη μεγάλη απόφαση της ζωής της, αλλά και για πολλά άλλα. Εκανε την αναφορά της στην ερωτική της σχέση με τον αθλητισμό και τις θυσίες που κάνει για να είναι κοντά του, στην αγάπη της για το τραγούδι, τις άλλες ασχολίες της ζωής της (έχει επινοήσει ένα νέο σύστημα γυμναστικής και το διδάσκει ήδη) αλλά και για το περίφημο πια θέμα της φιλίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, που έγινε πρωτοσέλιδο στον «κίτρινο» Τύπο.

«Αφησα μια καριέρα για το επί κοντώ»
Η Ερρικα Πρεζεράκου άρχισε να ξετυλίγει το νήμα της ζωής της από τη μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει τις προσταγές της καρδιάς της: «Ξεκίνησα τον αθλητισμό εντελώς ανορθόδοξα. Το 1999 αποφάσισα να ασχοληθώ με τη γυμναστική. Αρχισα να πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά έπειτα από ένα μήνα ανακάλυψα ότι δεν έβρισκα κάποιο ενδιαφέρον εκεί. Στη συνέχεια άρχισα να πηγαίνω μόνη μου στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τρέχω. Μια μέρα είδα τυχαία τρεις κοπέλες να κάνουν επί κοντώ. Μαγεύτηκα από το αγώνισμα. Κυριολεκτικά τρελάθηκα και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Συνέχισα να δουλεύω στο ταξιδιωτικό πρακτορείο στο οποίο ήμουν υπεύθυνη και τα απογεύματα πήγαινα και έκανα επί κοντώ. Μια μέρα είπα ότι πρέπει να αφοσιωθώ ψυχή τε και σώματι στο αγώνισμα. Πήγα στο γραφείο και υπέβαλα την παραίτησή μου στο διευθυντή. Εκείνος τρελάθηκε και μου λέει: «Τι πας να κάνεις;». Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Εφυγα και αφιερώθηκα στο αγώνισμά μου».

Σίγουρα συνάντησες πολλές δυσκολίες μέχρι να καθιερωθείς. Δεν υπήρξαν κάποιες στιγμές που είπες μέσα σου: Εκανα λάθος. Το μετάνιωσα»;
«Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Πάντα ρίσκαρα στη ζωή μου και αποφάσιζα να ακολουθήσω αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι».

Η ανακάλυψη του Replayce
H Ερρικα Πρεζεράκου μίλησε και για τις νέες σελίδες της ζωής της. Σελίδες μάλιστα που έχει... ανακαλύψει και έχει γράψει η ίδια, καθώς -όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια- επινόησε και ήδη διδάσκει σε έναν εντυπωσιακό χώρο στο Νέο Ηράκλειο (τηλ. 210-2725101) ένα νέο είδος γυμναστικής, το Replayce.

H πρωταθλήτρια της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν θα μείνει στους στίβους όταν φτάσει η ώρα να πέσει η αυλαία της καριέρας της και τόνισε ότι θα ασχοληθεί με το νέο τρόπο γυμναστικής που έχει επινοήσει η ίδια.

Ο αγωνιστικός αθλητισμός έχει ημερομηνία λήξης. Το... μετά το έχεις σκεφτεί; Θα παραμείνεις στα ταρτάν ως προπονήτρια;
«Οχι. Το να είσαι δυνατός κρατάει για λίγο. Ενα δυνατό μυαλό, όμως, κρατάει για πάντα. Ηδη κάνω κάποια νέα πράγματα και θέλω να ασχοληθώ με αυτά. Διδάσκω εδώ και καιρό ένα νέο είδος γυμναστικής που επινόησα η ίδια, το Replayce. Είναι γυμναστική που συνδυάζεται με παιχνίδια. Είναι μια ιδέα που ήδη κατοχύρωσα και περιλαμβάνει 150 διαφορετικές ασκήσεις και μαθήματα. Μέσα σε όλα εργάζομαι και ως θεραπεύτρια, κάνοντας ενεργειακές θεραπείες όπως το EMF Electromagnetic Fasma ή το Aura soma και το Reiki».

Πώς μπορείς να τα συνδυάζεις όλα αυτά και να παραμένεις σε ένα χώρο, όπως αυτόν του αθλητισμού, που θέλει μεγάλες θυσίες; Εναν χώρο που οι οικονομικές απολαβές είναι μικρές και το ψυχικό και σωματικό κόστος που πρέπει να πληρώσεις είναι τεράστιο.
«Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα στον αθλητισμό και τα χρήματα δεν είναι πολλά. Οταν αγαπάς, όμως, αυτό που κάνεις δεν λογαριάζεις το κόστος. Είναι λίγοι οι αθλητές που μπορούν να βγάλουν κάποια καλά χρήματα, έτσι ώστε να δουλεύουν χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Εγώ είμαι τυχερή. Εχω εταιρείες χορηγούς, που με στηρίζουν και μου συμπαραστέκονται και αυτό μου δίνει μια επιπλέον ώθηση για να συνεχίσω».

«Αν ήμουν Ντέμης, θα φώναζα κι εγώ για τη διαιτησία»
Η Ερρικα Πρεζεράκου μίλησε και για το σωματείο της, την ΑΕΚ. Δεν έμεινε, όμως, στον Ερασιτέχνη «δικέφαλο». Εκανε την αναφορά της στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, σχολίασε το μοντέλο Νικολαϊδη, αλλά δεν ξέχασε να μιλήσει και για τις κατά καιρούς γκρίνιες της Ενωσης για τη διαιτησία. «Ο Ντέμης εισήγαγε ένα νέο μοντέλο διοίκησης. Οταν αγαπάς κάτι και έχεις υπάρξει κομμάτι του, τότε δεν μπορεί παρά να πετύχεις».

Θα αποφάσιζες κι εσύ κάποια στιγμή να καταλάβεις τον προεδρικό θώκο μιας ομάδας;
«Θα αναλάμβανα κάτι που αγαπούσα. Οχι, πάντως, ποδοσφαιρική ομάδα».

Μήπως θα σε αποθάρρυναν όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία;
«Οχι, απλώς δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Οχι ότι δεν μου αρέσει. Ισα ίσα. Εχω πάει πολλές φορές στο γήπεδο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και η ενέργεια που βγάζει. Η μπάλα είναι ένας τόπος ψυχολογικής εκτόνωσης. Αρκεί, όμως, να μην υπερβαίνεις τα όρια. Οσο για τη διαιτησία, νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές που ο Ντέμης έχει δίκιο που φωνάζει. Από την άλλη, όμως, είμαι αισιόδοξη. Το ποδόσφαιρο είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Μια περίοδο που σίγουρα είναι δύσκολη, αλλά θα φέρει καλύτερες μέρες».

«Ο Τραϊανός Δέλλας είναι φίλος μου»
Πριν από λίγο καιρό η Ερρικα Πρεζεράκου είδε τη φωτογραφία της μαζί με εκείνη του Τραϊανού Δέλλα να φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα του «κίτρινου» Τύπου και στις «ροζ» οθόνες των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών κάτω από πηχυαίους τίτλους του τύπου «Είναι ζευγάρι».

Η Ερρικα Πρεζεράκου έκανε την αναφορά της στο θέμα αυτό και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Ο Τραϊανός είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και δεν υπονοώ κάτι μ αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ένας αγαπημένος φίλος και αυτή είναι η αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά η αλήθεια είναι μια. Γέλασα πολύ με όλα αυτά που έγραφαν και έλεγαν. Δεν εξοργίστηκα, πάντως. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ισως αυτά να καθρεφτίζουν τις φαντασιώσεις όσων τα λένε και τα γράφουν. Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και το φως θα φανεί».

«Αυτά δεν είναι χείλια, είναι... 2000»
Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν περνάει απαρατήρητη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν τον έλεγχο όταν την αντικρίζουν και αρχίζουν να εκφράζουν ανοιχτά το θαυμασμό τους. Η Ερρικα Πρεζεράκου μίλησε για τις πιο ωραίες ατάκες που έχει ακούσει στα γήπεδα: «Το πιο αστείο πράγμα που έχω ακούσει μου το είπε κάποιος σε έναν αγώνα. Σηκώθηκε στην εξέδρα και μου φώναξε: «Κορίτσι μου, αυτά δεν είναι χείλια, 2000 είναι...» Ενα άλλο γεγονός που πραγματικά μου άρεσε και με συγκίνησε συνέβη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα. Περίπου 50 μέλη της Original ήρθαν στο γήπεδο, με αποθέωσαν και φώναζαν συνθήματα για μένα και την ΑΕΚ. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, γιατί εμείς οι αθλητές δεν ζούμε συχνά τέτοιες στιγμές».

«Τραγουδάω jazz, rock και blues»
Πώς το έλεγε εκείνο στο διαφημιστικό σλόγκαν των 80s; «Ο επιμένων ελληνικά». Ε, αν θέλετε να μιλήσετε για μουσική με την Ερρικα Πρεζεράκου, καλά θα κάνετε να μην το πάτε το θέμα στα ελληνικά. Η αθλήτρια της ΑΕΚ ψηφίζει ξένη μουσική και μάλιστα δεν ακούει μόνο, αλλά τραγουδάει κιόλας (κι όπως λένε οι φίλοι της, η φωνή της είναι εντυπωσιακή). «Τραγουδάω όταν βρω την ευκαιρία. Μάλιστα, έχω τραγουδήσει από jazz και rock μέχρι blues με το συγκρότημα Capo di Monde. Το τραγούδι είναι κάτι που αγαπώ».

Θα το έβλεπες και ως επάγγελμα;
«Δεν το βλέπω ως επάγγελμα. Είναι κάτι που μου αρέσει και το απολαμβάνω και αυτό μου φτάνει».

«Χορεύω ζεϊμπέκικο»
Με την ελληνική μουσική η Ερρικα Πρεζεράκου δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση. Μη βιαστείτε να πείτε, όμως, ότι δεν έχει πάει ποτέ στα μπουζούκια. Πάει μια φορά στα χίλια χρόνια, όταν βρει την ευκαιρία και μάλιστα χορεύει κιόλας. Πάλι, όμως, μη βιαστείτε και πείτε ότι χορεύει τον κατεξοχήν γυναικείο χορό, το τσιφτετέλι: «Μια φορά τον χρόνο μπορεί να και να πάω στα μπουζούκια. Πάω για να χορέψω ζεϊμπέκικο, το οποίο λατρεύω».

Ζεϊμπέκικο; Θα περιμέναμε να μας πεις τσιφτετέλι;
«Οχι και τσιφτετέλι. Αν είναι να χορέψω, θα χορέψω μόνο ζεϊμπέκικο. Είναι ένας χορός που βγάζει μια δυναμικότητα και με εκφράζει».

«Είμαι... παραδοσιακή γυναίκα»
Η Ερρικα Πρεζεράκου είναι μια δυναμική γυναίκα, αλλά μόνο μακριά από την προσωπική της ζωή. Στο σπίτι και στις σχέσεις της μεταμορφώνεται σε... γυναίκα γατούλα. «Είμαι δυναμικός άνθρωπος. Είμαι, όμως, και πολύ... παραδοσιακή γυναίκα στις σχέσεις και στο σπίτι μου και δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι θέλω να τα έχω όλα έτοιμα στο σύντροφό μου. Αυτό ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι από τη Μάνη και μεγάλωσα με συγκεκριμένες αρχές και αξίες».

Δηλαδή στο σπίτι φοράς και την παραδοσιακή ποδιά και περνάς πολλές από τις ώρες σου στην κουζίνα, μαγειρεύοντας;
«Ναι και μαγειρεύω και καλά μάλιστα. Και μη νομίζετε ότι φτιάχνω εύκολα πράγματα. Η σπεσιαλιτέ μου για παράδειγμα είναι το σουφλέ θαλασσινών».

Μη μας πεις ότι αντέγραφες και συνταγές από τον Ηλία Μαμαλάκη;
«Κι όμως, έχω αντιγράψει συνταγές από την τηλεόραση».
 

Συνημμένα

  • assets_LARGE_t_1041_385314.JPG
    assets_LARGE_t_1041_385314.JPG
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • assets_LARGE_t_1041_385315.JPG
    assets_LARGE_t_1041_385315.JPG
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • assets_LARGE_t_1041_385316.JPG
    assets_LARGE_t_1041_385316.JPG
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing:
 

Συνημμένα

  • 500_ERIKA_5004.jpg
    500_ERIKA_5004.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 6270_73581_DSC_5266_122_347lo2.jpg
    6270_73581_DSC_5266_122_347lo2.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 69
  • 1015246109-063132.jpg
    1015246109-063132.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 71

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Μηνύματα
136
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
1
LEFTY, πότε ξεκινάμε Replayce...???
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Ενδιαφερεσαι γιατι θα το ψαξω.Μονο αν κανει εκεινη τα μαθηματα ομως.Ξερεις τιποτα εσυ?
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Τωρα καταλαβα παντως γιατι ολο τραυματισμενος ειναι ο Δελλας τελευταια!!!Αν τον ξεπατωνει η Ερρικα χαλαλι του του μπαγασα.Μακαρι να ημουν στη θεση του.
 

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Μηνύματα
136
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
1
Όχι,δεν ξέρω τίποτα δυστυχώς...μένω και μακριά από Ηράκλειο...

Αυτός ο Δέλλας δεν εχει αφήσει μουνί για μουνί...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom